QUOTE(moliugelis @ 2007 03 13, 01:34)
o koki numeriuka turi? nes lyg keturi yra... noriu pirkti nebandzius is internetines parduotuves, niekaip neapsisprendziu kuria spalva imti... 

na as esu dar seniau turejusi irreelle blush 80nr. Tea-Rose pati esu sviesi tai nereali spalva buvo o db turiu ir jau baigineju saules pudra bet ji ir kaip skaistalai super irreelle soleil 21nr. Toundra tik kai vasara ja tik paryskinti idegi noriu tai man ji siekm tiek ryzuma duoda kai ant svaraus veido dedu tai db galvoju 1 nr tamsesni atspalvi pabandyti jis bus toks ne i ryzuma o ruduma

Papildyta:
[quote=Katyte1977,2007 03 12, 15:37]
[quote=ramintele22,2007 03 11, 13:59]
as turiu siuos skaistalus jie labai geri ilgai laikosi, optiskai slepia netgi nelygumus turi siek tiek blizgesio tai graziai atrodo o pirkau juos pries metus ir naudojant kiekviena diena beveik tik dabar baiginejasi

Papildyta:
o tu turi irrele soleir ar irrelle blush? kurie idomu geresni ?
[/quote]
esu turejusi ir irreelle blush o db jau baigineju irreelle soleil zinok jum kokybe vienoda abu geri yra tik blush tai grynai skaistalai ju ir spalvos tokios ivairesnes ruzavos, rozines ir kt o soleil tai saules pudra ja gali ryskinti ir visa veida ir tik skruostus o ir spalvos nuo sviesiai iki tamsiai rudos turi dar tokio blizgesio, zodziu abu super rinkis priklausomai ko tu labiau nori ar grynai skaistalu ar kad ir visa veida galetum paryskinti

Papildyta:
[quote=Katyte1977,2007 03 12, 15:37]
[quote=ramintele22,2007 03 11, 13:59]
as turiu siuos skaistalus jie labai geri ilgai laikosi, optiskai slepia netgi nelygumus turi siek tiek blizgesio tai graziai atrodo o pirkau juos pries metus ir naudojant kiekviena diena beveik tik dabar baiginejasi

Papildyta:
o tu turi irrele soleir ar irrelle blush? kurie idomu geresni ?
[/quote]
esu turejusi ir irreelle blush o db jau baigineju irreelle soleil zinok jum kokybe vienoda abu geri yra tik blush tai grynai skaistalai ju ir spalvos tokios ivairesnes ruzavos, rozines ir kt o soleil tai saules pudra ja gali ryskinti ir visa veida ir tik skruostus o ir spalvos nuo sviesiai iki tamsiai rudos turi dar tokio blizgesio, zodziu abu super rinkis priklausomai ko tu labiau nori ar grynai skaistalu ar kad ir visa veida galetum paryskinti