Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

Musu svetaineje odiniai baldai, labai praktiska ypatingai, kai mazas vaikas namuose.
Atsakyti
Labu.
Ar zinote toki dalyka, kad "Juodajam aksniui" susigrizo laaaaaaabai didele minkstuju baldu partija is Maskvos ir siuo metu jiems taikoma didele nuolaida, pasiziurekite 4u.gif
Netycia nutekejo informacija mirksiukas.gif
p.s. As nesu ju agentas ar reklamuotojas, tik siaip, gal zmones kazkur ieskosi, o ten gal gali rasti tai ko nori, tik kaina mazesne, nes labai didele partija.
Atsakyti
Juodasis alksnis jau keleta men. kaip siulo dideles nuolaidas. Bet kiek as ju baldu perziurejau ne vieni neitiko, visi nepatogus ir kieti, sedi kaip ant taburetes. Iskyrus gal Ritz bei Mondial komplektai minkstesni ir patogesni sedejimui, bet dizainas ju tikrai nekoks. Gyvai apziurejusi nusivyliau alksnio baldais. schmoll.gif
Atsakyti
Man patinka ir oda, ir gobelenas. Kadangi namuose du padaužos, nusprendėm pirkti odinius baldus. Nesigailiu - lengva valyti, nebaisu, kad užtikš koks sulčių lašas ar vaikai netyčia išteplios šokoladu.
smile.gif
Atsakyti
mes nusipirkom ekoodos kampa, tikrai nesigailiu, juodas namie mazylis ir dickis ant jos duodasi duksta dar + suo kai mes nematome tikrai miega ant jo. iki siol nusiskundimu neturiu, viskas lengvai issivalo, tik maziui kandziojimosi periodas tai vienoje vietoje atlosas sukandziotas, bet jis nesimato nei sveciams nei man akiu nebado tongue.gif
Atsakyti
yra Akropolyje labai fainas salonas, va nesenai atsidare, 2 aukste, piesais Renlena, labai graziu baldu yra ir moderniu, labai maloniai aptarnajami zmones ten, ir patarimu del spalvu ar medziagu galima sulaukti mirksiukas.gif pirkom tevams tai likom labai patenknti
Atsakyti
QUOTE(escada2006 @ 2009 07 18, 15:11)
yra Akropolyje labai fainas salonas, va nesenai atsidare, 2 aukste, piesais Renlena, labai graziu baldu yra ir moderniu, labai maloniai aptarnajami zmones ten, ir patarimu del spalvu ar medziagu galima sulaukti  mirksiukas.gif pirkom tevams tai likom labai patenknti

O kokiais jie ten baldais prekiauja?t.y. kokių firmų?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 07 18, 15:41)
O kokiais jie ten baldais prekiauja?t.y. kokių firmų?

Jie prekiauja svetaines ir minkstais baldais, o taip pat yra ir miegamieji, bet ji etik bus rugpjucio menes, bet jau galima uzsakinet, ir kiek zinau yra visokie stikliniai staliukai ir lauko baldai, na mum asmeniskai labai patiko, ten kur 2 aukste yra Auster parduotuve priesais Renlena, tai jie isikure kampe tos parduotuves, ten ant pakylos stovi minkstas odinis kampas, is karto matosi.
Atsakyti
beje lietuvių neblogų yra. Va tokie nauji baldai
Atsakyti
O as rudeni pirkau ekoodos baldus. Pardaveja issgyre, kad labai gera medziaga ir pan. Galiu pasakyti, kad tie baldai pradejo trintis. Zadejo pakeisti i tokia pacia arba kitos spalvos eko oda arba i gobelena. O jeigu noreciau odiniu, reiketu prumoketi. Tai dabar ir nezinau ka daryti g.gif O baldai atsiejo nepigiai, nes su reglaineriais...

Tai va, kokie tie eko odos baldai. Kaip privaluma galeciau nebent isskirti ta, kad lengvai valosi. Bet kadangi yra tamsus, tai labai jau dulkes matosi. Beje, ziema man asmeniskai ant ju sedeti budavo saltoka...
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2009 07 26, 00:11)
O as rudeni pirkau ekoodos baldus. Pardaveja issgyre, kad labai gera medziaga ir pan. Galiu pasakyti, kad tie baldai pradejo trintis. Zadejo pakeisti i tokia pacia arba kitos spalvos eko oda arba i gobelena. O jeigu noreciau odiniu, reiketu prumoketi. Tai dabar ir nezinau ka daryti g.gif O baldai atsiejo nepigiai, nes su reglaineriais...

Tai va, kokie tie eko odos baldai. Kaip privaluma galeciau nebent isskirti ta, kad lengvai valosi. Bet kadangi yra tamsus, tai labai jau dulkes matosi. Beje, ziema man asmeniskai ant ju sedeti budavo saltoka...

Gal galėtume pasirodyti? mirksiukas.gif
O kas tie reglaineriai? blush2.gif
Bet keista, kad taip greit trintis pradėjo, o kur pirkote?
Atsakyti
Galima pajaukinti medžiaginėmis pagalvėlėmis, kilimu, gėlėmis ...

Nors gobelenas man labiau patinka, bet turim šunį, todėl rinkomės odą, Softmus Elegance klasikinio dizaino sofą. Man gražu ax.gif

Atsakyti