Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

labai grazi eglute bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mamytes, na pagaliau nufotografavau savo zaisliukus. Nelabai daug ir nelabai didele ivairove, taciau visi mieli... Pradejau rinkti siais metais.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ateresa: 14 gruodžio 2010 - 12:17
Kaip nerealiai pavydžiu tų rožinių burbulų su žirgais doh.gif wub.gif Ketinau juos pirkti bet taip ir nespėjau. Nu jau tokie superiniai jie man wub.gif Tikrai labai sveikinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 14 gruodžio 2010 - 14:12
Bet kokie gražūs žaisliukai, o girliandų grožis... wub.gif ir taip tvarkingai dėžutėse sudėliota, viršūnė labai graži, tie žaislai su įdubimais wub.gif ir tas šalia žiogelio, moteris kažkokia nematytas fainas žaisliukas 4u.gif
Atsakyti

Pasiimkit, arba nešu ant sniego po egle pastatysiu tongue.gif hihihi.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 12 13, 18:26)

žaisliukai fantastiški wub.gif
tik nesupykit, bet dirbtinė eglutė ir šie žaisliukai tai man ne schmoll.gif nu niekaip nesiderina schmoll.gif doh.gif tokiems žaisliukams tik natūralios eglutės reikia smile.gif
čia tik mano nuomonė juos niekam neperšu tik išsakau savąją 4u.gif

o ir photoshopas labai klaikus blush2.gif 4u.gif kitą kartą taip nedarykit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
photoshopą kaip Jūs vadinat, padarė vaikas rolleyes.gif , matėm iš karto, kad klaikus, bet, net nežinau, taip jau išėjo, nenorėjau, kad čia forume matytųsi kambario aplinka, dėl to jį iš viso darėm, man nepriimtina kai visi apžiūrinėja asmeninę erdvę, šiaip Jūs teisi šitiems žaisliukams reikalinga natūrali eglutė, tik visa bėda, kad aš tam prieš vienuolika metų ir pirkau šitą eglutę, kad paskui vargšės žaliaskarės nereikėtų į konteinerį mesti, gal kada pasikeis nuomone, bet kol kas, dar vis taip pat manau. Šiaip natūroj eglutė labai labai graži, nu neišgaunam to grožio su fotoaparatu.
Ir visai nepykstu, nes pasakėt teisybę. Ačiū už dėmėsį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 16 gruodžio 2010 - 22:55
QUOTE(ogista @ 2010 12 16, 23:02)
Pasiimkit, arba nešu ant sniego po egle pastatysiu tongue.gif hihihi.gif
user posted image

Vilniuje mielai priglausiu,tik jei sutiksit siust mirksiukas.gif
Atsakyti
irocka7212[COLOR=blue] del senelio šalčio rašykit į asmeninę, nes čia gali ir nepamatyti
Atsakyti
Galiu keistis, bet tik Kaune, nesiusiu.
Kai pradejom puosti dirbtine eglute, si virsune ant jos nebeuzsimauna, labai jau siauras tas uzmovimas padarytas. Tai naudojam kitokias virsunes, o si stovi.
user posted image

O stai ir mano eglute:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Zaisliuku nerenku, bet taip jau gavosi, kad beveik visi tarybiniai, like nuo senu laiku. O kiek jau sudauzyta verysad.gif
Nera tokiu metu, kad apsieitumeme be sukiu.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 12 17, 15:57)
irocka7212[color=blue] del senelio šalčio rašykit į asmeninę, nes čia gali ir nepamatyti

aciu,jau rasiau,bet siust ogista nenorejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 17 gruodžio 2010 - 16:41
lina0612 Labai graži eglutė ir super žaisliukai 4u.gif
Atsakyti