Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vajuta @ 2010 01 14, 21:05)
labas vakaras.. siandien jau ne su baronka grizau.. bet ne kazi kas... taip ryte liudna buvo.. dar savininke atejo. sake jau turi nauja nuomininka.. laukia kada atsilaisvins.. taip kad dabar tikrai turiu ieskotis patalpu arba uzsidarinet... unsure.gif

na nenuleisk ranku 4u.gif gal rasi geresnias patalpas ir nereiks sedet si baronkom 4u.gif
Atsakyti
atariau dienele,galima ir padrybsot jau..na diena stebuklinga galima sakyti..ot ka reiskia nauja siunta
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 14, 21:24)
atariau dienele,galima ir padrybsot jau..na diena stebuklinga galima sakyti..ot ka reiskia nauja siunta

saunu, kad sekasi smile.gif

ziurinejau dabar skelbimus ir nieko gero verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Ot dienelė thumbup.gif Net .. 20 lt. surinkau yahoo.gif
Juokinga,bet ir verkt norisi verysad.gif

QUOTE(jolita0711 @ 2010 01 14, 14:59)
as labai noreciau suzinoti, ar dar apsimoka,ar iseina uzsidirbti, turint padevetu rubu parduotuve?

Jei tingi skaityt temą,ir nori gatavą suvirškintą produktą gaut,nieko nebus schmoll.gif Tingi net paskaityt apie verslą,tai reiškia jis tavęs nedomina ir dar labiau tingėsi dirbt biggrin.gif O jei trumpai,kai kas užsidaro neišsilaiko,kai kam gerai sekas,algai užsidirba.

QUOTE(ingace @ 2010 01 14, 15:18)
siandien kokia mintis kilo  doh.gif nepatikesit ax.gif

Bijočiau rizikuot unsure.gif Nebent nuoma nedidelė,ir nereiks sudarinėt sutarties visiems metams į priekį. Nesiseks išeisi kitur ir viskas. Aš tai metams sudarius nuomos sutartį,tai man nori nenori reiks tupėt ir mokėt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 14 sausio 2010 - 19:50
skaitau ir galvoju ka pasiulyt kokia ideja jums kad sektusi geriau..niek neisivaizduoju ka ir pasiulyt jau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 14, 22:18)
skaitau ir galvoju  ka pasiulyt kokia ideja jums kad sektusi geriau..niek neisivaizduoju ka ir pasiulyt jau... g.gif

Žinok aš irgi neįsivaizduoju kas čia daros. Spoksau pro langą,nu eina tie žmonės,krūvom, bet... pro šalį. Rodos nauja pardė,turėtų iš smalsumo bent jau užeit. Ne neina. Nors eik į kiemą ir rėk,kad užeitų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 14, 19:14)
na nenuleisk ranku 4u.gif gal rasi geresnias patalpas ir nereiks sedet si baronkom 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(rogrinta @ 2010 01 14, 19:49)

Ot dienelė  thumbup.gif Net .. 20 lt. surinkau yahoo.gif
Juokinga,bet ir verkt norisi  verysad.gif

oi kaip tave suprantu bet 20 lt vis šis tas nors nereikia pėdinti visai su nuliu doh.gif

QUOTE(rogrinta @ 2010 01 14, 20:34)
Žinok aš irgi neįsivaizduoju kas čia daros. Spoksau pro langą,nu eina tie žmonės,krūvom, bet... pro šalį. Rodos nauja pardė,turėtų iš smalsumo bent jau užeit. Ne neina. Nors eik į kiemą ir rėk,kad užeitų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif maniškis tai sakė stovės ir temti visus pradės i parduotuve ir neilšeis kol neapsipirks lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 14, 22:34)
Žinok aš irgi neįsivaizduoju kas čia daros. Spoksau pro langą,nu eina tie žmonės,krūvom, bet... pro šalį. Rodos nauja pardė,turėtų iš smalsumo bent jau užeit. Ne neina. Nors eik į kiemą ir rėk,kad užeitų  lotuliukas.gif

dabar parasei apie sutarti metams ir susimasciau.. jei rasciau ir tektu ja metam pasirasyt g.gif nea... man rodos teks uzsidarinet.. matyt ne i savo roges isedau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 14, 21:49)
Labas vakaras  smile.gif
Ot dienelė  thumbup.gif Net .. 20 lt. surinkau yahoo.gif
Juokinga,bet ir verkt norisi  verysad.gif
Jei tingi skaityt temą,ir nori gatavą suvirškintą produktą gaut,nieko nebus  schmoll.gif Tingi net paskaityt apie verslą,tai reiškia jis tavęs nedomina ir dar labiau tingėsi dirbt  biggrin.gif O jei trumpai,kai kas užsidaro neišsilaiko,kai kam gerai sekas,algai užsidirba. 
Bijočiau rizikuot  unsure.gif Nebent nuoma nedidelė,ir nereiks sudarinėt sutarties visiems metams į priekį. Nesiseks išeisi kitur ir viskas. Aš tai metams sudarius nuomos sutartį,tai man nori nenori reiks tupėt ir mokėt  unsure.gif

liudna girdet kad tokia apyvarta console.gif nors pas mane tik 5lt daugiau bet nuoma mazesne gerokai rolleyes.gif
tai va kad bijau blush2.gif bet galvoju pagal save jei ten butu deveti tai tikrai uzsukciau pries einant i gausa, o jie nuolaidu tai niekad nedaro jokiu akcijuatrakciju pas juos nebuna, o su manim tai ir taip galima pasideret g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2010 01 14, 22:37)
oi kaip tave suprantu bet 20 lt vis šis tas nors nereikia pėdinti visai su nuliu  doh.gif
lotuliukas.gif  maniškis tai sakė stovės ir temti visus pradės i parduotuve ir neilšeis kol neapsipirks  lotuliukas.gif

Man ar 0 ar 20 jau nelabai reikšmės turi,nes privalau 100 surinkt,kad nuomai ir siuntai užtektų. Maistui leist galiu tik tada kai virš 100 surenku,apie visą kitą nešneku
Atsakyti
na labanakt mergaites 4u.gif einu savo klecka guldyt ax.gif
geru jums sapnu ir kad kazka gero susapnuotumet, o gal vizija aplankytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita0711 @ 2010 01 14, 13:59)
laba diena,
as labai noreciau suzinoti, ar dar apsimoka,ar iseina uzsidirbti, turint padevetu rubu parduotuve? Gal kuri mamyte vilniete pasidalintu savo patirtimi?
aciu

labas jolka lotuliukas.gif kaip gyvuojat? cia erika. vis dar mastai apie parduotuve?
Atsakyti