Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(laimusia30 @ 2010 12 28, 16:03)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Aciu Marija1 uz komplimenta  4u.gif Padekojau is sesers kompo uzsimirsus, kad ant jos priloginta  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu geras, o aš net nepastebėjau, supratau, kad laimusia30 dėkoja ... Gerai gerai prašom, bet tokią eglutę pamačius sunkiai nueičiau... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar gavom dovanu.
Klounas fantastishkas... wub.gif wub.gif wub.gif Isimylejau smile.gif

user posted image

Atsakyti
sveiki visiems,
visu zaisliukai fantastiski thumbup.gif , ir as labai tokiu noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagute Labai gražūs žaisliukai, klounas ir arkliukas, man labai patinka žiogelis wub.gif turiu tokius kelis, tai labai džiaugiuosi, kabinau ant eglutės nes tuos kur po kelis turiu ne taip baisu ir kabinti..
Atsakyti
Šių žaisliukų istorija tai žiauri... doh.gif Eina pažįstamas toks pijokėlis, Su šventėm, su šventėm viens kitam pasisakėm, sakau, eglutę jau pasipuošęs, sako nea kam man ji reikalinga, tai sakau nei žaisliukų matyt neturi, sako tuuuriu ten visokiu ir su "pricepukais".... Aš jau suklusau, sakau, o aš renku žaisliukus, sako einam atiduosiu, sakau eik pirmas bijau aš tavęs, nu toks pobaisis jis, sako ką aš tau padarysiu, kam man tu reikalinga, ir žiūri taip kreivai, sakau, ką aš žinau, vilioji čia kaip mažą vaiką su saldainiais, sako einam einam duosiu, tai taip su baime per atstumą pasiruošus startui, iki jo namų nuėjau tai į verandėlę tokią vieną koją lauke laikydama įslinkau, užsikerėplino ant spintos nuėmė ir atidavė.. Paskui net nepatogu pasidarė kad taip kalbėjau... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Berniokai kosmonautai -SUPERINIAI!!!! Labai norieciau tokiu thumbup.gif
Grybukas labai wub.gif
Ir tas dziedas - muromec, nezinau kas - laaaabai wub.gif
O tam vyrukui reikejo bent jau aluciui duot... ax.gif
Atsakyti
As pasiuliau jam, sakau sumoketi Tau reikia, prie saves neturejau, bet is anytos naminio vyniaus jau tokio tikrai stipraus paimsiu, stovi sandeliuke butelaiciai ir niekam jo nereikia.

Tiesa tie kosmonautai, tai truputi prie prisegtukų aptrupėję, bet manau nieko tokio, tokių dar neturėjau, vieną keisčiau i aladiną arba raudonkepuraitę jei kas turėtumėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 01 sausio 2011 - 22:36
Man tai matrioska superine smile.gif O toki gryba sesuo sendaikciu turguj pirko, tai pavydejau biggrin.gif Keisciau as aladina, bet sesuo nori...tai kaip ir rezervuotas ax.gif
Atsakyti
Marija, žaisliukai tai visi nerealūs, tikrai wub.gif Gaila neturiu į ką mainyti to kosmonauto doh.gif
Atsakyti
Sveiki visiems,
Marija1 labai jau grazus zaisliukai rolleyes.gif , o cia musu naujas pirkinis smile.gif
user posted image
Atsakyti
irocka7212
Labai faini žaisliukai 4u.gif Bet pas Jus Vilniuje ir papuola...
Atsakyti
Irocka, ta rožinė lėlė ar kaip ją pavadinti ax.gif nuostabi bigsmile.gif wub.gif tikrai labai labai pasisekė.
O čia šiaip klausimas, nejaugi dar pošventiniu laikotarpiu būna pirkti žaisliukų? Aišku, nekalbu apie internetą, bet pavyzdžiui turguose ir kt. g.gif
Atsakyti