Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(moliugelis @ 2007 03 13, 01:34)
o koki numeriuka turi? nes lyg keturi yra... noriu pirkti nebandzius is internetines parduotuves, niekaip neapsisprendziu kuria spalva imti... g.gif

na as esu dar seniau turejusi irreelle blush 80nr. Tea-Rose pati esu sviesi tai nereali spalva buvo o db turiu ir jau baigineju saules pudra bet ji ir kaip skaistalai super irreelle soleil 21nr. Toundra tik kai vasara ja tik paryskinti idegi noriu tai man ji siekm tiek ryzuma duoda kai ant svaraus veido dedu tai db galvoju 1 nr tamsesni atspalvi pabandyti jis bus toks ne i ryzuma o ruduma smile.gif
Papildyta:
[quote=Katyte1977,2007 03 12, 15:37]
[quote=ramintele22,2007 03 11, 13:59]
as turiu siuos skaistalus jie labai geri ilgai laikosi, optiskai slepia netgi nelygumus turi siek tiek blizgesio tai graziai atrodo o pirkau juos pries metus ir naudojant kiekviena diena beveik tik dabar baiginejasi thumbup.gif
Papildyta:

o tu turi irrele soleir ar irrelle blush? kurie idomu geresni ?
[/quote]
esu turejusi ir irreelle blush o db jau baigineju irreelle soleil zinok jum kokybe vienoda abu geri yra tik blush tai grynai skaistalai ju ir spalvos tokios ivairesnes ruzavos, rozines ir kt o soleil tai saules pudra ja gali ryskinti ir visa veida ir tik skruostus o ir spalvos nuo sviesiai iki tamsiai rudos turi dar tokio blizgesio, zodziu abu super rinkis priklausomai ko tu labiau nori ar grynai skaistalu ar kad ir visa veida galetum paryskinti thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Katyte1977,2007 03 12, 15:37]
[quote=ramintele22,2007 03 11, 13:59]
as turiu siuos skaistalus jie labai geri ilgai laikosi, optiskai slepia netgi nelygumus turi siek tiek blizgesio tai graziai atrodo o pirkau juos pries metus ir naudojant kiekviena diena beveik tik dabar baiginejasi thumbup.gif
Papildyta:

o tu turi irrele soleir ar irrelle blush? kurie idomu geresni ?
[/quote]
esu turejusi ir irreelle blush o db jau baigineju irreelle soleil zinok jum kokybe vienoda abu geri yra tik blush tai grynai skaistalai ju ir spalvos tokios ivairesnes ruzavos, rozines ir kt o soleil tai saules pudra ja gali ryskinti ir visa veida ir tik skruostus o ir spalvos nuo sviesiai iki tamsiai rudos turi dar tokio blizgesio, zodziu abu super rinkis priklausomai ko tu labiau nori ar grynai skaistalu ar kad ir visa veida galetum paryskinti
Atsakyti
[quote=ramintele22,2007 03 14, 15:16]
na as esu dar seniau turejusi irreelle blush 80nr. Tea-Rose pati esu sviesi tai nereali spalva buvo o db turiu ir jau baigineju saules pudra bet ji ir kaip skaistalai super irreelle soleil 21nr. Toundra tik kai vasara ja tik paryskinti idegi noriu tai man ji siekm tiek ryzuma duoda kai ant svaraus veido dedu tai db galvoju 1 nr tamsesni atspalvi pabandyti jis bus toks ne i ryzuma o ruduma smile.gif
Papildyta:

LABAI dekui uz issamu atsakyma, rinksiuos saules pudra, kad ir visa veida ir tik skruostus paryskinti galima butu . Eisiu pasiziuresiu kokiu spalvu yra. as tai esu sviesi tai norisi sviesesnio atspalvio. o pas tave ta spalva kur paminejai sviesi ?
Atsakyti
[quote=Katyte1977,2007 03 14, 17:49]
[quote=ramintele22,2007 03 14, 15:16]
Papildyta:

