Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 11 23, 13:25)
Taip, info gerai - sekite temą - draugausim  mirksiukas.gif
O VKC visada su malonumu mūsų laukia.
Tai būtų šaunu tam vaikinui padėti, nes vakar kai papasakojo - taip gaila pasidarė.

Ataskaita - Tavo Godytės-mama gautus pinigėlius padalinau sekančiai - vakar 20 Lt daviau VKC prižiūrinčiai inspektorei tos 15-metės neštukės - jai ir vitaminų nuvežiau dar, tai kai nuves ją pas ginekologę, paklaus dar ką reikia gerti ir nupirks. Labai Tau dėkoja.
O 30 lt palikau Linos Armandukui pampersams - gal savaitgalyje nulėksiu, nes jau mažuliui 4 maišus turiu drabužėlių - Lina minėjo kad reikia.

Taip pat gal kas ką nugirs - reikia Valdui darbelio !!! Vėl jis nedirba - na ir pikta man, ir pyksta jis kai sakau, kad negalima taip blaškytis ir įsivaizduoti kad nieko nebaigusį 18-metį jau taip "graibststo" kaip jis įsivaizduoja... Ach ta jausnystė  doh.gif  Tai vėl gyvena iš Linos 500 Lt gaunamos pašalpos.

Tai dar vis nedirba? blink.gif Taip ir supratau tada iš jo kalbų- tai jam tas netinka, tai alga maža, tai sakė kad siųlo jam geriau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 11 23, 16:04)
Tai dar vis nedirba? blink.gif Taip ir supratau tada iš jo kalbų- tai jam tas netinka, tai alga maža, tai sakė kad siųlo jam geriau.... unsure.gif

Dirbo prie dėvėtų drabužių iškrovimo - matai jam blogai 1000 lt gauti plius dar drabužių parsinešdavo.. Sakau į akis, kad tu per daug reikalauji - tegu pyksta, man tai kas... Siūliau "Klaipėdos" laikraštį pasižiūrėti - vakar nusiunčiau kelis kontaktus, nežinau, gal skambino... Šiandien dar iš interneto atspausdinau gal kokius 7 darbus - krovėjų, operatorių - savaitgalį turėčiau aplankyti...
Na ką, Lina pyksta, o jis dar vaikas, net vidurinės nebaigė, o įsivaizduoja ohoho... Turi visi išskėstom rankom laukti ir 2000 lt į rankas duoti doh.gif doh.gif
Papildyta:
Įdomu kaip su Darbo birža?? g.gif ar statytų jį į eilę, gal kokius kursus pasiūlytų? g.gif Bet kad nebaigęs net voidurinės... Reikės pasiskambinti pirmadienį, pasiteirauti ...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 11 23, 17:20)
Dirbo prie dėvėtų drabužių iškrovimo - matai jam blogai 1000 lt gauti plius dar drabužių parsinešdavo.. Sakau į akis, kad tu per daug reikalauji - tegu pyksta, man tai kas... Siūliau "Klaipėdos" laikraštį pasižiūrėti - vakar nusiunčiau kelis kontaktus, nežinau, gal skambino... Šiandien dar iš interneto atspausdinau gal kokius 7 darbus - krovėjų, operatorių - savaitgalį turėčiau aplankyti...
Na ką, Lina pyksta, o jis dar vaikas, net vidurinės nebaigė, o įsivaizduoja ohoho... Turi visi išskėstom rankom laukti ir 2000 lt į rankas duoti  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Įdomu kaip su Darbo birža??  g.gif  ar statytų jį į eilę, gal kokius kursus pasiūlytų?  g.gif  Bet kad nebaigęs net voidurinės... Reikės pasiskambinti pirmadienį, pasiteirauti ...

darbo birža tai statys į eilę, tik nueiti turi, mano brolis nebaigęs ne 9 buvo įstojes keleta metu atgal, tai keletos specialybių kursus siulė, rinktis net galėjo ko labiau nori, o ir stipendija gi dar moka, kai mokiniesi tuose kursuose, bet nepamenu kiek, bet tai jau nelabai svarbu, svarbu vaikinas nueitų, spec. kokią įgytų, tada gal ir rastu darbą pagal savo norus (bet mano kuklia nuomone, pernelyg daug taip greit nori, manyčiau priprato gaut be pastangų - blogai verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2007 11 23, 22:35)
darbo birža tai statys į eilę, tik nueiti turi, mano brolis nebaigęs ne 9 buvo įstojes keleta metu atgal, tai keletos specialybių kursus siulė, rinktis net galėjo ko labiau nori, o ir stipendija gi dar moka, kai mokiniesi tuose kursuose, bet nepamenu kiek, bet tai jau nelabai svarbu, svarbu vaikinas nueitų, spec. kokią įgytų, tada gal ir rastu darbą pagal savo norus (bet mano kuklia nuomone, pernelyg daug taip greit nori, manyčiau priprato gaut be pastangų - blogai  verysad.gif )

pritariu, gal vaikinukas pradeda per aukstai sokti? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės,

Aš gyvenu Plungėje ir nebeturiu kur dėt medini maitinimo staliuka su kėdute kuris išsiardo ir buna atskirai stalas atskirai kėdutė ( jo kojos kiek šuns apkramtytos, bet tvirtas) du vaikučiai su juom užaugo.
Drabužėliu ivairaus amžiau, jaučiu šito gėrio pas jusu ir taip daug, medine kudiokiu lovyte ( abu mano vaikučiai joje užaugo), dar yra kažkas gero iš žaisliuku ( reiktu nuvažiuot tik pastėvus palėpėi peržiurėt).
dar kažka norėjau padovanot g.gif atsiminsiu parašysiu.

