Įkraunama...
Įkraunama...

Veido matiškumas

QUOTE(Hisense @ 2010 05 14, 16:08)
man geriausiai laiko matiskuma si trijule
1.Payot creme matifant
2.Clarins baze
3. EL DW light

kokia Clarins baze? Turiu dabar Trully matte, bet man neislaiko visos dienos nei viena pudra. Po Clarins reikia pataisyti jau po 4-5val.
Atsakyti
kalbejau apie sia
http://www.lilylolo....inishing-powder
Atsakyti

Man Clarins baze ir nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2010 05 14, 17:08)
man geriausiai laiko matiskuma si trijule

2.Clarins baze
3. EL DW light

clarins bazes nebandziau,bet labai tiko kazkada tureta ju pudra misriai - riebiai odai thumbup.gif
man EL DW light visai nepatiko,nieko nelaike + pradejo poras kimsti bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 15, 12:13)
clarins bazes nebandziau,bet labai tiko kazkada tureta ju pudra misriai - riebiai odai thumbup.gif
man EL DW light visai nepatiko,nieko nelaike + pradejo poras kimsti bash.gif:

o kuri clarins pudra tiko - sita Truly Matte ? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 15, 12:18)
o kuri clarins pudra tiko - sita Truly Matte ?  smile.gif

taip,sita drinks_cheers.gif puikiai laike matiskuma ir be bazes ax.gif
Atsakyti
Kolkas visai neblogai su blizgesiu kovoju naudodama loreal mineralinę pudrą, mažiau man su ja veidukas blizga, nei su skystomis smile.gif
Ir turiu tuos pigius droginius lapukus blizgesiui šalinti, neblogi man jie, bandžiau ir artdeco, tai nesuradau skirtumo jokio, tik kaina skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 24, 01:46)
Ir turiu tuos pigius droginius lapukus blizgesiui šalinti, neblogi man jie, bandžiau ir artdeco, tai nesuradau skirtumo jokio, tik kaina skiriasi  rolleyes.gif

kai bunu droge,vis pamirstu tuos lapelius nusipirkt,dabar naudoju shiseido, reikia ir kitus isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 24, 09:47)
kai bunu droge,vis pamirstu tuos lapelius nusipirkt,dabar naudoju shiseido, reikia ir kitus isbandyti bigsmile.gif

as ir shiseido naudoju, bandziau UMA, kur lisik rase, bet man jie labai prasti, jau geriau su vienkartinem servetelem. Dar artdeco bandziau, tai jie man is siu bandytu antroje vietoje. gal reiktu irgi drogo pabandyt rolleyes.gif
Atsakyti
Aš bandžiau EverydayMinerals blotting paper tai patiko, sugeria visus riebalus, oda neblizga, gaila kad jau pardavime nėra jų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 25, 00:43)
Pabandyk šitą, labai gerai matiškumą laiko smile.gif

idomu katra is siu geresne g.gif pirmoji labai, taip, aprasyta graziai rolleyes.gif
Atsakyti

i 
Tema skirta atsiliepimam. Siuntimus, "susimetimus" užsakymui derinkitės kitur.

Atsakyti