LABAI dekui uz issamu atsakyma, rinksiuos saules pudra, kad ir visa veida ir tik skruostus paryskinti galima butu . Eisiu pasiziuresiu kokiu spalvu yra. as tai esu sviesi tai norisi sviesesnio atspalvio. o pas tave ta spalva kur paminejai sviesi ?
[/quote]
na maniske paties sviesiausio atspalvio bet kas man nepatiko kad kai ja ant svaraus veido be krempudros dedi tai ryzuma duoda sian ziurejau 1 atspalviu tamsesne tai super irgi atspalvis bet db labai susidomejau nauja dior saules pudra ir nauji dior skaistalai atsirado taip pat labai faini tai gal galvoju dior nusipirkt kai busi kristianoje paziurek gal ir tau patiks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 15, 17:16)
na maniske paties sviesiausio atspalvio bet kas man nepatiko kad kai ja ant svaraus veido be krempudros dedi tai ryzuma duoda sian ziurejau 1 atspalviu tamsesne tai super irgi atspalvis bet db labai susidomejau nauja dior saules pudra ir nauji dior skaistalai atsirado taip pat labai faini tai gal galvoju dior nusipirkt kai busi kristianoje paziurek gal ir tau patiks biggrin.gif

ai ir dar norejau paklausti koks tas internetines parduotuves adrediukas gal ir as ka pigiau nusipirkciau aciu smile.gif
Atsakyti
gal cia ne i tema bus.. blush2.gif bet vistiek, prie temos.. ar skaistalai neuzkemsa poru? g.gif kas naudojat, gal pastebejot, mat skruostus siek tiek beria tai bijau kad panaudojus neatsirastu dar daugiau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 15, 16:28)
Papildyta:

ai ir dar norejau paklausti koks tas internetines parduotuves adrediukas gal ir as ka pigiau nusipirkciau aciu smile.gif

aha, pasiziuresiu Dior, dekui, kad pasakei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikiuke:) @ 2007 03 15, 19:02)
gal cia ne i tema bus..  blush2.gif  bet vistiek, prie temos.. ar skaistalai neuzkemsa poru?  g.gif  kas naudojat, gal pastebejot, mat skruostus siek tiek beria tai bijau kad panaudojus neatsirastu dar daugiau  g.gif  blush2.gif

as be skaistalu neisivaizduoju ne 1 dienos anksciau kazkaip nenaudojau bet kai nusipirkau chanel'io " sokolado plytele" tiesiog db dievinu juos. tikrai jie neuzkemsa , maskuoja smulkias rauksleles turi tokio blizgesio siektiek tai skruostukai atrodo super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 03 15, 19:34)
aha, pasiziuresiu Dior, dekui, kad pasakei  biggrin.gif

gal gali pasakyti koks tos internetiners parduotuves adresiukas gal ir as ka issirinksiu pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 03 16, 17:14)
as be skaistalu neisivaizduoju ne 1 dienos anksciau kazkaip nenaudojau bet kai nusipirkau chanel'io " sokolado plytele" tiesiog db dievinu juos. tikrai jie neuzkemsa , maskuoja smulkias rauksleles turi tokio blizgesio siektiek tai skruostukai atrodo super thumbup.gif
Papildyta:

gal gali pasakyti koks tos internetiners parduotuves adresiukas gal ir as ka issirinksiu pigiau smile.gif

as nezinau tos internetines pardos adresiuko, as perku Kristianoje arba duty free
Atsakyti
Nežinau, norėčiau pabandyti oranžinės spalvos skaistalus, gal kuri bandėt ar patiko brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 03 18, 16:31)
Nežinau, norėčiau pabandyti oranžinės spalvos skaistalus, gal kuri bandėt ar patiko brunette.gif

Bandyt nebandziau, bet kai kazkada pamaciau, tai galvoju kazi kaip jie atrodo uzsitepus g.gif Isivaizdavau su oranziniais zandais biggrin.gif Bet turbut jie kazkiek pakeicia spalva ant zandu g.gif Negi tokie ryskus oranziniai ir lieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 03 18, 15:34)
Bandyt nebandziau, bet kai kazkada pamaciau, tai galvoju kazi kaip jie atrodo uzsitepus g.gif Isivaizdavau su oranziniais zandais biggrin.gif  Bet turbut jie kazkiek pakeicia spalva ant zandu g.gif  Negi tokie ryskus oranziniai ir lieka smile.gif

Aš asmeniškai pamačiau aktorę Lyz Hurley su tokiais skaistalais pasidažiusią, tai labai gražiai atrodė, tai nežinau, kaip čia aš atrodysiu, reiks išbandyti, nepabandžius nežinosi, aišku makiažas turėtų būti atitinkamai suderintas
mastau.gif
Atsakyti
As naudoju Loreal skaistalus, tai lb patinka smile.gif Dra turiu tokius Maybelline skaistalus - putas, tai irgi geri ax.gif
Atsakyti
[quote=ramintele22,2007 03 16, 18:14]
Papildyta:

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif butinai isbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti