QUOTE(oveja @ 2010 02 08, 16:01)
as ja matau kiekviena diena beveik bet ner ne zodzio pasakius.tikriausei neturi ka veikti mamyte tai ir puola forume nes drasiau negu akis i aki.dar ketvirtadieni maisiuka as jai davau kad vaiko kelnes parsinestu pridirbtas ir aukletoja jau buvo praskalavus jas.o tokias pamazgas pila nors gerbtu aukletoja kuri uz ja vos ne perpus viresnia ir visiems vaikams sirdi atiduoda,bet mat ponei kazko neitiko
Taigi,jaučiu,kad reikia pasipasakoti,kuo ta istorija baigėsi,bet prieš tai atsakysiu mamai:ačiū už maišiuką ir kelnes,eilinį kartą auklėtoja man nesugebėjo pasakyti,kaip sveikas 3,5 metų vaikas spėjo prisidaryti 2 kartus į kelnes,bet tiek to.Miela mama,aš auklėtojas gerbiu tik už vieną dalyką-profesionalumą,kurio čia dėl anksčiau išvardintų dalykų nematau,o jų amžius,stažas ar garbės raštai man nedaro absoliučiai jokio išpūdžio.
Šiandien nuėjau pas direktorę,išsakiau visas pastabas ir žinote,ji sutiko,kad aš esu teisi,maža to,esu ne pirma mama ,kuri ateina spręsti panašių problemų, buvo ir tokių,kurių vaikai pabėgo,nes viena iš auklių atsipūtusi kažką kitą veikė
Mes tiesiog perėjom į kitą grupę,kurioje nėra agresyvių hiperaktyvių vaikų,o mamoms ,remdamasi savo patirtimi,noriu pasakyti,kad jei ketinate leisti savo vaikutį į Ąžuoliuko darželio "drambliukų" grupę,labai rimtai tai apsvarstykite,nes rizikuojate savo vaiko gerove.Toks būtų mano pastebėjimas