Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

Man parupo g.gif
kai yra minksti baldai 3+2+1 su miegama dalim, tai ar kas parduoda tik 2+1 ar reiketu uzsakyti? g.gif
aisku ieskom kur pigiau ir kokybiskiau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos tik ne lenkiskus gaila kad is savo klaidu tenka mokytis doh.gif bet pries savaite nusipirkom kampa is Liuxbaldai.lt FORM jau toks Sudas kaip atveze tik tada pamatem kad kokybe baisi o kaip pamiegojom ant jo tai visai ikrenta nes priekine lenta pasistumia i prieki ir dar nuo takelio ratukai nuvaziuoja zodziu ne miegas gaunasi o kampo taisymas vidury nakties .tik nepirkit jus tokio nes dar tik dabar apsiziurejau kad garantijos jokios nera baisu
Atsakyti
Mes jau savaitę laiko turim tokį, tik gobelenas šviesiai margas, tai kolkas esu labai patenkinta, ir dėl išvaizdos ir dėl praktiškumo, o ypač malonu vakare išsitiesti prieš televizorių su naktinukais ir nejausti šaltos odos jausmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2010 09 12, 19:24)
Man parupo  g.gif
kai yra minksti baldai 3+2+1 su miegama dalim, tai ar kas parduoda tik 2+1 ar reiketu uzsakyti?  g.gif
aisku ieskom kur pigiau ir kokybiskiau  biggrin.gif

as esu klausus gintaro balduose, tai sake kaina ta pati, o va kur yra senieji baldai savanoriu prospk. ten uz ju yra alava parduotuve, tokiuose sandeliuose, tai sake gali uzsakyti ir 3+2 ax.gif ir kaina bus mazesne.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti