Įkraunama...
Įkraunama...

Minkšti svetainės baldai

gobelena turbut austini, gerai ir praktiska nuo demiu butu dengtas teflonu - neisigers jokios demes ir pan.
jei miegojimui kampas atkreipkit demesi, ar skirtas miegojimo mechanizmas kasdieniam naudojimui. pvz, mes i salona pirkom sofute, miegojimo mechanizmas - NE KASDIENIAM naudojimui.
Atsakyti
Turbut gobelenas degtas teflonu ir nemaža kaina turi. Na aš už kampa daug moket negaliu na iki kokiu 2500. o miegamo mechanizmas kuo jis skyresi nuo ne miegamo?
Gal dar kas galit patart kuriuoj firmoj geriausia pirkti. Mestelkit kokiu ideju, nuotraukyčiu gražiu kampu.
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2005 11 15, 09:34)
Gal dar kas galit patart kuriuoj firmoj geriausia pirkti.  Mestelkit kokiu ideju, nuotraukyčiu  gražiu kampu.

Bet gal vis tiek mazdaug zinai, ko nori? Labai sunku ka nors rekomenduoti, nes vienam grazu viena, o kitam kita. Pagalvok, ko reikia - ar nori, kad kampas butu su kojytem, ar be? Ar atlosai turi buti auksti, ar zemi? Man, pvz, nepatinka visokie "ispusti" baldai. Bet kitiems atvirksciai. Dabar labai populiaru visokios pagalves? Ar tau ju reikia, ar patinka?
Atsakyti
Nieko nėra baisiau, kaip minkštas kampas ar sofa, ant kurio miegi kiekvieną dieną schmoll.gif Čia aš iš savo karčios patirties. Mūsų sofai dar tik 1,5 metų, bet miegoti ant jos jau neįmanoma, kiek kartų taisėm neatsimenu. Pirkom žinodami, kad tai bus ir svetainės ir miegamojo baldas, su kasdienio naudojimo mechanizmu. Aišku, jei nėra kitos išeities-pirkit, tik parašykit garantijos bent dviem metams.
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 11 15, 11:28)
Bet gal vis tiek mazdaug zinai, ko nori? Labai sunku ka nors rekomenduoti, nes vienam grazu viena, o kitam kita. Pagalvok, ko reikia - ar nori, kad kampas butu su kojytem, ar be? Ar atlosai turi buti auksti, ar zemi? Man, pvz, nepatinka visokie "ispusti" baldai. Bet kitiems atvirksciai. Dabar labai populiaru visokios pagalves? Ar tau ju reikia, ar patinka?

aukštumas , žemumas nesvarbu svarbu kad butu patogu. Pagalveles net nežinau turbut nelabai, nes kaip vaikai prasineštu per tas pagalveles tai bardakas garantuotas. O kiekviena kart eit taisyt tas pagalves greit atsibostu. Tai turbut ju ir nereikia. O del kojeliu tai man gražu su kojelem, bet ar praktiška ar atlaikis tos kojeles tongue.gif ar nepalyks žymiu ant grindų ? g.gif

Na man tai patinka šitas komplektas, tik stabdo tos kojeles. Ir ta spalva mados dalykas.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gauda @ 2005 11 15, 12:35)
Nieko nėra baisiau, kaip minkštas kampas ar sofa, ant kurio miegi kiekvieną dieną  schmoll.gif  Čia aš iš savo karčios patirties. Mūsų sofai dar tik 1,5 metų, bet miegoti ant jos jau neįmanoma, kiek kartų taisėm neatsimenu. Pirkom žinodami, kad tai bus ir svetainės ir miegamojo baldas, su kasdienio naudojimo mechanizmu. Aišku, jei nėra kitos išeities-pirkit, tik parašykit garantijos bent dviem metams.

