QUOTE(Marija1 @ 2010 12 22, 12:36)
Visokių žmonių būna dėl tų žaisliukų pardavimo, va prieš kelias dienas uz 40 žaisliukų plius girliandos 2 senovinės stiklinės, sumokejau 28 litus, tarp visų šitų 28 buvo tik du burbulai ir tai ne eiliniai bet tikrai tokie su įdubimais labai gražūs, tarp kitko už žaisliukus man tokią kainą ir pasakė, sako imk visus atsibodo su jais tampytis, saugot, kad nesudužtų, (turguj pirkau), ir laputės, ir pelėdos, ir žmogeliukų tarp jų yra.
Ir dar... vėl sutikau žmogų, kuris pasigyrė, kad išnešė prie konteinerio šitas "senienas"

Nėr ką daugiau pasakyti tokiam piliečiui...
Ką vienas vertina, tai nereiškia, kad kitas vertina. Paskutiniu metu aš ne iš vieno išgirdau, kad išmetė šiuos žaisliukus. Nebepatiko, atsibodo, negražūs, nusipirko naujų žaislių ir šie tapo nebereikalingi. Manes nestebina, kad meta juos lauk kaip nereilakingus daiktus. Tieisiog man pačiai, kai aš juos kolekcionuoju, labai būna gaila, kai pasako, kad išmetė. Bet pastebėjau ir tokį dalyką: kai pamato pas mane tarybinių laikų žaisliukus, tai būna, kad pasako, kad vieną kitą turi, kažkur nukišti yra, norėjo išmesti, bet pas mane pamatė ir sukilo sentimentai, reikės išsitraukti ir juos užkabinti ant eglutės