Noreciau Jusu nuomoniu apie kreminius skaistalus. Pagirkite, o gal kaip tik ispeikite. O gal parekomenduot kazka galit? Kazkaip uzejo noras pameginti kreminius, bet mielai pasiklausyciau Jusu nuomoniu ir patirties apie juos.

QUOTE(Odrey @ 2009 03 09, 12:37)
Noreciau Jusu nuomoniu apie kreminius skaistalus. Pagirkite, o gal kaip tik ispeikite. O gal parekomenduot kazka galit? Kazkaip uzejo noras pameginti kreminius, bet mielai pasiklausyciau Jusu nuomoniu ir patirties apie juos. 

As turiu Clarinso kreminius skaistalus

QUOTE(MAKIAZAS @ 2009 03 12, 16:16)
As turiu Clarinso kreminius skaistalus
man patinka, ir vokus pasidazau. Visi giria, kad graziai atrodau
ir man jie labai patinka. 

Visiskai nebesuprantu kas kam skirta (bronzantai, meteoritai, skaistalai), gal padesit man susigaudyti?
Turiu Beige Chic meteoritus ir Guerlain Terracotta 1Nr., bet man per daug blizgu nuo ju
. Noreciau kokiu skaistalu dienos metui, bet nelabai zinau kokio atspalvio rinktis (o paskui ir kokios firmos
). Esu sviesiaode (bet ziauriai linkusi i raudoni
), sviesiai rusvu plauku. Beje, ar tiktu vakarui tie patys skaistalai, tik pvz. ant virsaus darmeteoritu, ar cia jau visai nubridau i pievas su savo idejom?

QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 27, 01:28)
Visiskai nebesuprantu kas kam skirta (bronzantai, meteoritai, skaistalai), gal padesit man susigaudyti?
Turiu Beige Chic meteoritus ir Guerlain Terracotta 1Nr., bet man per daug blizgu nuo ju
. Noreciau kokiu skaistalu dienos metui, bet nelabai zinau kokio atspalvio rinktis (o paskui ir kokios firmos
). Esu sviesiaode (bet ziauriai linkusi i raudoni
), sviesiai rusvu plauku. Beje, ar tiktu vakarui tie patys skaistalai, tik pvz. ant virsaus darmeteoritu, ar cia jau visai nubridau i pievas su savo idejom? 

Nerasykit gi to paties visose temose

-bronzatas (rudinanti pudra) skirta visam veidukui, ji parudina, t.y. suteikia idegio efekta. Daugiau pabruzinus puikiai tinka ir kartu kaip (arba vietoj) skaistalai.
-meteoritai yra pudra (visam veidui arba tik skruostams kaip skaistalai-cia jau priklausomai nuo rusies). Ju rusiu yra begale, todel tikrai nerasysiu apie kiekviena atskirai - tam yra ju tema. Viena rusis duoda lengva rusvuma, kita sveika ruzavuma, trecia pabalina, ketvirta duoda svytejima ir pan.
-skaistalai yra skirti skruostams. Duoda gyvumo, gaivumo veidukui. Galima pakoreguot veido forma jais. Aisku jie neprivalomi, nes galima issiverst ir su kitomis priemonemis tam reikalui (bronzatais, meteoritais, netgi akiu seseliais).
Labai gundausi guerlain skaistalais, bet kaina kristej 145Lt

Aciu uz konkretu atsakyma ir sorry, jei tokie klausimai jau pradeda nervinti
. Tik man visiskai neaisku buvo kaip bronzantas ir meteoritai gali buti skirti visam veidui, jei vien skruostus pasidazius su jais man blizgumo per akis
.

QUOTE(egluziukas @ 2009 03 27, 09:34)
Kokie tai skaistalai?

QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 27, 10:01)
. Tik man visiskai neaisku buvo kaip bronzantas ir meteoritai gali buti skirti visam veidui, jei vien skruostus pasidazius su jais man blizgumo per akis
.

bronzantas rudina veidą, gali būt su blizgučiu ir matiniai. Nuo norų priklauso.
meteoritai suteikia šiltą rudą atspalvį, kartu ir švytėjimą.
Abu galima naudot visam veidui, bronzantas gal labiau veido modeliavimui, o meteoritai visam visam veidui, jų padaugint neįmanoma, ko nepasakyčiau apie bronzantą

Mythic, Beige Chic meteoitus tept kaip skaistalus net neverta, nes jų nesimato, nebent anr skruostų noris tik blizgučių

O kaip pasirenkat skaistalu spalva
?

QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 27, 11:01)
.

Pradeda nervinti tik tada, kai kiekvienoj temoj pradedama tas pats kartoti....

QUOTE(Vitulka @ 2009 03 27, 14:15)
bronzantas rudina veidą, gali būt su blizgučiu ir matiniai. Nuo norų priklauso.
Abu galima naudot visam veidui, bronzantas gal labiau veido modeliavimui, o meteoritai visam visam veidui, jų padaugint neįmanoma, ko nepasakyčiau apie bronzantą
Mythic, Beige Chic meteoitus tept kaip skaistalus net neverta, nes jų nesimato, nebent anr skruostų noris tik blizgučių

Kadangi nare nelabai supranta skrituma tarp produktu, tai manau reiketu tiksliau apibudint, o ne taip konkreciai, nes pagalvos, kad visi meteoritai ruda atspalvi suteikia.