Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

Gerai, užteks jau kiršint tą širšyną mirksiukas.gif . Eikim prie reikalo jau.

Turiu porą maišų rūbų (vaikiškų ir ne), maišą žaislų pliušinių ir vystymo lentą. Šonai kažkiek apbirizgę, bet vaikučiui pervystyt tikrai kuo puikiausiai tinka 4u.gif . Kur vežt?
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 03 14, 15:01)
Ir aš dar ne į temą, su didele pagarba jūsų atliekamam darbui. Matai, xxxsaulyte, kaip negerai gavosi, nereikėjo lįst į daugiavaikių temą, virdzinijos pėdsakų ieškot... Visa, ką norėjai jai pasakyt, galima į AŽ buvo ax.gif  O dabar, sujudinai visas... ir pati pylos gavai. O kam g.gif  Norėjai viešai apšmeižt, pažemint žmogų... ir taip gyvenime mėtytą ir vėtytą... g.gif  Negražu, labai negražu schmoll.gif
Dirbkite savo darbą tyliai ir karūnas prieš tai nusiimkite friends.gif

Matau kad ne į temą rašai.... Net nežinai, buvo ar nebuvo rašyta į AŽ.... ir nesulaukta atsakymo........
Aš nežeminau ir nešmeižiau JOS.
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2007 03 14, 15:18)
Gerai, užteks jau kiršint tą širšyną mirksiukas.gif . Eikim prie reikalo jau.

Turiu porą maišų rūbų (vaikiškų ir ne), maišą žaislų pliušinių ir vystymo lentą. Šonai kažkiek apbirizgę, bet vaikučiui pervystyt tikrai kuo puikiausiai tinka 4u.gif . Kur vežt?

Į "VKC" Turgaus g. 22, 5 kab. inspektorė Loreta. Jei jos nebus - perduok kitam kabinetui - ten visi inspektoriai su malonumu laukia paramos iš "Supermama" forumiečių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 03 14, 15:01)
Ir aš dar ne į temą, su didele pagarba jūsų atliekamam darbui. Matai, xxxsaulyte, kaip negerai gavosi, nereikėjo lįst į daugiavaikių temą, virdzinijos pėdsakų ieškot... Visa, ką norėjai jai pasakyt, galima į AŽ buvo ax.gif  O dabar, sujudinai visas... ir pati pylos gavai. O kam g.gif  Norėjai viešai apšmeižt, pažemint žmogų... ir taip gyvenime mėtytą ir vėtytą... g.gif  Negražu, labai negražu schmoll.gif
Dirbkite savo darbą tyliai ir karūnas prieš tai nusiimkite friends.gif

Na bet kas čia dabar per žinutės blink.gif blink.gif blink.gif Ir kas gali paaiškinti į kokią temą galima lysti o į kokią ne? g.gif Ir kada kokias žinutes galima cituoti, o kokias ne? cool.gif
Turiu vaikišką lovytę, gal kitą savaitę išeis paimti, jei reikia? Nes į mano mašiną netilps smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elve: 14 kovo 2007 - 16:17
QUOTE(elve @ 2007 03 14, 16:15)
Turiu vaikišką lovytę, gal kitą savaitę išeis paimti, jei reikia? Nes į mano mašiną netilps smile.gif

Tai ryt susimatom vaikų namuose? O po to galėtume privažiuoti įdėti lovytę - juk mano auto didelė mirksiukas.gif VKC lovų visada stygius...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 14, 16:27)
Tai ryt susimatom vaikų namuose? O po to galėtume privažiuoti įdėti lovytę - juk mano auto didelė  mirksiukas.gif  VKC lovų visada stygius...

Kol kas atrodo kad galėsiu į Rytą. Tai jei viskas gerai susimatom kaip visada 18val.? Dėl lovytės tai taip ir padarysim, nebent vyras grįžtų anksčiau ir įtalpintų pas mane. Savo leliaus lovytę sutalpinau į savo mašiniuką, o dabar dar turiu tik truputį didesnę, tai žiūrėsim, iki rytojaus
Atsakyti
A tai dabar mane bandysit pomidorais mėtyti g.gif Nu, mėtykit, mėtykit... Gaudau... tongue.gif
QUOTE(elve @ 2007 03 14, 16:15)
Na bet kas čia dabar per žinutės blink.gif  blink.gif  blink.gif  Ir kas gali paaiškinti į kokią temą galima lysti o į kokią ne? g.gif  Ir kada kokias žinutes galima cituoti, o kokias ne? cool.gif

Matau, kad cituojate mano žinutę, bet draudimo joje lankytis visose SM temose nematau lens.gif schmoll.gif Tai ir nesupratau, apie ką čia...

Jei dar kuriai norisi padiskutuot su manim, į AŽ prašom - neteršim temos mirksiukas.gif Visom atsakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Forumietės, reikalinga pagalba vienai mamytei !!!

VKC inspektorės kalbėjo apie vieną mamytę, kuri turi tris vaikus, išsiskyrė su vyru girtuokliu, prisiteisusi alimentus, bet negauna. Stovi eilėje rezervinio buto, o kol kas nuomojasi vieną kambariuką pas nekokią šeimininkę (ir girtaujanti šeimininkė, ir sąlygos bei baldai nuomuojami nekokie). Buvau jau rašiusi apie šią mamytę, kuriai kaip ir žadėjom šaldytuvą bei skalbimo mašino, tik kad nesigavo. Pati dirba siuveja. Vaikai lanko savaitinį darželį. Rūpinasi kaip išgali vaikais. Pati užaugusi vaikų namuose ir neturi artimų žmonių. Taip kad gal išskirtinai jai galime padėti - asmeniškai nuvežti paramos - ir jai pačiai, ir vaikams. Reikia drabužių, batų, manau gal ir maistu galime paremti. Nieko iš daiktų neturi, o būsto laukia, tai rūpinasi ir į priekį net baldeliais.

Mamytės ūgis 184 cm, rūbų dydis 42.

Vaikai :
berniukas 7 metai, 138 cm ūgio, batų dydis 33;
mergaitė 6 metų, ūgis apie 120, 31 dydis batų;
berniukas 4 metų, ūgio nenurodė, batų dydis 29.

Taip kad forumietės - gal padėkime ir šiai moterytei.

Atsakyti
Keturmečiui rasčiau batų, striukių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 27, 14:18)
Keturmečiui rasčiau batų, striukių 4u.gif

Ok. Kai surinksi - parašyk. Galėsiu duoti koordinates mamytės, jei norėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
xxxsaulyte, įmesk man savo telf nr. Draugė turi batų pririnkusi, bet dirba ir negali nuvešti į centrą.Paskambins tau susitarsit kas kaip.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutė @ 2007 03 29, 15:31)
xxxsaulyte, įmesk man savo telf nr. Draugė turi batų pririnkusi, bet dirba ir negali nuvešti į centrą.Paskambins tau susitarsit kas kaip.Ačiū 4u.gif

Parašiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif sudėjau striukių ir vyriškų ir moteriškų, ar dar reikia į krizių centrą?
Atsakyti