Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(salutvera @ 2011 01 09, 14:45)
Irocka, ta rožinė lėlė ar kaip ją pavadinti  ax.gif  nuostabi  bigsmile.gif  wub.gif  tikrai labai labai pasisekė.
O čia šiaip klausimas, nejaugi dar pošventiniu laikotarpiu būna pirkti žaisliukų? Aišku, nekalbu apie internetą, bet pavyzdžiui turguose ir kt.  g.gif

aciu wub.gif ir man labai ji patiko,tik skareles jai truksta. o pirkom dar pries naujuosius, kita savaitgali paziuresiu ar yra turguje zaisliuku 4u.gif
Atsakyti
vakar radau sia tema, ale ziuriu apmirus smile.gif labai grazus zaisliukai, sukele prisiminimus is vaikystes, nemazai maciau tokius pat kokius mama ant eglutes kabindavo wub.gif
pas sese yra dar tu zaisliuku, bet jie nesaugo, sunus vis po viena ar du kasmet sudauzo doh.gif tai siandien pasakiau kad man atiduotu bent kelis, tai ziuresim kaip cia bus, gal dar pas mamos rasiu. uosviene turi tokiu bet kazin ar is jos gausiu, nes ji lyg vertina okius daigtus senus g.gif

o as turiu tetos dovanota mirgsincia zvaigzde, jai apie 18-20 metu wub.gif

user posted image

o cia jau siuolaikiniai bet grazus man labai, gal jie po 20m kels tokius prisiminimus mano dukrytei kaip man dabar sovietiniai wub.gif ax.gif
sita uzpernai kai laukiausi pirkau norfoj wub.gif

user posted image

o sitie pirkti pries tris metus norfoj ar maximoj nepamenu wub.gif

user posted image
Atsakyti
Saulute 32, sveika prisijungus smile.gif
Dabar ne sezonas smile.gif bet visos svaigstam nuo tarybiniu zaisliuku non stop, visais metu laikais thumbup.gif Tai kai gausi is seses zaisliuku, parodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2011 08 24, 14:25)
Saulute 32, sveika prisijungus smile.gif
Dabar ne sezonas smile.gif bet visos svaigstam nuo tarybiniu zaisliuku non stop, visais metu laikais thumbup.gif  Tai kai gausi is seses zaisliuku, parodyk  4u.gif

jei gausiu pasirodysiu biggrin.gif ar del viso pikto uosviene reikspasnekint, gal bent viena duos biggrin.gif
radau internete parduodamu zaisliuku bet kad kaina uzsiprase nerealia doh.gif burbulus tai sake gal po 1-1,5 parduotu (bet manes jie nelabai domina), o figurinius po 8-10 Lt, o prisegama gryba uz 20 Lt ir tai dar su kazkuo konsultuosis ar neperpigiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2011 08 24, 14:33)
jei gausiu pasirodysiu biggrin.gif ar del viso pikto uosviene reikspasnekint, gal bent viena duos biggrin.gif
radau internete parduodamu zaisliuku bet kad kaina uzsiprase nerealia doh.gif burbulus tai sake gal po 1-1,5 parduotu (bet manes jie nelabai domina), o figurinius po 8-10 Lt, o prisegama gryba uz 20 Lt ir tai dar su kazkuo konsultuosis ar neperpigiai doh.gif

O kur tu cia radai internete? smile.gif Na uz 20 Lt. ir antikvariate galima nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis33 @ 2011 08 24, 21:35)
O kur tu cia radai internete? smile.gif Na uz 20 Lt. ir antikvariate galima nusipirkti smile.gif

galiu pasakyt, nes uz tokia kaina nepirksiu as biggrin.gif radau mainyk.lt 4u.gif
Atsakyti
Na 20tai perlenke...
Mano pirkti su priscepke brangausias buvo 6lt... mergyte su veliavele. Nors.. lyg tais nusiderejau tada iki 5lt... dabar net neprisimenu...
Atsakyti
Ti dazniausiai tie parduoda, kas ju nevertina ir ruosiasi ismesti...Tai tada jiems atrodo ir 1 Lt. uz sena zaisliuka yra nemazai smile.gif O dar kaip perki paklausia, o kam Jums tu senienu, juk parduotuvej dabar tokiu graziu pilna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2011 08 24, 14:33)

