Įkraunama...
Įkraunama...

Veido matiškumas

Na ką gi merginos, gundot ir mane nusipirkt tą priemonę. Bet bijau. Mano oda tikrai rieboka, nors truputėli dehidratuota. Spuogų irgi yra, o ir kemša daug kas, tai tikriausiai palauksiu dar nuomonių ir jei nepersigalvosiu, bėgsiu į padruotuvę. biggrin.gif

Šiuo metu naudoju veidui Mineral Veil pudrą. Tikrai gerai sulaiko blizgesį, bet jei veido oda nuo šalčio ar agresyvensių priemonių suirzusi, tai tada nelabai gražiai gula.
Atsakyti
as uzsakiau is CS toki kaip talka gal, "VEIL" vadinasi,permatoma pudra.Pabandziau labai plonu sluoksniu paskirstyt virs kremines pudros ir labai man patiko,sutvirtina gerai makijaza,padeda jam ilgiau issilaikyti ir veidas tikrai taip neblizga ,kaip be to veil...kelias dienas naudoju ,patinka smile.gif ir labai mazai reikia,ant veido nesijaucia.
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 10 18, 19:10)
as  uzsakiau is CS toki kaip talka gal, "VEIL" vadinasi,permatoma pudra.Pabandziau labai plonu sluoksniu paskirstyt virs kremines pudros ir labai man patiko,sutvirtina gerai makijaza,padeda jam ilgiau issilaikyti ir veidas tikrai taip neblizga ,kaip be to veil...kelias dienas naudoju ,patinka smile.gif ir labai mazai reikia,ant veido nesijaucia.

O gal galima butu visiskai pilna pavadinima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 10 22, 10:19)
O gal galima butu visiskai pilna pavadinima  blush2.gif

Coastal scents

prasom smile.gif as emiau medium miniuka, taupiai naudojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 22 spalio 2010 - 08:47
Man labai padeda matiskuma islaikyti biri balta pudra is Make up Factory,berods vadinasi fiksavimo pudra wub.gif tad isties efektas pastebimas,nes mano oda yra labai riebi tad po valandos laiko tekdavo naudoti lapelius veido blizgesiui nuimti doh.gif o dabar veidelis isbuna visa diena be jokio blizgesio,net paciai keista kad atradau sitokia faina priemone,nes siaip galvojau kad mano veido odai jau nieks nesuteiks jokio matiskumo,nebent valandai dviems smile.gif o ir kaina nedidele Kosmadoje kainuoja apie 45lt p jei dar turit kortele tai is vis apie 41lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neilaaa @ 2010 11 08, 17:03)
Man labai padeda matiskuma islaikyti biri balta pudra is Make up Factory,berods vadinasi fiksavimo pudra wub.gif tad isties efektas pastebimas,nes mano oda yra labai riebi tad po valandos laiko tekdavo naudoti lapelius veido blizgesiui nuimti doh.gif o dabar veidelis isbuna visa diena be jokio blizgesio,net paciai keista kad atradau sitokia faina priemone,nes siaip galvojau kad mano veido odai jau nieks nesuteiks jokio matiskumo,nebent valandai dviems smile.gif o ir kaina nedidele Kosmadoje kainuoja apie 45lt p jei dar turit kortele tai is vis apie 41lt thumbup.gif

šita? http://makeupfactory...p;ts=1289230468

jinai be spalvos, visiškai permatoma?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 08, 18:35)

Taip taip butent sita,pabandykit pas ka riebi oda tikrai nenusivilsit,net ir poros vizualiai mazesnes atrodo wub.gif
Taip ji skaitosi bespalve smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neilaaa: 08 lapkričio 2010 - 19:30
QUOTE(Neilaaa @ 2010 11 08, 20:29)
Taip taip butent sita,pabandykit pas ka riebi oda tikrai nenusivilsit,net ir poros vizualiai mazesnes atrodo wub.gif
Taip ji skaitosi bespalve  smile.gif

o ja reikia ant krempudros jau dengt, ar viena galima veiduka pudruot;)?
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 11 10, 00:52)
o ja reikia ant krempudros jau dengt, ar viena galima veiduka pudruot;)?

siaip tai reikia ant pudros,kad sutvirtintu makiaza mirksiukas.gif
bet jei jus ant odos tik teptumete tai manau tik blizgesi nuimtu ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 08, 18:35)

As ir tokia turiu, labai gera pudryte. Jinai skirta uzfiksuoti makiazui, T zonai (kakta, nosis, barzda). Ir kaip sake nuima odos blizgesi. smile.gif
Atsakyti

i 
Šioje temoje apie dekoratyvinę kosmetiką, kuri padeda išlaikyt veidą matinį.
O šioj temoj apie priemones būtent odai.
Atsakyti
As ja naudoju visam veidui,o labiausiai papudruoju ten kur daugiausiai riebaluojasi oda, tai nosi ir aplink ja,barzda,kakta mirksiukas.gif
Atsakyti