Praėjo jau 2 mėn, kai mažiuką turiu, o dar nepasipasakojau, kaip sekėsi

Tai vat, pasakoju

Jei kas nors tingit iki galo skaityt, tai galiu reziumuot, jog mano atveju išsipildė linkėjimas "lengvai ir greitai"

Graži kovo 17-osios diena. Jau 3 dienos, kai pagimdžiusi turėčiau būt, ale dar pilvota

Visgi jau nuo pat ryto pilvuką paskauda paskauda, nusprendžiu paskaičiuot, kas kiek laiko

Šįsyk pradėjus skaičiuot skausmai nesibaigia, kaip būdavo kelias paskutines savaites

Taigi skausmukai vidutiniškai kas 10 (taip, vedžiau vidurkį

) Apie 15 val. sklambinu greitąjai, atvažiuoja, pamatuoja kraujospūdį ir išveža. Greitukėj - nė vieno sąrėmio

Atveža į priėmimą, ten persirengiu ir einu prigult, kad vaikiuko širdies tonus paklausytų. Pajungia prie aparato, paklauso, aparatas sąrėmių nefiksuoja. Nueinu dar pas daktarę, pažiūri ant kėdės, sako "nieko nevyksta dar, nulinis atsidarymas, net kaklelis neišsilyginęs". Dar gaunu velnių, kad nesant pastovių sąrėmių kviečiau greitąją. Visgi paguldo į skyrių stebėjimui, maždaug, jei nieko nevyks, rytoj paleisim. Išleidžiu SB namo, jis išvažiuoja (tranzuot vyrukui teko, nes aurobusų nebebuvo, visgi šeštadienis

). Guliu palatoj, skaitau knygą. Apie 19 val sąrėmiai pradeda dažnėt. Skaičiuoju - kas 5-7 min. Tualete pastebiu gleivių kamštį. Apie 21 val kviečiuos akušerę. Vėl pajungia prie aparato - dar nieko. Guliu toliau. Skausmai pradeda stiprėt. 23 val vėl kviečiuos akušerę, sakau, kad skauda. Pažiūri ant kėdės - kaklelis jau kaip ir tvarkoj. Vėl aparatas - jau truputis. Gaunu žvakutę nuo skausmo. Apie 1 val nakties vėl tikrina - stiprėja. Guliu dar palatoj. Į gimdyklą išeinu 3 val. Gulinėju, paskui vaikštau. 5 val prigulu jau pagrindiniam reikalui

5.30 gaunu sūnelį

Greitu gimdymu stebiuos ir aš, ir personalas

Šiaip buvau puiki gimdyvė (taip akušerė sakė), klausiau visų nurodymų ir pan.

8 val parašiau sms MB, pasveikinau, tai reakcija buvo "ką? jau?"