Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 15, 00:48)
drinks_cheers.gif Tikrai labai geruliai thumbup.gif O kokius dabar pirkai ?

katik pabaigiau YSL touche blush jie tokie su kempinele bet nepatiko man labai astrus kvapas tepant dulksta i nosi tas labai erzino o ir spalva nesilaike labai, db esu paieskose bet jauciu teks gryzt prie sokolado plyteles tik koki kita nr o turejau 80nr tea rose smile.gif
Atsakyti
Aš taipogi pastebėjau kad YSL turi stiproką kvapą, pas draugę išmėginau rolleyes.gif
Atsakyti
Chanel skaistalai man yra geriausi thumbup.gif
Papildyta:
O pirkau tai POWDER BLUSH. Ir dar lupu blizgi panasios spalvos kaip skaistalai, tai bent jau man graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Dabar turiu IsaDora Snow Glow pudryte-skaistalus. Realiai skaitosi turbut skaistalai, bet visa veiduka patepus gaunasi toks spindejimas - manau labai panasu i Guerlain meteoritu efekta thumbup.gif Nu bet vyro mamai uzsiminiau koks cia fainas dalykelis turetu but, tai nupirko Kaledom, nors pati jau ja turejau, tai tenka pardavinet viena doh.gif Stai tokia:
user posted image
Atsakyti
As tai dabar maybeline naudoju ir esu gana patenkinta, spalva patinka 67 pinky gold.Siek tiek blizgi.Seniau esu turejus gabriela salvete (lygtais taip vadinas) zinau kad nebrangus buvo ir tokia silta persiko spalva, bet labai patiko, tik dabar kai ieskojau neberadau g.gif

O seijp vietoj skaistalu daznai EZ panaudoju arba kita bronzine pudra pvz prestige.Kai noriu, kad labiau blizgetu uztepu kuno pudros (britney spears) blizgios.Pas ja tokie labai smulkus blizguciai.Tai as ja ir vietoj seseliu ir vietoj skaistalu blizgesiui suteikt panaudoju:)
Atsakyti
Šiaip Chanelio aplamai nemėgstu, bet skaistalai wub.gif wub.gif wub.gif Man jie labai labai...Nieko Guerlain ax.gif Dar esu iš pigesnių bandžiusi visokių, tai man Lumene patys fainiausi... smile.gif Visada pirkdavau spalva į rausvumą, o dabar gavau dovanų rusvus. Šiek tiek rausvo atspalvio yra. Ir sakyčiau man ši spalva dr labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ksenija* @ 2008 01 03, 04:04)
Šiaip Chanelio aplamai nemėgstu, bet skaistalai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Man jie labai labai...Nieko Guerlain  ax.gif  Dar esu iš pigesnių bandžiusi visokių, tai man Lumene patys fainiausi...  smile.gif Visada pirkdavau spalva į rausvumą, o dabar gavau dovanų rusvus. Šiek tiek rausvo atspalvio yra. Ir sakyčiau man ši spalva dr labiau patinka  thumbup.gif

O kokius turi skaistalus Chanel?
Atsakyti
po ilgu skaistalu paiesku - kelis k. ir nesekmingu, atradau kitoki sprendima - seselius naudoti kaip skaistalus biggrin.gif Dabar super thumbup.gif Ieskojau blizgiu, tai PUPA luminys baked eyeshadow pats tas.
Atsakyti
Gal kas naudojote tokius Dior skaistalus-bronzantą ? ax.gif wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 07, 15:35)
Gal kas naudojote tokius Dior skaistalus-bronzantą ?  ax.gif  wub.gif

user posted image

man atrodo, kad jei naudosi kaip bronzanta - busi kaip parsiukas - rausvas lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif o gal kaip roze rausva blush2.gif lotuliukas.gif nenoriu but parsiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 01 07, 14:35)
Gal kas naudojote tokius Dior skaistalus-bronzantą ?  ax.gif  wub.gif

user posted image

as turiu, bet naudoju tik skruostams kaip skaistalus. nes mano palete i rausvuma.yra kur rudos spalvos, tai manau tiktu visam veidui
Atsakyti