Nepameluosiu, turiu 6 rusiu skaistalus, puse is ju labai panasus Tad pasilikau tuos, kuriuos jau naudoju, o siuos nutariau parduoti... perdaug man, juk pasens Beje, manau jie labai graziai turetu atrodyti vasara, ant idegusios odos
Ir kitus reiketu parduoti Nes realiai tik pora naudoju, bet gaila
Kai moteris pradeda pirkti, pamirsta "blaivu" prota
Laba, merginos As pirma karta nusipirkau bronzanta, tai net neisivaizdavau kaip ji tepti. Zinau, kad kaip skaistalus, bet ju irgi gyvenime nesu turejus. Perskaiciau sita tema, bet nieko konkretaus taip ir neradau, kaip juos tepti. Mano veidas kvadratines formos labiau, tai tik skruostikaulius patepus tikrai jokio efekto nera. Todel radau stai ka ir pasidalinsiu su neismanelem kaip as. Paveiksleliai, kur tepti skaistalus pagal veido forma
Laba, merginos
As pirma karta nusipirkau bronzanta, tai net neisivaizdavau kaip ji tepti. Zinau, kad kaip skaistalus, bet ju irgi gyvenime nesu turejus. Perskaiciau sita tema, bet nieko konkretaus taip ir neradau, kaip juos tepti. Mano veidas kvadratines formos labiau, tai tik skruostikaulius patepus tikrai jokio efekto nera. Todel radau stai ka ir pasidalinsiu su neismanelem kaip as. Paveiksleliai, kur tepti skaistalus pagal veido forma
Laba, merginos
As pirma karta nusipirkau bronzanta, tai net neisivaizdavau kaip ji tepti. Zinau, kad kaip skaistalus, bet ju irgi gyvenime nesu turejus. Perskaiciau sita tema, bet nieko konkretaus taip ir neradau, kaip juos tepti. Mano veidas kvadratines formos labiau, tai tik skruostikaulius patepus tikrai jokio efekto nera. Todel radau stai ka ir pasidalinsiu su neismanelem kaip as. Paveiksleliai, kur tepti skaistalus pagal veido forma