Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(Inga&Liepa @ 2009 02 27, 12:24)
O kodėl guerlain parduodi?tam kad daug turi ar kažkuo nepatiko?

Nepameluosiu, turiu 6 rusiu skaistalus, puse is ju labai panasus ax.gif Tad pasilikau tuos, kuriuos jau naudoju, o siuos nutariau parduoti... perdaug man, juk pasens doh.gif Beje, manau jie labai graziai turetu atrodyti vasara, ant idegusios odos wub.gif
Ir kitus reiketu parduoti ax.gif Nes realiai tik pora naudoju, bet gaila rolleyes.gif
Kai moteris pradeda pirkti, pamirsta "blaivu" prota doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KHERERA: 27 vasario 2009 - 13:33
Gal kuri turite pavasario naujos kolekcijos Dior skaistalus?Koks efektas? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau vienos spalvos skaistalus prieš 8 metus, tai dar nesunaudojau nei trečdalio turbūt biggrin.gif Pirkinys visam gyvenimui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 03 01, 20:42)
Aš nusipirkau vienos spalvos skaistalus prieš 8 metus, tai dar nesunaudojau nei trečdalio turbūt  biggrin.gif Pirkinys visam gyvenimui  lotuliukas.gif

man jauciu taip bus su vienais chanel skaistalais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 03 01, 21:42)
Aš nusipirkau vienos spalvos skaistalus prieš 8 metus, tai dar nesunaudojau nei trečdalio turbūt  biggrin.gif Pirkinys visam gyvenimui  lotuliukas.gif

Tai nepasene g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 03 01, 21:27)
Tai nepasene  g.gif

tai jau turbut garantuotai biggrin.gif
Atsakyti
O AS DAZNAI NEISSIRENKU AR NAUDOT SKAISTALUS AR BRONZINIUS RUTULIUKUS VISADA RYTE DILEMA PRIE VEIDRODZIO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2009 03 01, 23:06)
O AS DAZNAI NEISSIRENKU AR NAUDOT SKAISTALUS AR BRONZINIUS RUTULIUKUS VISADA RYTE DILEMA PRIE VEIDRODZIO biggrin.gif

Kokia cia dilema g.gif As abejus kartu naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 03 01, 23:55)
Kokia cia dilema  g.gif  As abejus kartu naudoju  ax.gif

bronziniais tepi apacioje virsuje skaistalus ir sulieji perejima ?smile.gif
Atsakyti
Laba, merginos 4u.gif
As pirma karta nusipirkau bronzanta, tai net neisivaizdavau kaip ji tepti. Zinau, kad kaip skaistalus, bet ju irgi gyvenime nesu turejus. Perskaiciau sita tema, bet nieko konkretaus taip ir neradau, kaip juos tepti. Mano veidas kvadratines formos labiau, tai tik skruostikaulius patepus tikrai jokio efekto nera. Todel radau stai ka ir pasidalinsiu su neismanelem kaip as.
Paveiksleliai, kur tepti skaistalus pagal veido forma
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2009 03 02, 14:33)
Laba, merginos  4u.gif
As pirma karta nusipirkau bronzanta, tai net neisivaizdavau kaip ji tepti. Zinau, kad kaip skaistalus, bet ju irgi gyvenime nesu turejus. Perskaiciau sita tema, bet nieko konkretaus taip ir neradau, kaip juos tepti. Mano veidas kvadratines formos labiau, tai tik skruostikaulius patepus tikrai jokio efekto nera. Todel radau stai ka ir pasidalinsiu su neismanelem kaip as.

\aciu lb nes ir as nerandu aukso viduriuko kaip tept smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2009 03 02, 14:33)
Laba, merginos  4u.gif

tikrai gera nuoroda smile.gif
Atsakyti