Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

Mes irgi ieskom sviesaus, grazaus, odinio 3+2+1. Kazin, kaip cia per sventes parduotuves dirbs g.gif Sunku siokia diena is tu darbu istrukti doh.gif
Atsakyti
Aš esu labai patenkinta odiniais baldais thumbup.gif Praktiška ir patogu,kai namuose auga maži vaikai,na ir ne tik maži... biggrin.gif
Atsakyti
Mes vis dar ieskom minkstos dalies, vis nerandam... maciau juodajam alksnyje nuolaidos... idomu ju baldu kokybe gera?
Atsakyti
Mes ir vis nerandam tinkamo, nedidelio minkstojo kampo doh.gif .
Pagal mums reikiamus parametrus radom lyg visai nieko vienus lietuviskus Magres baldus. Lyginant su kitais baldais ju kaina tikrai nedidele... gubelenai atrodo visai grazus... bet idomu kokia ju kokybe g.gif Gal kas nors jau turine nusipirke Magres baldus ar bent esate girdeje kokiu nors atsiliepimu apie juos 4u.gif ?
Atsakyti
gal kuri esat uzsakinejusi baldus pgl. kataloga? mes nusiziurejom amerikietiskus baldus, bet laukt reik 4 men., nes ner atveztu. Ar kas turit patirties del tokio budo? ar nenusivylet, pamaciusios baldus gyvai?? uzsisakinesim LANE gamintoju baldus, arba ASHLEY..
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 16, 22:00)
Merginos, kur KAUNE, Vilniuje arba čia kažkur netoli galima rasti kampą nediduką minimalistinį (nepatinka tokie išpūsti, susiraukšlėję) rba komplektą 3+2 to paties stiliaus, bet svaru, kad būtų miegama funkcija ir odiniai baldai būtų. Baigiu nusišauti beieškodama... Aišku, yra neblogų, bet kainos virš 10 000, manau neverta...  verysad.gif Ar ir nerasiu už mažesnę kainą?

Pasižiūrėk "Mažeikių Lyros" parduotuvėje - jie gamina skandinaviško tipo ("nepripūstus" ) baldus. Ir kaina padori. Tiesa, miegamąjį mechanizmą įdėti gali ne į vius komplektus...
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 22, 12:21)
Ten nėra miegamo mechanizmo.  doh.gif

Kai kuriuose modeliuose tikrai yra, papildomai kainuoja 700Lt. Domėjausi
Atsakyti
mes taip pat čia esame nuzižiūrėję minkštą komplektuką
http://www.aildesign.lt/Terence/p924 smile.gif
Atsakyti
O kokias pagalvėles dedate ant odinių baldų g.gif , pas mane šiuo metu medžiaginės, bet jos nuslysta nuo porankių, galvoju pasisiūti viena puse iš dermantino, o kita puse iš audinio, kažin kaip atrodytų, gal neslidinėtų, kokia jūsų nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rihANNA @ 2008 10 02, 10:38)
Nes dzinsai, kaip supratau dazo- sedint ta vieta susilo, uzpakaliu dar trinies, tai atseit melynuoja biggrin.gif  as saviskiam taip ir pasakiau - valysi pats, nes buvau uz raudonus bent jau baldus  ax.gif

o pas mus tai tamsiai rudi, tai apsol nesimato nieko, nes mano atzala jau spejo su tusinuku pereit, bet nieko nematyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytiute @ 2008 11 01, 19:36)
Aš esu labai patenkinta odiniais baldais thumbup.gif Praktiška ir patogu,kai namuose auga maži vaikai,na ir ne tik maži... biggrin.gif

Pritariu mirksiukas.gif .
Na, aš irgi vistiek labiau už odinius baldus user posted image - jei namie maži vaikučiai user posted image ar naminiai augintiniai user posted image , tai tikrai praktiškiau oda ok.gif .
Atsakyti
gubelenas turi savu pliusu ir minusu kaipoda,cia priklauso nuo to kaip jums graziau...
jaimazas vaikas namie yra ir baldai sviesus gubelena daznai valyti reikia ir plauti ir siaip apsitrina pats audeklo sviesumas ir ne taip svieziai atrodo,o oda turi toki minusa,kad jai vesu namuose ji vesi buna,o nuo nuogo kuno prilimpi prie odiniu baldu biggrin.gif:D bet siaip as rinkciausi oda salione smile.gif
Atsakyti