Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(wife @ 2011 10 26, 13:13)
Labukas,tik dabar aptikau Jusu temuke smile.gif  thumbup.gif nu ir grozybiu turite ir kiek daug thumbup.gif  4u.gif as tik kelis is mamos turiu, jei kuri atliekamu turit parasykit i az nupirkciau blush2.gif  4u.gif basiai uzsimaniau Kaledoms smile.gif

ax.gif

user posted image

Atsakyti
Ogista, cia tavo lobis? Yra labai graziu. superiniu, nematytu zaisliuku wub.gif , gaila kad tik kruvoj nuforkinai, neduoti mums kaifo apziureti visus arciau biggrin.gif

Vakar su vyru nusprendem siemet maziuke eglute statyti ir kuo auksciau... nes 1.5 metuku sunelis sutvarkys visus zaisliukus... O kaip Jus darot?
Atsakyti
Šiais metais užsimaniau eglutę puošti tarybinais žaisliukais ir galvojau būsiu originali doh.gif , o čia jau visa sekta gerbėjų susikūrusi smile.gif Pasirodom dienos grobį, o kur daugiau gausiu nežinau..... user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O kaip Jums tokie, man visai nieko, mediniai, vokiški, apie 60 litų išeina dėžė, apie 20 metų senumo, nenaudoti, ar verta g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 11 12, 22:36)
Šiais metais užsimaniau eglutę puošti tarybinais žaisliukais ir galvojau būsiu originali  doh.gif , o čia jau visa sekta gerbėjų susikūrusi  smile.gif Pasirodom dienos grobį, o kur daugiau gausiu nežinau.....
O kaip Jums tokie, man visai nieko, mediniai, vokiški, apie 60 litų išeina dėžė, apie 20 metų senumo, nenaudoti, ar verta  g.gif

kas puošia, o kas tik kolekcionuoja lotuliukas.gif
turiu kažką po du vienodus, bet nesurūšiuoju, vis laiko nėra per tą SM blush2.gif

o tie medinukai tai super faini, kaip kokie kinderžaisliukai, net vaikams žaisti būtų įdomu, jeigu eglės nepuoštum, tikrai originalūs, nematyti g.gif
Atsakyti
o tie medinukai tai super faini, kaip kokie kinderžaisliukai, net vaikams žaisti būtų įdomu, jeigu eglės nepuoštum, tikrai originalūs, nematyti g.gif
[/quote]

Man jie irgi tokie kaip iš pasakos...
Juos parduoda Lenkijoje aukcione, žmogus turi ne vieną dėžę....Gal reikia susisiekti su pardavėju, įdomu gal pavyktų ir pasidėrėti nes ten taip įdomiai daikto kaina kartais būna mažesnė už siuntimą, prieš Kalėdas vyras parvežtų. Pagaminti AMSINCK & SELL, Hamburge. Gal kas dar norėtų, siuntimo kaštai sumažėtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 13 lapkričio 2011 - 09:00
[quote=ziogelis2003,2011 11 13, 09:00]
[/quote]
Man jie irgi tokie kaip iš pasakos...
Juos parduoda Lenkijoje aukcione, žmogus turi ne vieną dėžę....Gal reikia susisiekti su pardavėju, įdomu gal pavyktų ir pasidėrėti nes ten taip įdomiai daikto kaina kartais būna mažesnė už siuntimą, prieš Kalėdas vyras parvežtų. Pagaminti AMSINCK & SELL, Hamburge. Gal kas dar norėtų, siuntimo kaštai sumažėtų ax.gif
[/quote]
idomu butu tokiu zaisliuku isigyti. o sakykie dezeje kiek ju ten yra? ir cia su siuntimu apie 60 lituku butu?
Atsakyti
Na va pasiskaičiau: 30 vnt žaisliukų, dėžės dydis 25*30, žaisliukų dydis apie 5 cm vidutiniškai, mano, kad pagaminti maždaug prieš 20 metų. išviso kai pamačiau kaina 599 zl, tai blink.gif bet vyras išvertė, kad už visas dėžes. padalinus gaunasi apie 30, bet pristatymas vienos dėžės pačioj Lenkijoj 32, pardavėjas davęs telefono numerį, kad vienu žodžiu galima tartis. Aukcionas dar galioja 5 dienas tai ir kaina gali kiek pasikeisti, bet kai vietinis paskambins tai gal ir nusiderės, oi ten tokia verslininkų šalis doh.gif . Aš tai sau norėčiau bet kokiu atveju. o vyras grįš apie gruodžio 20 iš Lenkijos.
user posted image
Atsakyti
išprotėt galima nuo grožio. Kur jus perkat? jei kuri persirūšiavot, ir turit perteklių- labai norėčiau....
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 11 15, 17:42)
išprotėt galima nuo grožio. Kur jus perkat? jei kuri persirūšiavot, ir turit perteklių- labai norėčiau....

Kadangi Lietuvoj niekas nieko neparduoda, tai perku Lenkijos aukcionuose, dažniausiai
http://allegro.pl/

vakar dar radau tokią parduotuvę, rankų darbo, kai kurie yra visai skoningi, o kada nors irgi bus seni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 16 lapkričio 2011 - 12:10
Mama siūlo dar likusius senų laikų žaisliukus smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kainos: 1-4 lt
Provincija, bet gali atsiusti. Net gi rytoj, nes kaip tik važiuos kitai mamytei siusti siuntinuko mirksiukas.gif

Per až.
Atsakyti
Pakeliam temutę 4u.gif gal daugiau kas pradedančiosioms kolekcijonierėms pasiūlys thumbup.gif
Atsakyti
ir as noriu... ax.gif
Atsakyti