Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 06, 22:13)
Nebuvau macius tokiu, bet is paveiksliuko tai visai fainai atrodo, ir spalvytes grazios ir su tokiu daikteliu galima veida pamodeliuoti  thumbup.gif  O kur yra pirkti?

Šiame puslapyje galima pasiskaityti apie platintoją ir gaminius: My Webpage. Šiuos skaistalus mačiau Kaune, Gabijoje. Kaina - 50 lt. Bet parduotuvėj neturi testerio, o man norėjosi išbandyti - ar labai blizga ir t.t. Tikiuosi, kad parodoj Moters pasaulis tikrai bus galima pabandyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kera: 07 lapkričio 2007 - 09:16
Nezinau kurioj temoj paklausti ax.gif turbut sitoj
Galbut kokia nors supermamyte turi tokius skaistalus /bronzanta? g.gif
user posted image
Idomu ar yra pas mus parduotuvese? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 04, 16:41)
Nezinau kurioj temoj paklausti ax.gif turbut sitoj
Galbut kokia nors supermamyte turi tokius skaistalus /bronzanta? g.gif
user posted image
Idomu ar yra pas mus parduotuvese? bigsmile.gif

Pas mus buvo, bet neaisku ar dar yra, nes tai buvo limituoto leidimo 4u.gif Gal kazkur yra uzsilike bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 01, 16:03)
Turiu toki klausima... ax.gif  ar ilgam uztenka chanel saules pudros, tos sokolado plyteles jei naudoji visam veidui? Skaiciau kad naudojat kai kurios, tai is patirties man pasakykit... 4u.gif nes gundaus pirkt ir nezinau ar skalsi...

labai skalsi vasara naudojau visam veidui db vietoj skaistalu skruostams net vos vos pavirsius nusinaudojo galima sakyti beveik nesimato kad naudota jau net pabodo nes noriu kazka naujo isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 12 04, 17:48)
labai skalsi vasara naudojau visam veidui db vietoj skaistalu skruostams net vos vos pavirsius nusinaudojo galima sakyti beveik nesimato kad naudota jau net pabodo nes noriu kazka naujo isbandyti smile.gif

tai gal man parduotum pabandymui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 04 gruodžio 2007 - 18:51
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 04, 19:51)
tai gal man parduotum pabandymui 4u.gif

parasysiu jums per AZ
Atsakyti
Gal kuri is jusu turite siuos skaistaliukus? ax.gif
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

Man tai jie labai fainuoliukai! Veidukas tokiais smulkiais blizguciais blizga!Kur reik parudini, kur reik paruzini! biggrin.gif Nu labai jau jie thumbup.gif !
Pirkau ebay ir kaina nelabai dar kandziojasi! blush2.gif
Atsakyti
As jau laukiu MAC skaistalu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 11 gruodžio 2007 - 18:39
Vakar nusipirkau chanel skaistalus. Pasitepliojau snd, tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2007 12 14, 11:13)
Vakar nusipirkau chanel skaistalus. Pasitepliojau snd, tai labai patiko thumbup.gif

o kuriuos pirkote gal sokolado plytele? nes man tai jie geriausi is geriausiu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 12 14, 20:15)
o kuriuos pirkote gal sokolado plytele? nes man tai jie geriausi is geriausiu thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Tikrai labai geruliai thumbup.gif O kokius dabar pirkai ?
Atsakyti
Man Chanel skaistalai patys mieliausi wub.gif
Dabar turiu Guerlain tai irgi labai faini blush2.gif
Atsakyti