Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

Pas mane irgi baldai su eko oda jau kokie 3 metai - šviesus. Ir du mažiukai auga. Nei žiema šalta, nei vasarą prakaituoja blush2.gif Kas tikliai neišmano apie tikrą odą - net neįtaria, kad tai netikra. Be to, kaina lygiai tokia pati, kaip ir su gobelenu, kad būtumėm užsisakinėję. Lyginant su tikra oda, tai mūsiškius baldus 5 kartus gali persitraukti kitokiu audiniu, kol pasieks panašaus lygio odinius baldus.
Atsakyti
Aš visada norėjau odinių baldų, ypač gimus dukrytei ir įsigijus katiną, nes, maniau, kad nieko praktiškiau būti negali, o ir gražu. Bet dabar, paskaičius jūsų postus, net nebežinau ką ir begalvoti. Vienos džiaugiasi kad ir nebrangiai įsigytais odiniais ar eko baldais, o kitos perspėja, kad labai nepraktiška, greitai susidėvi ir sunku prižiūrėti. Tai suprantu, kad čia kaip loterija - tik nusipirkus po kurio laiko pamatysi ar baldai patenkino lūkesčius. O taip nesinorėtų pralošti verysad.gif . cray.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 04 06, 19:07)
Aš visada norėjau odinių baldų, ypač gimus dukrytei ir įsigijus katiną, nes, maniau, kad nieko praktiškiau būti negali, o ir gražu. Bet dabar, paskaičius jūsų postus, net nebežinau ką ir begalvoti. Vienos džiaugiasi kad ir nebrangiai įsigytais odiniais ar eko baldais, o kitos perspėja, kad labai nepraktiška, greitai susidėvi ir sunku prižiūrėti. Tai suprantu, kad čia kaip loterija - tik nusipirkus po kurio laiko pamatysi ar baldai patenkino lūkesčius. O taip nesinorėtų pralošti  verysad.gif . cray.gif

Turi katina??? Tada odiniai baldai tikrai ne tau blink.gif Isivaizduotum ka padare musu katinas tevu miegamojo komplektui, kurio galai buvo musti oda blink.gif
Juk ibrezus ar pradreskus niekaip nebepataisysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 04 06, 20:07)
Vienos džiaugiasi kad ir nebrangiai įsigytais odiniais ar eko baldais, o kitos perspėja, kad labai nepraktiška, greitai susidėvi ir sunku prižiūrėti. Tai suprantu, kad čia kaip loterija - tik nusipirkus po kurio laiko pamatysi ar baldai patenkino lūkesčius. O taip nesinorėtų pralošti  verysad.gif . cray.gif

mano akimis tai baldai bet kokiu atveju savotiska loterija. Kiek cia prisiskaitai vieni viena firma giria kiti peikia. Tiek ir gobeleninius baldus perkant gali apsipirkti. Issisedi, mechanizmai suluzta ir t.t. ....... va saviskiu gebeleniniu po 6 metu net matyti nebenoriu...... irgi sia tema perskaiciau kelis kartus atydziai. Vis tik daugiau girianciu tuos odinius negu peikianciu g.gif
Atsakyti
O kas is jusu turit sviesius baldus ir kaip juos priziurit?
Atsakyti
QUOTE(Elnes @ 2006 04 07, 14:34)
O kas is jusu turit sviesius baldus ir kaip juos priziurit?

Mes turim baltus, bet kažkokios specialios priežiūros nereikia. Kartais specialiais tepalais pamaitini odą ir viskas. Tik reikia nesėdėti su dažančiais drabužiais.
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 04 07, 17:00)
Mes turim baltus, bet kažkokios specialios priežiūros nereikia. Kartais specialiais tepalais pamaitini odą ir viskas. Tik reikia nesėdėti su dažančiais drabužiais.

Na as isivaizduoju, kad tie dazantys drabuziai - tamsus dzinsai. O ka jus darot, jei pvz. sveciu ateina su dzinsais?
Negalvok, kad as kaip nors saipausi. As pati labai noriu sviesiu baldu, mano visi namai galetu buti balti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elnes @ 2006 04 07, 20:10)
Na as isivaizduoju, kad tie dazantys drabuziai - tamsus dzinsai. O ka jus darot, jei pvz. sveciu ateina su dzinsais?
Negalvok, kad as kaip nors saipausi. As pati labai noriu sviesiu baldu, mano visi namai galetu buti balti  mirksiukas.gif

Sėdi ir viskas. Kažkaip dar nepasitaikė tokių bjaurių džinsų, kurie labai dažytų. Tik vieną kartą fotelis išsitepė nuo juodų moteriškų kelnių. Tai paplovėm su paprastu muilu iš ištrynėm su spec. tepalu.
Atsakyti
Gal kas esate isigije svetaines minkstus baldus is Arbaldo?
Jie prekiauja vokieciu firmos gaminiais.
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
http://public.fotki....u4/sofos/1.html

cia sofos,kurias nusipirkome dabar smile.gif tik be tos prailgintos. pirkome dvi- taip vadinamas triviete bei dviviete su puse tongue.gif spalva labai sviesiai pilksva,beveik balta. du mazi vaikai,bet nebijau. kadangi sofas uzsakeme specialios kazkokios impregnuotos medziagos,ant jos ispylus pvz raudona vyna pavalai servetele ir nusivalo,neisigeria kazkaip ten. pati medziaga ja lieciant siek tiek primena zomsa . mano svajone buvo tureti tokias dideles sviesias medziagines sofas. bet sulaikydavo mazi vaikai ir baime sugadinti. taciau atradome ta puiku audini( gaila,nzn,kaip jis is tikro vadinas). odines sofas turime dabar,tai atsikandau ju ,nebenoresiu galbut niekada daugiau . oda geriau ofisui,ne svetainei...
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2006 04 14, 14:10)
smile.gif
Papildyta:
http://public.fotki....u4/sofos/1.html

cia sofos,kurias nusipirkome dabar  smile.gif tik be tos prailgintos. pirkome dvi- taip vadinamas triviete bei dviviete su puse  tongue.gif  spalva labai sviesiai pilksva,beveik balta. du mazi vaikai,bet nebijau. kadangi sofas uzsakeme specialios kazkokios impregnuotos medziagos,ant jos ispylus pvz raudona vyna pavalai servetele ir nusivalo,neisigeria kazkaip ten. pati medziaga ja lieciant siek tiek primena zomsa . mano svajone buvo tureti tokias dideles sviesias medziagines sofas. bet sulaikydavo mazi vaikai ir baime sugadinti. taciau atradome ta puiku audini( gaila,nzn,kaip jis is tikro vadinas). odines sofas turime dabar,tai atsikandau ju ,nebenoresiu galbut niekada daugiau . oda geriau ofisui,ne svetainei...

Labai gražu 4u.gif O kur pirkot ir kiek jei ne paslaptis kainavo? Ir kodėl odinės nepatiko? Ačiū iš anksto už atsakymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatag: 14 balandžio 2006 - 19:16
QUOTE(Sonatag @ 2006 04 14, 18:16)
Labai gražu 4u.gif O kur pirkot ir kiek jei ne paslaptis kainavo? Ir kodėl odinės nepatiko? Ačiū iš anksto už atsakymus

pirkom Kopenhagoje,kainavo 15000 kronu(litais mazdaug 7000). siaip sofu kaina butu buvusi 10000 kr,bet,kadangi uzsakem ta spec. medziaga,gavosi kiek brangiau. o odines nebepatinka,nes traska truputi judant,vasara ant ju labai prakaituojama sedint ar gulint,ir siaip nebesinori ,pliusas odos TIK praktiskumas,kad lengva valyti smile.gif beje,tos musu naujosios sofos labai dideles,placios-sedima dalis 115cm,jei gerai pamenu smile.gif ir jos ziauriai patogios ,ikrenti ir nebesinori keltis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura x: 14 balandžio 2006 - 20:58