Na jeigu ten tie zaisliukai kur isivaizduoju, tai tokius figurinius max po 3 Lt. visi pardavineja smile.gif Na o grybasgal pora lt. ir brangiau smile.gif
Atsakyti
na va parsiveziau is seses savo vaikystes zaisliukus wub.gif ne visus 2 jau seniai suauze, o tris sau pasiliko ax.gif tik dar vieno paprasto vienspalvio burbulo nenufotkinau kur vakar pas mama radau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2011 08 25, 14:43)
na va parsiveziau is seses savo vaikystes zaisliukus wub.gif ne visus 2 jau seniai suauze, o tris sau pasiliko ax.gif tik dar vieno paprasto vienspalvio burbulo nenufotkinau kur vakar pas mama radau.

user posted image

Labai grazus !!!!!! wub.gif smile.gif Gera pradžia!!!!

Papildyta:
Yra neblogu zaisliuku:

http://www.mainyk.lt...isliukai/301849

Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2011 08 29, 17:43)
Labai grazus !!!!!!  wub.gif smile.gif  Gera pradžia!!!!

Papildyta:
Yra neblogu zaisliuku:

http://www.mainyk.lt...isliukai/301849

Pas ta moteri buvo dar geresniu, grazesniu ziasliuku. Buvau pirmoji, kuri sutariau pirkti is jos. Susitariau, kuriuos imsiu jos norima kaina, taciau kaip isvaziavau is namu...is Kauno i Birstona pasiskambinau telefonu del adreso. Ji man pasake, kad kaina didina, nes yra daug norinciu biggrin.gif Labai ziauriai nusivyliau pardaveja. Apsisukau ir grizau namo, be to pasirode labai nerimta pardaveja. Galejau ir brangiau moketi, taciau pagalvojau, gal kai nuvyksiu i vieta dar pasikels kaina arba is vis gal bus jau pardavus, kaip nesilaiko zodzio Svarbiausia galejo parasyti man, kad atleiskit keiciu kaina, nes siulo man brangiau, bet pasake tik isvykus, o juk zinojo, kad vaziuoju toki kelia. Pasijutau kaip akcione smile.gif Numojau ranka...bus tu zaisliuku ir dar daug pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimusia30: 30 rugpjūčio 2011 - 21:22
QUOTE(laimusia30 @ 2011 08 30, 22:14)
Pas ta moteri buvo dar geresniu, grazesniu ziasliuku. Buvau pirmoji, kuri sutariau pirkti is jos. Susitariau, kuriuos imsiu jos norima kaina, taciau kaip isvaziavau is namu...is Kauno i Birstona pasiskambinau telefonu del adreso. Ji man pasake, kad kaina didina, nes yra daug norinciu  biggrin.gif Labai ziauriai nusivyliau pardaveja. Apsisukau ir grizau namo, be to pasirode labai nerimta pardaveja. Galejau ir brangiau moketi, taciau pagalvojau, gal kai nuvyksiu i vieta dar pasikels kaina arba is vis gal bus jau pardavus, kaip nesilaiko zodzio Svarbiausia galejo parasyti man, kad atleiskit keiciu kaina, nes siulo man brangiau, bet pasake tik isvykus, o juk zinojo, kad vaziuoju toki kelia.  Pasijutau kaip akcione smile.gif Numojau ranka...bus tu zaisliuku ir dar daug pigiau  biggrin.gif

Oh kaip nesmagu doh.gif Cia man pardave seni, laikrodi, sneguole, namukus ir sraiges... Bet tikrai nezinojau, kad esu ne pirmoji, ir kad jie yra kazkam pazadeti... doh.gif Niu cia jau pardavejo klaida, netaktishkumas... Bet as su vyru bendravau... g.gif
Atsakyti