QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 10, 20:37)
is savo patirties pasakysiu:
clinique kompaktine Superbalancing isvis nepatiko, jau valandos begyje blizgedavo veidas kaip sviestu pateptas
as nesupratau clinique skystos pudros..man veida persteti pradejo, nenaudoju..
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 10, 20:49)
labai patinka
shiseido riebalu pertekliu sugeriancios serveteles 
sugeria akimirksniu ir makiaza palieka "vietoj"
as vis masciau ar verta tas serveteles pirkti..sakot geras dalykas? maniau tik reklaminis triukas..as kaip suprantu tas serveteles reik naudoti kai ipusejus dienai pradeda blizgeti veidas ir tada su jom patapsnoji ri tampa matiska??ar gerai supratau:)))
QUOTE(Daivasudovanom @ 2010 01 12, 23:04)
man tai veido blizgesi geriausiai nuima
Mary Kay biri mineraline pudra,
Mary kay tai isvis mano nuomone nesamoniu muziejus..nesenai pradejau gilintis i kosmetiku sudeti, tai ten jauciu sudetos pacios kenksmingiausios ir neekologiskiausios medziagos, kaip ir avon ir kt panasiose...
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 26, 12:31)
Man
pudruoti lapeliai labiau patinka, nes ilgiau islaiko matiskuma, pardeje bandziau keliu rusiu, bet shiseido labiausiai patinka, lapukas daug didesnis nei artdeco ir visam veidui pakanka. Po siu lapuku nereikia jokios pudros
Dabar nustojau naudoti kremines pudras, nes atradau sau super-duper priemone, tai shiseido powdery fundation

labai graziai odyte atrodo, kaip barchatine

gaila kad LT nera, tenka uzsakyneti
Pudruoti lapeliai? kas cia per dalykas? pirma karta girdziu:) gal galit imesti nuoroda kaip atrodo jie?