Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

Sveikos mamos,
kadangi Kaunas ir Vilnius turi savo sandeliuks tai ir me gal sandeliuokim drabužėlius ir kitus daiktelius rolleyes.gif

Drabužėlius mielai priimtų vaiko krizių centras

MERGAITIŠKAS STRIUKES 2VNT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muselyte: 13 lapkričio 2005 - 18:56
artimiausiu metu sužinosiu apie šeimas, kurioms reikia pagalbos. Žmogutis, kuris lankose tose šeimose papasakos,ko konkrečiai šeimai reikia labiausiai.
TAD TIKIUOSI , KAD PRISIJUNGSIT.
Atsakyti
Būtinai kuo galėsime prisidėsime .................. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat galėsiu prisidėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Truputuką papaskojo apie vieną šeimą, žmogutis kuris lankėsi pas juos:
Šeimoj auga 10 vaikų, jauniausiam 2 metukai. Žmogutis kuris buvo toj šeimoj, sakė, kad vaizdas labai baisus: vaikai murzini, nelabai tvarkingi namai verysad.gif Vaikams reik visokių drabužėlių, batukų.Tiesa, sakė, kad mama visom išgalėm stengiais, kad išlikyti tuos vaikelius,, dirba, bet va vyras, tai geriantis.
Šią šeimą galima būtų aplankyti kartu su tuo žmogučiu, kuris juos lanko.

Dar kitai šeimai , tai maisto produktų reikėtų, sakė šeima negerianti yra keli vaikai.

Atsiprašau už skurdžius duomenis, kai tik smulkiau sužinosiu parašysiu. Bet jau kas galit prisidėkit.
Tiesa, šeimų, kai pradėjo pasakoti yra tiek daug, na aišku , kitom neįmanoma padėti, dėl gėrimo ir požiūrio, gyvenu iš vaiko pašalpų verysad.gif Tiesa, sakė, jei jau pakviečia i į centrą rinktis rūbelių, tai sako prisiima po 5 Maximos maišus, o vaikai vistiek murzini ir apsiskarmalavę vaikšto verysad.gif
Atsakyti
Mano sūnui 2,5metų, galėciau batukų, striukę dovanoti, galėtumėm kartu aplankyti kazkurią seimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2005 11 21, 18:04)
Mano sūnui 2,5metų, galėciau batukų, striukę dovanoti, galėtumėm kartu aplankyti kazkurią seimą 4u.gif

4u.gif

Būtinaii aplankysim, tik laukiu to žmogučio, kuris lanko tą šeimą. Noriu tiksliau išsiteirauti kas ir kaip ir tada bandysim derinti laiką, kad visoms tiktų 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi jungtis noriu - jei ne daiktais tai maistu galėčiau paremti ......... smile.gif
Atsakyti
Žadėjo bendradarbis naujagimiui drabužių atnešti........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 22 lapkričio 2005 - 10:15
Muselyte, turiu du maišelius drabužių naujagimiui ir vaikiškos patalynės .........
Kam galėtume atiduoti ???
Atsakyti
Noriu prisijungti prie jusu kompanijos. Kadangi arteja Kaledos man tai kazkodel kiekvienais metais buna pats sunkiausias laikotarpis, taciau drauge ir noras prie tokiu akciju prisideti desimteriopai isauga. Taip kad skelbkite pas ka galima nuvykti butinai padesiu kuo galesiu.
Pamirsau pasakyti esu is Kretingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 01 gruodžio 2005 - 22:27
labas muselyt mirksiukas.gif
aš turiu unuversalu aišku nenaują vežimą - mesugedęs, ir sketuką gerokai padėvėtą bet irgi nesulūžęs. aš tai savo princess neešiu, bet mamytei kuriai sunku ir tokie pravers, reiks dar perkratyt dėžes, kur estafetės būdu gavau nuo giminaičių. kai tik prireiks rašyk až.
Atsakyti