Gal sakau kam prireiks ax.gif
Atsakyti
mergelikes, o kur det rubus suaugusiems? pririnkau visai geru savo, nes mano biski gabaritai po gimdymo pasikeite...ar reikia tokiu? kazkaip gaila butu ismest, viskas iskalbta, patalynes net nenaudotos yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2007 11 24, 18:00)
mergelikes, o kur det rubus suaugusiems? pririnkau visai geru savo, nes mano biski gabaritai po gimdymo pasikeite...ar reikia tokiu? kazkaip gaila butu ismest, viskas iskalbta, patalynes net nenaudotos yra... g.gif

Aš tai viską sudedu saulytei blush2.gif
Atsakyti
Penktadienį dar spėjau užvažiuoti ir pas Liną su Valdu. Mažulis dieviškas, na toks fainuoliukas - jau 4 d. trys mėnesiukai, kaip greitai. Bet toks su charakteriu, nenori gulėti, sėdasi, keliasi ir visas nepatenkintas be dėmesio. Lina jau palepino, bet matosi kaip dievina vaikiuką. Lovytėje miegoti nenori... na žodžiu, žinomos visoms problemėlės mirksiukas.gif
Nupirkau Godytės-mama nuo Tavęs pampersų 60 vnt. maišą - dėkingi 4u.gif
Kalbėjausi su Valdu dėl darbų - pats jau susidūrė ir supranta, kad be išsilavinimo ne taip ir lengva. Pasiūliau nueiti į darbo biržą, viską maždaug susakiua, kad galima net su autopakrautuvu išsimokinti ir dar pašalpą gauti - tai susidomėjo, nes yra pasiūlymų darbų su pakrautuvu.... Gal net septynis darbelius atspausdinau iš interneto - tai jo valia, gal nueis... Kažkur vis padirbėja neoficialiai kiek sako, tipo "chaltūrą" pasidaro - tikiuosiu g.gif Na bent jau nebadauja ir gerai. Palikau keturis maišus atsirinkimui drabužių - tai manau gera irgi parama, nieko pirkti dar nepirko ir nereikia. Tai tiek naujienų apie juos.

QUOTE(Ilonėlė @ 2007 11 24, 17:42)
Labas vakaras mergaitės,
Aš gyvenu Plungėje ir nebeturiu kur dėt medini maitinimo staliuka su kėdute kuris išsiardo ir buna atskirai stalas atskirai kėdutė ( jo kojos kiek šuns apkramtytos, bet tvirtas) du vaikučiai su juom užaugo.
Drabužėliu ivairaus amžiau, jaučiu šito gėrio pas jusu ir taip daug, medine kudiokiu lovyte ( abu mano vaikučiai joje užaugo), dar yra kažkas gero iš žaisliuku ( reiktu nuvažiuot tik pastėvus palėpėi peržiurėt).
dar kažka norėjau padovanot  g.gif atsiminsiu parašysiu.
Gal sakau kam prireiks  ax.gif

Sveika,
šiai
p tai visi šie daiktai patys populiariausi ir paklausiausi, ypač lovytės... Jei viską surinktum ir parašytum į AŽ savo tel. - paprašyčiau vairuotojo kad užsuktų ir paimtų, su malonumu "Vaiko krizių centro" inspektorės padalintų šeimoms. mirksiukas.gif

QUOTE(emiliuks @ 2007 11 24, 18:00)

Emiliuks - viskas tinka į VKC - drabužiai ir vaikams, ir suaugusiems, baldai, indai, patalynė... Viskas. Nes šeimos pvz. gauna soc. remtiną būstą - tai jis būna "plikas", o ir patys ne kažką turi... Tiap kad su malonumu inspektorės priima viską mirksiukas.gif
Atsakyti
Valio, viska sutvarkisiu ir pranešiu, dar kogero ir šaldytuva paprasta Snaige iduočiau, kažka lig mama sakė kad jai nereikalingas g.gif

Ačiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilonėlė @ 2007 11 26, 22:39)
Valio, viska sutvarkisiu ir pranešiu, dar kogero ir šaldytuva paprasta Snaige iduočiau, kažka lig mama sakė kad jai nereikalingas g.gif

Ačiu  smile.gif

Sveika, o Tu iš Klaipėdos? g.gif
Atsakyti
labukas, as xxxsaulytei prisizadejau visko vakar atvezt, bet mes taip kietai vakar pramigom, kad spejom tik i batus ir i masina, ir taip pas daktare puse val. pavelavom.....na, kita menesi vistiek vaziuosim, tai susikrausim...o ir indu turiu, kazkaip apie juos net nepagalvojau....susidesim viska is anksto, nes visai nemazai gaunasi.. g.gif
Atsakyti
Ok, Emiliuks - paskambinsi mirksiukas.gif
Atsakyti