Įkraunama...
Įkraunama...

Veido matiškumas

uoj, man clinique - blogis, mano veidas isvis nieko is clinique nepriima, netinka man schmoll.gif
man dabar gerai matiskuma laiko mano nauja mineraline pudra - bare x,labai ja patenkinta, jeigu reikia rimtesnio laikymo,pries tai dar patepu baze is make up for ever, arba uzfiksuoja translucent HD pudra is make up for ever thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 27, 13:51)
uoj, man clinique - blogis, mano veidas isvis nieko is clinique nepriima, netinka man schmoll.gif
man dabar gerai matiskuma laiko mano nauja mineraline pudra - bare x,labai ja patenkinta, jeigu reikia rimtesnio laikymo,pries tai dar patepu baze is make up for ever, arba uzfiksuoja translucent HD pudra is make up for ever thumbup.gif

turiu mineraline sia, bet atspalvis nelabai tiko schmoll.gif i ruzavuma verysad.gif tai nelabai ka galiu apie ja pasakyt, tik kad ant veido ji man matosi, bet nurasau tai del atspalvio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 27, 14:38)
turiu mineraline sia, bet atspalvis nelabai tiko  schmoll.gif  i ruzavuma  verysad.gif  tai nelabai ka galiu apie ja pasakyt, tik kad ant veido ji man matosi, bet nurasau tai del atspalvio  g.gif

o koks atspalvis? as naudoju tiek fairlight,tiek light - man idealiai tinka,ir kaip tik jos + yra tame, kad nesiamto ant veido,matyt labai gerai man tie atspalviai tinka smile.gif nes tiek EM,tiek BE man labai matesi ant veido, jau nekalbant apie tai,kad EM nuplaukdavo nuo veido po 2-3 val,o nuo BE pradejo berti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 27, 15:12)
o koks atspalvis? as naudoju tiek fairlight,tiek light - man idealiai tinka,ir kaip tik jos + yra tame, kad nesiamto ant veido,matyt labai gerai man tie atspalviai tinka smile.gif nes tiek EM,tiek BE man labai matesi ant veido, jau nekalbant apie tai,kad EM nuplaukdavo nuo veido po 2-3 val,o nuo BE pradejo berti rolleyes.gif

ir man BE ir EM matosi, o sios nebepamenu pavadinimo, nes dali pirkau, tai neoriginalioje taroje buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 06 27, 13:26)
clarins? nes as kazkaip vengiu baziu - man vis atrodo, kad per sunku, kad per daug visko pritepta... g.gif as ir pudra laaaabai plonu sluoksniu tepu...

Smashbox tarkim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 27, 18:45)
Smashbox tarkim smile.gif

o man ji visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 27, 18:46)
o man ji visai nepatiko  schmoll.gif

Kuo nepatiko? blink.gif
Atsakyti
Mačiau skelbimų lentoje parduoda ir visai gundausi, gal kas bandėt Laura Geller invisible oil blotting powder?

http://www.amazon.co...r/dp/B0032GVU08
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 06 27, 18:47)
Kuo nepatiko? blink.gif

Turiu su zalia spalva, bet tepasi sausokai, to atspalvio zalsvo nesimato, kad kapiliarus bent kiek pamaskuotu. Man jau geriau kokia YSL, ar clarins.
Beje, turiu MUFE transparantine pudra, na kiek sulaiko veido blizgesi, bet ne visai dienai. Laukiu dar vienos pudrytes, atsiliepimai puikus, tai paziuresim ar buvo verta demesio.
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 06 26, 11:00)
pasipasakosiu ir as, nors mano kovos su blizgejimu kol kas dar nedave 100% rezultato: as baaaisiai blizgu T zonoj. jau po keliu valandu kad ir ka daryciau.
Tai gelbejuos taip:

- matinio efekto kremine pudra: kol kas labiausiai patikusios Clarins Trully Matte ir L'Oreal mat'morphose - kaip ne keista sita iseina pati matiskiausia. Bet dar noreciau kokia gerule susirasti pakeitimui.

- lapeliai "riebalui" nuimti - vieninteliai isbandyti ir nuolat naudojami - artdeco. Jie nepudruoti, dar pudruotus noreciau isbandyti, bet pasiule chanel - uz tokia kaina nutariau neeksperimentuoti  biggrin.gif

- biria pudra naudoju dabar smashbox hallo, manau, kad ne pats geriausias daiktas matiskumui, bet ji man siaip patinka...

- neseniai isigijau Clarins kompaktine stop shine - tikiuosi, kad dienos begyje po lapeliu pades atsviezinti makiaza...

esu bandziusi visokius serumukus - Clarins, Estee Lauder, Chanel poroms sutraukti, bet jie man nei vienas nedave gero efekto... gal trumpai naudojau  g.gif

nu man clarins pudra nelaiko matiskumo. ilgiausiai 2 val. doh.gif tiek pat laiko ir essence pudra o kainuoja 10k. maziau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 10, 20:37)
is savo patirties pasakysiu:
clinique kompaktine Superbalancing isvis nepatiko, jau valandos begyje blizgedavo veidas kaip sviestu pateptas rolleyes.gif

as nesupratau clinique skystos pudros..man veida persteti pradejo, nenaudoju..

QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 10, 20:49)
labai patinka shiseido riebalu pertekliu sugeriancios serveteles thumbup.gif sugeria akimirksniu ir makiaza palieka "vietoj" biggrin.gif

as vis masciau ar verta tas serveteles pirkti..sakot geras dalykas? maniau tik reklaminis triukas..as kaip suprantu tas serveteles reik naudoti kai ipusejus dienai pradeda blizgeti veidas ir tada su jom patapsnoji ri tampa matiska??ar gerai supratau:)))

QUOTE(Daivasudovanom @ 2010 01 12, 23:04)
man tai veido blizgesi geriausiai nuima Mary Kay biri mineraline pudra,

Mary kay tai isvis mano nuomone nesamoniu muziejus..nesenai pradejau gilintis i kosmetiku sudeti, tai ten jauciu sudetos pacios kenksmingiausios ir neekologiskiausios medziagos, kaip ir avon ir kt panasiose...

QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 26, 12:31)
Man pudruoti lapeliai labiau patinka, nes ilgiau islaiko matiskuma, pardeje bandziau keliu rusiu, bet shiseido labiausiai patinka, lapukas daug didesnis nei artdeco ir visam veidui pakanka. Po siu lapuku nereikia jokios pudros  rolleyes.gif
Dabar nustojau naudoti kremines pudras, nes atradau sau super-duper priemone, tai shiseido powdery fundation  bigsmile.gif  labai graziai odyte atrodo, kaip barchatine  wub.gif gaila kad LT nera, tenka uzsakyneti  doh.gif

Pudruoti lapeliai? kas cia per dalykas? pirma karta girdziu:) gal galit imesti nuoroda kaip atrodo jie?

Atsakyti
QUOTE(Gucci_nails @ 2010 09 29, 23:32)
Pudruoti lapeliai? kas cia per dalykas? pirma karta girdziu:) gal galit imesti nuoroda kaip atrodo jie?

cia mineti shiseido riebalu pertekliu sugeriancios serveteles, atrodo taip
user posted image

dabar isbanziau ir labai esu patenkinta sia pudra, turiu MUFE transparantine, t.y. balta, bet ji man prasciau islaiko matini veida nei si
http://www1.macys.co...ategoryID=47323
ji yra labai labai smulki, atspalviu lietuvaitem nelabai yra, bet man patiko mano gelsva, nors buvo balta, nusprendziau paimti su atspalviu ir nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti