greičiau 2,5-3 metų

QUOTE(krika @ 2007 09 25, 12:25)
Tikrai taip, Krika

O Linai esu mažesnę šiltą žieminę striukę palikusi

QUOTE(Lindra @ 2007 09 18, 16:55)
Ar gavosi perduoti stalą?
QUOTE(elve @ 2007 09 25, 13:50)
Tikrai taip, Krika
( leliui jos)

Aaaa, senai beauginau

Ir tuos drabužėlius atveštum ...
xxxsaulyte, koki dydį dėvi pati Lina, turiu pora labai gerai atrodančių pailgintų švarkų (iki klubų maždaug, aš prei džinsų nėšiojau vieną ,o kitas yra komplekte su suknute iki keliu,) jau nebedėviu senai jų, išmesti tikrai gaila, o atiduot neturiu (ten L dydis maždaug) kam tokio dydžio, žinoma jei jai reikia rubų.
QUOTE(digi @ 2007 09 25, 14:12)
xxxsaulyte, koki dydį dėvi pati Lina, turiu pora labai gerai atrodančių pailgintų švarkų (iki klubų maždaug, aš prei džinsų nėšiojau vieną ,o kitas yra komplekte su suknute iki keliu,) jau nebedėviu senai jų, išmesti tikrai gaila, o atiduot neturiu (ten L dydis maždaug) kam tokio dydžio, žinoma jei jai reikia rubų.
Na maždaug L ir nešioja, gal dabar dar šiek tiek pilnoka, bet vis jau .... Gal tu pasilik nesupakuotus, juk prasidės kraustymasis - susimatysite ir pasimatuos, jei netiks, atrasim kam tiks

Ir dar - gal kas turite nereikalingą gorsetą, bet ilgesnį (nuo krutinės iki pilvo apačios) - Linai praverstų. Turi spirndžio dydžio, irgi labai gerai, bet jos pilvukui tikrai didesnio reikia. O jau koks fainuolis mažius, nerealus, vakar trys savaitės buvo

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 25, 15:07)
Ar gavosi perduoti stalą?
dieną dirbu, pati mašinos neturiu. tai vyras į garažą išvežė

jei kam tikrai labai reikia, liepsiu parvežt, nes ten tai tikrai tik dulka ir vietą užima, jokios naudingos funkcijos neatlieka.
Papildyta:
+ dar drabužių visą maišą pridėsiu - berniukiškų

QUOTE(Lindra @ 2007 09 26, 20:50)
dieną dirbu, pati mašinos neturiu. tai vyras į garažą išvežė
jei kam tikrai labai reikia, liepsiu parvežt, nes ten tai tikrai tik dulka ir vietą užima, jokios naudingos funkcijos neatlieka.
Papildyta:

Papildyta:

Tai sutartu laiku galėtų privažiuoti VKC mašina ir pasiimtų, nes vienai 10-ties vaikų šeimai labai reikia. Ar tiktų toks variantas? Jei taip, tai parašyk į AŽ tel.mob.Nr. - perduosiu inspektorei VKC ir susitars su Jumis.

Labutis,
,
xxxsaulyte, norejau paklausti koks VKC darbo laikas, turiu kelis maišus savo ir dukrytės rūbų, tai norėčiau nuvežti.

xxxsaulyte, norejau paklausti koks VKC darbo laikas, turiu kelis maišus savo ir dukrytės rūbų, tai norėčiau nuvežti.
QUOTE(greive @ 2007 10 03, 13:46)
Labutis,
,

Nuo 8:00 iki 17:00. Pietūs 12:00 - 13:00, bet ten vistiek kas nors būna.
5 kabinete yra inspektorė Loreta, su kuria bendradarbiaujame, bet jei nebus - tai pas bet kurią kitą galima palikti, nes "Supermamas" ten visos žino

xxxsaulyte, atsiųsk draugę turiu rūbelių gal tiks kam kas nors
atiduosiu paltą S dydžio

QUOTE(Dalbara @ 2007 10 04, 21:48)
xxxsaulyte, atsiųsk draugę turiu rūbelių gal tiks kam kas nors
atiduosiu paltą S dydžio 

Ok, paprašysiu, o gal savaitgalyje ir pati užlėksiu. Į AŽ parašyk tel.Nr.

Iš VKC prašymas - reikia kedų vaikinui 40-41 dydžio