Del miego ant sofos aš ir žinau, jau penki metai kaip miegam. Miegamo atsisakem kai vaikai paaugo ir jiems reikejo atskiro kambario. O pas mus tik du kambarei. Ir kas mums belieka daryti? Tai galvoju gal ant kampo bus patogiau nei ant sofkutes miegoti.
O jaigu daryčiau pagal užsakyma tai daryčiau didesni negu standartai eina, nes girdejau kat galima užsisakyti pagal spec užsakyma.
Atsakyti
Pati ieškau minkštų baldų, tad neseniai aptikau kažkokį negirdėtą salonąModerni furnitūra Vis nepasiekia rankos iki ten nuvažiuoti, pačiupinėti realybėje, tačiau ką rodo internete mane nustebino - gana gerai atrodo ir kaina pagal tokį vaizdą mano nuomone labai sveika. gal kas nors ten buvot, arba kam nors arti, gal užeisit, pačiupinėsit? Duokit žinią, jei ką... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2005 11 15, 09:34)
Turbut gobelenas degtas teflonu ir nemaža kaina turi. Na aš už kampa daug moket negaliu na iki kokiu 2500.  o miegamo mechanizmas kuo jis skyresi nuo ne miegamo?
  Gal dar kas galit patart kuriuoj firmoj geriausia pirkti.  Mestelkit kokiu ideju, nuotraukyčiu  gražiu kampu.

ne miegamo - yra be miegamojo mechanizmo biggrin.gif

tiesiog yra tokie mechanizmai, kurie tvirti, ir gali atlaikyti kasdieni ju naudojima, o kiti yra silpnoki (paprastai buna ispejimas, kad ne kasdieniam naudojimui).

na aisku, gal teflonu dengti ir brangesni, net nezinau...gal geriau rinktis lietuviska gobelena Audejo, bent jau zinom, kad kokybe nebloga, aisku, priklauso dar nuo pasirinkto varianto - jei zakardinis audinys, tai geras thumbup.gif

del skonio vat irgi, negalim patarti, man tavo pasiulytas variantas irgi nelabai prie sirdies... blush2.gif man truputi kitokie baldai patinka smile.gif

siulyciau bent jau tada garantija pasidometi, nes yra neblogu gamintoju lietuviu ir lenku, dabar ir latviu uzveze jau biggrin.gif
Atsakyti
Aš nesakau kad man labiausiai tas komplektas patinka kurio nuotrauka idejau. Jai labai patiktu aš net ir negalvočiau ka dar rinktis. Galetumet paiulyt ir savo varijantu, gal tikrai atrasiu kanors naujo ir idomaus. Spyrgos komplektas visai patiko ir spalva man prie širdies ir miegoti vietos daug kai išsiskleidžia. Tai va laukiu paiulymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2005 11 16, 15:24)
Spyrgos komplektas visai patiko ir spalva man prie širdies ir miegoti vietos daug  kai išsiskleidžia.  Tai va laukiu paiulymu  ax.gif

I spalva tai nekreipk per didelio demesio, geriau i baldo forma, dizaina, nes siais laikais uzsakinejant minkstus baldus beveik kiekvienu atveju galima pasirinkti sau patinkanti gobelena, ne tik toki, koks yra nuotraukoje.
Atsakyti
Mes uzsisakiau Magres balduose. Pirkom is ekspozicijos, kainavo 2700lt. Bet nemazas ir miegojimui skirta vieta issilanksto plati.
Apie gobelena nenusimanau, bet sake, kad toks koks yra pas mus dar nera paleistas i gamyba, ir jau ten auksinis kazkoks tongue.gif man tai gobelenas kaip gobelenas, grazus sviesus.
Jei pavyks ikelsiu fotke kaip bute atrodo ax.gif

uzeikit i foto.lt vardas tunacka, paswordas tunacka
ir ten rasit mano sofke. Tiesa, ji ten dar negalutinai sumontuota, ant porankiu, kur aptraukti gobelenu, turi uzsideti tokios lentos kaip ir sonuose kad matosi.
Niu per piet nufotkinsiu, kai atrodo dabar ir idesiu naujai, tada gal labiau aisku bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2005 11 13, 13:01)
Kur geriausei ir koki  užsysakyti minkštą svėtaines kampą, kad būtų praktiškas ir kad būtų patogus kasdieninem miegojimui . Į ką atkreipti dėmesi ji perkant.  Ir koki rinktis gobilena kuris patvariausias.  ax.gif

na tai eik i www.sbabaldai.lt
apsilank baldu rojuje, Audejo baldu centre, rasi koki idomu tau gamintoja, kreipkis i ji tiesiai. Is interneto tai tik kontaktus principe ir info apie ju gaminius siek tiek rasti - geriau baldus naturoje apziureti, pasirinkit stiliu tinkanti tavo namams. nes nezinom ka siulyt, jei net nezinom koks stilius tavo namuose dominuoja g.gif g.gif
Atsakyti