Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

QUOTE(Buba @ 2006 08 01, 14:29)
Mes irgi norėjom pirkti Adelaida  4u.gif  net negasdino tas zemumas, bet  gerai kad teko pamiegoti pora naktu pas pusseserę ant panašaus aukščio lovos  doh.gif . Tai tikrai ne kiekvienam priimtina. Būtinai apgalvokite šį dalyką, nes ypač jei nugaros skausmai kankina, tai ilgai kentėti manau negalėsite. O šiaip  kai kuriems tai netrukdo  mirksiukas.gif

a mes tokia turim jau kokius 3 metelius tik ne lietuviu g - bos.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 08 02, 09:25)

Magrė-10. Tik čia labai prastai kažkaip atrodo tongue.gif , mes darėm su spyruokliniu kietesniu čiužiniu, tai ji aukštesnė gavosi ir gobeleną įdomesnį rinkomės cool.gif
Atsakyti
patenkinti esat? Patogi miegojimui? Gal ir mums panašią įsigyt... Visdėlto dėl vietos, tai norėtųsi ištraukiamos į priekį...
Atsakyti
QUOTE(millena @ 2006 08 03, 10:12)
patenkinti esat? Patogi miegojimui? Gal ir mums panašią įsigyt... Visdėlto dėl vietos, tai norėtųsi ištraukiamos į priekį...

Jei čia apie Magrės lovą klausi blush2.gif , tai esam patenkinti. Pakankamai plati ir patogi, o kai sudedi (kai labai reikia smile.gif ) visai nedaug tos vietos uzima. Ji ir yra ištraukiama į priekį: ištrauki stalčius, kuriuose vieta patalynei ir ant jų "atverti" tą sėdimąją dalį, nes sudėta ji tokia dviguba gaunasi. Mes užsakinėjom Akropoly, ten galima pamatyti ir išbandyti biggrin.gif norima modelį. Tačiau ekspozicijose beveik visi baldai su porolono čiužiniu.Mums jis per kietas pasiridė, todėl prašėm spyruoklinio, bet ne visai minkšto tongue.gif , žodžiu pritaikėm sau variantą.
Atsakyti
mes turim is tu transformeriu serijos user posted image tik vienspalvi...
stovi svetainej -tai mum super...aisku, miegota gal tik kelis sykius-tai visai normaliai... kaip dazniau miegant butu -nezinau, bet svetainej -tai super tokie baldai thumbup.gif ir tas aukstis labai patogus sedejimui -net netikejau anksciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 05 rugpjūčio 2006 - 18:01
Mes namuoses turi odinius baldus smile.gif
Labai patogu juos priziureti smile.gif ir tikrai nera jokio diskonforto kai atsisedi smile.gif
Nei ziema salta nei vasara prilimpi smile.gif Aisku baldai turi buti tikros odos o ne dermantininiai.
Odiniai baldai lengviau valosi uzpylus pvz.: vyno
Atsakyti
man reik va tokios sofkės- kampo. be išraitymų, drožinių, apvalių medinių kojų doh.gif
user posted image
jei užmatysit, duokit žinot notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 08 05, 19:01)
mes turim is tu transformeriu serijos user posted image tik vienspalvi...
stovi svetainej -tai mum super...aisku, miegota gal tik kelis sykius-tai visai normaliai... kaip dazniau miegant butu -nezinau, bet svetainej -tai super tokie baldai thumbup.gif  ir tas aukstis labai patogus sedejimui -net netikejau anksciau 4u.gif

mes taip pat tokius turim,tokio tipo,tai labai patenkinti,nes ir miegam ant ju,kol isigysim miegamojo komplekta.
Atsakyti
Net nežinau už kuriuos aš g.gif odos ar gobeleno. Penkis metus turėjom odinį, tai super buvo, papylei ką - nuvalei, vaikas ištepė- nuvalei, thumbup.gif Bet dabar užsisakėm gobeleninius, tiesiog man jau pabodo oda rolleyes.gif Nors nesu tikra, ar nepadarėm klaidos g.gif , vaikai dar maži. Na žinau, kad pirmą mėnesį saugosiu, kad kas ko neišpiltų lotuliukas.gif , o po to kaip bus taip bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 06 rugpjūčio 2006 - 19:46
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 06, 16:48)
man reik va tokios sofkės- kampo. be išraitymų, drožinių, apvalių medinių kojų  doh.gif
user posted image
jei užmatysit, duokit žinot  notworthy.gif

Na man kaip ir panašus g.gif
Kampas
Papildyta:
Ir San Remo visai neblogas, mačiau natūroj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2006 08 06, 19:52)
Na man kaip ir panašus  g.gif
Kampas
Papildyta:
Ir San Remo visai neblogas, mačiau natūroj rolleyes.gif

dėkinga be galo bigsmile.gif visą dieną googlinau, bet šito nemačiau doh.gif gal ir kainą žinai?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 06, 19:57)
dėkinga be galo  bigsmile.gif visą dieną googlinau, bet šito nemačiau  doh.gif  gal ir kainą žinai?

Tik vakar išmečiau jų lankstinuką doh.gif Šiaip aišku priklausys nuo gobeleno , o gal odos smile.gif Manyčiau, kad nuo kokių dviejų su puse ir aukštyn g.gif
Dar šitas panašus 4u.gif
Kampas
Papildyta:
Mes iš jų šitą užsisakėm, žiūrėsim kaip bus g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 06 rugpjūčio 2006 - 20:06