Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

gal bandete chanel sokolado plyteles skaistalus? gundausi juos pirkti, labai laukiu atsiliepimu wub.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu labai pamėgau Chanel dekoratyvinę kosmetiką. Turiu va tokius skaistalus user posted image, tik čia spalva ne tokia pavaizduota. Tai man labai tinka. Ir laikosi ilgai, ir ilgam užtenka, ir labai gražiai žiba.
Atsakyti
Niekada nesu turėjus skaistalų, jei labai prireikdavo, panaudodavau arba Avon bronzinius rutuliukus arba MaxFactor bronzinę pudrą. Bet jaučiu, kad skaistalus reiktų įsigyti. Tik nežinau kokie būtų geriau? Ir ar ilgam jų užtenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2004 04 24, 20:16)
As vietoj skaistalu paryskinu skruostus bronzine rutuline pudra thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi rutuline pudra naudoju vietoj skaistalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 03 09, 09:05)
Ir ar ilgam jų užtenka blush2.gif

Būtent tuos, kur parodžiau Chanel aš pirkau beveik prieš 10 mėnesių, o dar net neįpusėjau bigsmile.gif Man pirmi skaistalai, kurių tiek ilgai užtenka, nors naudoju kasdien.
Prieš tai turėjau Nina Ricci skaistalus, tai per pusantro mėnesio pasibaigė blink.gif Nors irgi buvo labai faini.
Atsakyti
Nusipirkau Deborah skaistalus. Nes Sarmoj man tinkamų šiltų atspalvių buvo nelabai didelis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 03 07, 12:29)
gal bandete chanel sokolado plyteles skaistalus? gundausi juos pirkti, labai laukiu atsiliepimu  wub.gif

as turiu siuos skaistalus jie labai geri ilgai laikosi, optiskai slepia netgi nelygumus turi siek tiek blizgesio tai graziai atrodo o pirkau juos pries metus ir naudojant kiekviena diena beveik tik dabar baiginejasi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bird @ 2007 02 01, 21:18)
o gal galit patart kokią bronzinę pudrą, kurią būtų galima naudot ir visam veidui ir kaip skaistalus? nesat bandžiusios Isadoros? kažkaip visai traukia, bet kaina irgi nemaža, tai jeigu netiks doh.gif norėčiau, kad būtų kokia graži spalva wub.gif
beje, ar jum kokios Sarmoj pataria, jei paklausiat, nes man kiek esu buvus, tai paklausi ko nors, tai susiraukusios visos, kaip ką aš žinau, nieko nepasakys.. doh.gif

na as turiu chanel irrelle soleil saules pudra ja naudoju ir kaip skaistalus ir kaip pudra veidui parudinti labai superiniai labai jais dziaugiuosi o ir pirkau pries metus tik db baiginejasi
Atsakyti
QUOTE(bird @ 2007 02 01, 21:18)
o gal galit patart kokią bronzinę pudrą, kurią būtų galima naudot ir visam veidui ir kaip skaistalus? nesat bandžiusios Isadoros? kažkaip visai traukia, bet kaina irgi nemaža, tai jeigu netiks doh.gif norėčiau, kad būtų kokia graži spalva wub.gif
beje, ar jum kokios Sarmoj pataria, jei paklausiat, nes man kiek esu buvus, tai paklausi ko nors, tai susiraukusios visos, kaip ką aš žinau, nieko nepasakys.. doh.gif

O tu uzklausk Bedugnes,ji isparduotuvej SM pardavineja Isadora saules pudryte,jai per tamsi.Man tai ji labai fainute,tikrai tiks ir visam veideliui ,ir tik skruostukams thumbup.gif As,kai isigijau EZ,tai Isadora tapo nebereikalinga,bet ji man buvo pati nuostabiausia is visu turetu wub.gif Jei gali sau leisti isigyti EZ,tai gal ja isbandyk ? 4u.gif
Atsakyti
[quote=ramintele22,2007 03 11, 13:59]
as turiu siuos skaistalus jie labai geri ilgai laikosi, optiskai slepia netgi nelygumus turi siek tiek blizgesio tai graziai atrodo o pirkau juos pries metus ir naudojant kiekviena diena beveik tik dabar baiginejasi thumbup.gif
Papildyta:

o tu turi irrele soleir ar irrelle blush? kurie idomu geresni ?
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 11, 12:59)
Papildyta:

na as turiu chanel irrelle soleil saules pudra ja naudoju ir kaip skaistalus ir kaip pudra veidui parudinti labai superiniai labai jais dziaugiuosi o ir pirkau pries metus tik db baiginejasi

o koki numeriuka turi? nes lyg keturi yra... noriu pirkti nebandzius is internetines parduotuves, niekaip neapsisprendziu kuria spalva imti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugelis @ 2007 03 13, 00:34)
o koki numeriuka turi? nes lyg keturi yra... noriu pirkti nebandzius is internetines parduotuves, niekaip neapsisprendziu kuria spalva imti... g.gif

o as net nezinojau, kad 4 spalvu ju yra...
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 03 12, 15:37)
o as net nezinojau, kad 4 spalvu ju yra...

Pagal mane 3 spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 13 kovo 2007 - 20:33