Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Pas viena giminaiti radau zaisliuku, gal kas norite?
user posted image
user posted image

Kaunas
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2010 12 20, 09:30)
Pas viena giminaiti radau zaisliuku, gal kas norite?
user posted image
user posted image

Kaunas

is pirmos nuotraukos nebera to oranzinio zaisliuko
o is antros like su sirdimi, agurkas ir toks geltonas suktas
Atsakyti
Neturiu tik begemotu, gyvenciau Kaune butinai paimciau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Man gražu senoviniai žaisliukai, sukelia gerus prisiminimus iš vaikystės. Bandžiau internete parduoti žaisliukus kuriuos paveldėjau iš savo mamos. Jie yra kažkur tai 1940m. ir kai man pasiūlė po litą, tai tik tada supratau kokie jie yra vertybė ir dabar kad ir dėžutėj jie guli bet laikysiu ir perduosiu sekančiai kartai. Ir kai pasižiūriu kad tie kinietiški žaisliukai kainuoja po 4, 5Lt. tai kai paprašo po 10Lt už senovinius žasiliukus, tai manęs tokia kaina nenustebina.
Atsakyti
Tai zinoma, kad nenustebina...jeigu jis yra grazus ir gerai islaikytas smile.gif ...bet kaip papraso uz eilini zaisliuka, nesvarbu, kad jis senas ir dar aptrupejusi ir su nubruzintais dazais, tada stebina smile.gif
Be to zaisliuku kaip antikvaro niekas nevertina, juos tik perka mamytes, kurioms jie kelia nostalgija smile.gif
Be to daug zmoniu juos ismeta, nes ju visiskai nevertina arba dziaugiasi gave uz juos nors ir po pora litu, nes kitaip butu ismete...kadangi tokiu zmoniu nemazai, del to ir pasiulo tik tokia kaina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimusia30: 21 gruodžio 2010 - 21:20
Visokių žmonių būna dėl tų žaisliukų pardavimo, va prieš kelias dienas uz 40 žaisliukų plius girliandos 2 senovinės stiklinės, sumokejau 28 litus, tarp visų šitų 28 buvo tik du burbulai ir tai ne eiliniai bet tikrai tokie su įdubimais labai gražūs, tarp kitko už žaisliukus man tokią kainą ir pasakė, sako imk visus atsibodo su jais tampytis, saugot, kad nesudužtų, (turguj pirkau), ir laputės, ir pelėdos, ir žmogeliukų tarp jų yra.
Ir dar... vėl sutikau žmogų, kuris pasigyrė, kad išnešė prie konteinerio šitas "senienas" blink.gif Nėr ką daugiau pasakyti tokiam piliečiui...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 12 22, 12:36)
Visokių žmonių būna dėl tų žaisliukų pardavimo, va prieš kelias dienas uz 40 žaisliukų plius girliandos 2 senovinės stiklinės, sumokejau 28 litus, tarp visų šitų 28 buvo tik du burbulai ir tai ne eiliniai bet tikrai tokie su įdubimais labai gražūs, tarp kitko už žaisliukus man tokią kainą ir pasakė, sako imk visus atsibodo su jais tampytis, saugot, kad nesudužtų, (turguj pirkau), ir laputės, ir pelėdos, ir žmogeliukų tarp jų yra.
Ir dar... vėl sutikau žmogų, kuris pasigyrė, kad išnešė prie konteinerio šitas "senienas"  blink.gif  Nėr ką daugiau pasakyti tokiam piliečiui...

Ką vienas vertina, tai nereiškia, kad kitas vertina. Paskutiniu metu aš ne iš vieno išgirdau, kad išmetė šiuos žaisliukus. Nebepatiko, atsibodo, negražūs, nusipirko naujų žaislių ir šie tapo nebereikalingi. Manes nestebina, kad meta juos lauk kaip nereilakingus daiktus. Tieisiog man pačiai, kai aš juos kolekcionuoju, labai būna gaila, kai pasako, kad išmetė. Bet pastebėjau ir tokį dalyką: kai pamato pas mane tarybinių laikų žaisliukus, tai būna, kad pasako, kad vieną kitą turi, kažkur nukišti yra, norėjo išmesti, bet pas mane pamatė ir sukilo sentimentai, reikės išsitraukti ir juos užkabinti ant eglutės smile.gif
Atsakyti
ir as zinau nemazai zmoniu,kas ismete zaisliukus verysad.gif
Marija1 laukiam nauju zaisliuku foto mirksiukas.gif
o as gavau matrioska 2 - 3 cm, labai maza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 12 22, 11:36)
Ir dar... vėl sutikau žmogų, kuris pasigyrė, kad išnešė prie konteinerio šitas "senienas"  blink.gif  Nėr ką daugiau pasakyti tokiam piliečiui...

O kokiam cia turguj pavyko"nugvelbti" ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2010 12 22, 15:20)
ir as zinau nemazai zmoniu,kas ismete zaisliukus verysad.gif
Marija1 laukiam nauju zaisliuku foto mirksiukas.gif
o as gavau matrioska 2 - 3 cm, labai maza doh.gif

O kur foto? biggrin.gif
P.S. artimiausiomis dienomis ir aš pasirodysiu, ką gavau. Bet pirma reikia sulaukti man tų žaisliukų, nes kirba jausmas, kad gali būti sudužusių, nes per paskutinįjį siuntimą vieną gavau sudužusį doh.gif Bet gal būt dėl to, kad pardavėja šiek tiek į per mažą dėžutę buvo sudėjusi verysad.gif Taigi, būtų gaila, jei kas nors atkeliautų šukių forma, nes jau tokie gražūs žaisliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 12 22, 16:47)
O kur foto?  biggrin.gif
P.S. artimiausiomis dienomis ir aš pasirodysiu, ką gavau. Bet pirma reikia sulaukti man tų žaisliukų, nes kirba jausmas, kad gali būti sudužusių, nes per paskutinįjį siuntimą vieną gavau sudužusį  doh.gif  Bet gal būt dėl to, kad pardavėja šiek tiek į per mažą dėžutę buvo sudėjusi  verysad.gif  Taigi, būtų gaila, jei kas nors atkeliautų šukių forma, nes jau tokie gražūs žaisliukai  wub.gif

laukiam,laukiam foto nauju zaisliuku bigsmile.gif
o cia musu varliukas ir mini matrioskyte lotuliukas.gif
user posted image
ir stikliniai karoliai
user posted image
Atsakyti
Matrioskyte tai labai fainute smile.gif Noreciau ax.gif
Atsakyti