Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

Oi kokios diskusijos uzvire. Mielos mamos, vaikai santykius issiaiskins patys, o Jus forume nesipykit 4u.gif

Mes uzrasem savo aukseli i Krekzdute. Pradedam eiti nuo Kovo 1 dienos. Girdejom nemazai geru atsiliepimu, nuejom,pakalbejom su direktore ir nusprendem uzsirasyti. Gal esu kiek keistoko poziurio,bet mes su vyru labai jau "neatsakingai" ememes sito reikalo blush2.gif Neieskojom nieko konkrtetaus, tiesiog pasiskaitinejau ir nuojauta pakuzdejo kad mums ten patiks blush2.gif Nei konkrecios grupes,nei aukletojos neissirinkom...Nesiu sia savaite pazyma,tai reikes pabendrauti...Gal dar kas zada pradeti panasiu metu lankyti si darzeli...Beje, pupai dar nera dvieju. Taciau yra labai judri, guvi, vietoj nenustygstanti mergaiciuke. Vaiku reikia kaip nzn ko. Ir kiek yra teke palikti ( nors tai budavo retai ir su savais) kelioms valandoms,ar parai,tai mamos ir tecio net nepasigenda,todel naiviai tikiu,kad susidraugausim su nauju rezimu ir nebus jokiu nesklandumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2010 02 08, 16:01)
as ja matau kiekviena diena beveik bet ner ne zodzio pasakius.tikriausei neturi ka veikti mamyte tai ir puola forume nes drasiau negu akis i aki.dar ketvirtadieni maisiuka as jai davau kad vaiko kelnes parsinestu pridirbtas ir aukletoja jau buvo praskalavus jas.o tokias pamazgas pila nors gerbtu aukletoja kuri uz ja vos ne perpus viresnia ir visiems vaikams sirdi atiduoda,bet mat ponei kazko neitiko doh.gif

Taigi,jaučiu,kad reikia pasipasakoti,kuo ta istorija baigėsi,bet prieš tai atsakysiu mamai:ačiū už maišiuką ir kelnes,eilinį kartą auklėtoja man nesugebėjo pasakyti,kaip sveikas 3,5 metų vaikas spėjo prisidaryti 2 kartus į kelnes,bet tiek to.Miela mama,aš auklėtojas gerbiu tik už vieną dalyką-profesionalumą,kurio čia dėl anksčiau išvardintų dalykų nematau,o jų amžius,stažas ar garbės raštai man nedaro absoliučiai jokio išpūdžio.
Šiandien nuėjau pas direktorę,išsakiau visas pastabas ir žinote,ji sutiko,kad aš esu teisi,maža to,esu ne pirma mama ,kuri ateina spręsti panašių problemų, buvo ir tokių,kurių vaikai pabėgo,nes viena iš auklių atsipūtusi kažką kitą veikė blink.gif
Mes tiesiog perėjom į kitą grupę,kurioje nėra agresyvių hiperaktyvių vaikų,o mamoms ,remdamasi savo patirtimi,noriu pasakyti,kad jei ketinate leisti savo vaikutį į Ąžuoliuko darželio "drambliukų" grupę,labai rimtai tai apsvarstykite,nes rizikuojate savo vaiko gerove.Toks būtų mano pastebėjimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 10:38)
eilinį kartą auklėtoja man nesugebėjo pasakyti,kaip sveikas 3,5 metų vaikas spėjo prisidaryti 2 kartus į kelnes,bet tiek to.

šitoje vietoje reiktų jau mamai susirūpinti ar iš tikro vaikas sveikas? g.gif

Mes tiesiog perėjom į kitą grupę, kurioje nėra agresyvių hiperaktyvių vaikų

jūs tuo tikra? ir kai išeis į mokyklą irgi ieškosite, ar tarp vaikų nėra - iš 25 nei vieno - hiperaktyvaus? unsure.gif
Atsakyti

Mes tiesiog perėjom į kitą grupę,kurioje nėra agresyvių hiperaktyvių vaikų,
o mamoms ,remdamasi savo patirtimi,noriu pasakyti,kad jei ketinate leisti savo vaikutį į Ąžuoliuko darželio "drambliukų" grupę,labai rimtai tai apsvarstykite,nes rizikuojate savo vaiko gerove.Toks būtų mano pastebėjimas 4u.gif

tokiu vaiku visur yra, savo vaiko kiekvienoje istaigoje nuo to neapsaugosite, toks yra gyvenimas, vaikas turi moketi apsiginti pats, darzelis, tai tik juokas pagal tai, kas vyksta mokykloje..
tai taip ir nesupratau ar cia aukletoja kalta, ar agresyvus vaikai? g.gif
Atsakyti
Auklėtojos,kurios nekreipia dėmesio į tai,kad tokie vaikai skriaudžia kitus.Ką reiškia turi mokėti apsiginti?Jei mano vaikas nesimuša ir netrenkia atgal,tai jis jau blogas,nes kažko nemoka?Aš savo vaiką mokau nesimušti,o darželyje jis turi vožti atgal ir gintis?Apskritai,darželyje vaikai turi būti ugdomi,o ne mokomi GINTIS.Nuo kada agresoriai diktuoja kitiems?Auklėtojų darbas kartu su visa grupe juos nugesinti ir išmokyti elgtis plius minus civilizuotai,kodėl kiti vaikai turi kentėti? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 10 vasario 2010 - 12:03
QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 13:01)
Auklėtojos,kurios nekreipia dėmesio į tai,kad tokie vaikai skriaudžia kitus.

O jums nebutu paprasciau vaika pervesti i kita darzeli,nei kovoti, nervintis ir vaika traumuoti?Juk ji jau viska supranta.Ir kuo daugiau Jus kovojat, aiskinates, namie aptarinejat,sirstat ir t.t, tuo labiau vaikui tai kenkia. Kad ir kaip bebutu gaila,siais laikais,labai mazai beliko tokiu aukletoju,kurios dirba is idejos. Kai pasiklausau pazystamu aukletoju,tai jos taip kalba. Algos mazos,vaiku per daug, visu nesuziuresi. Daznai ateina tokios,kurios is viso net nemegsta vaikuciu...gaila,bet tokia tiesa.
As labai tikiuosi,kad maniske pastoves uz save,jei aukletojos nesuziures ax.gif Kol kas mano charakteris. blush2.gif
Atsakyti
Tai aš nesinervinu,aš tą bėdą išsprendžiau pakeisdama grupę,o šitame forume dalinuosi savo patirtimi,nes jis tam ir sukurtas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 10 vasario 2010 - 12:21
QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 12:01)
Ką reiškia turi mokėti apsiginti? Jei mano vaikas nesimuša ir netrenkia atgal,tai jis jau blogas,nes kažko nemoka? Aš savo vaiką mokau nesimušti,o darželyje jis turi vožti atgal ir gintis?

Auklėtojų darbas kartu su visa grupe juos nugesinti ir išmokyti elgtis plius minus civilizuotai,kodėl kiti vaikai turi kentėti? blink.gif

mokėti apsiginti tai reiškia išmokti nekreipti dėmesio į tai kas nepatinka ir drauge tarstelti kokį žodelį, kad neliptų bet kas ant galvos.

o gal auklėtoja kartu su tavo vaiku, kuris priklauso grupei, kaip suprantu, ir moko visus sugyventi taikiai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 02 10, 11:46)
šitoje vietoje reiktų jau mamai susirūpinti ar iš tikro vaikas sveikas? g.gif

Žinokite,nesirūpinu,nes namuose taip NIEKADA nebūna, svečiuose taip NIEKADA nebūna, ankstesnėje grupėje irgi taip NIEKADA nebuvo,nors mergaitė buvo daug mažesnė,gydytojai urologinių sutrikimų irgi neranda.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2010 02 10, 13:23)
mokėti apsiginti tai reiškia išmokti nekreipti dėmesio į tai kas nepatinka ir drauge tarstelti kokį žodelį, kad neliptų bet kas ant galvos.

o gal auklėtoja kartu su tavo vaiku, kuris priklauso grupei, kaip suprantu, ir moko visus sugyventi taikiai?  rolleyes.gif

greičiausiai moko...tik nesiseka labai baisiai... g.gif
Atsakyti
vienok 2 per dieną. ypač tokio amžiaus?

o mokymas - procesas ilgas.....
Atsakyti
Mat kaip?O ką jūs darytumėte mano vietoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 10 vasario 2010 - 12:30
QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 12:29)
O..jei tai padėtų!!!! Manote,tai niekas nieko niekam nėra sakęs?Mane užtikrino,kad vyksta darbas ir su tėveliais,ir grupėje,bet situacija nesikeičia nė per milimetrą,todėl aš netikiu geromis auklėmis.

o jūs savo vaikui patarėte pačiam atsikirsti į nepatinkamą repliką? aš neperauklėsiu vaikino, kuris apstumdo mano vaiką, bet patariu dukrai kad - arba pasitrauktų arba informuotų auklėtoją arba pati atsikirstų. kol anas išsiaiškino kas yra "neraliuotas paršelis" savaitę buvo ramu. lotuliukas.gif o mano vaikas pajuto kad gali pati. paveikti aplinką.
Atsakyti