Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

doh.gif as siand.vos apsaugos nesikvieciau kad dziumba is parduotuves isgrustu,atejo su buteliu pastate ant stalo ir sako gerem.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 14, 22:51)
Man ar 0 ar 20 jau nelabai reikšmės turi,nes privalau 100 surinkt,kad nuomai ir siuntai užtektų. Maistui leist galiu tik tada kai virš 100 surenku,apie visą kitą nešneku

ir pas mus panasiai doh.gif
bet tu tokioj vietoj blink.gif kazkaip isivaizdavau,kad turetu buti pirkeju g.gif
o del zmoniu tempimo i parde,tai vasara musu vaikai viena kart stovejo prie pardes ir dalino skrajutes,kviete uzeiti tongue.gif as kai pamaciau,grizus is miesto, doh.gif liepiau liautis,bet pasirodo suveike thumbup.gif tikrai zmoniu padaugejo.
reiketu vel skrajutes panesioti ale vis neprisiruosiam blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 14, 23:21)
doh.gif as siand.vos apsaugos nesikvieciau kad dziumba is parduotuves isgrustu,atejo su buteliu  pastate ant stalo ir sako gerem.

lotuliukas.gif tai stikliniu neturejai g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 14, 23:28)
ir pas mus panasiai  doh.gif
bet tu tokioj vietoj  blink.gif kazkaip isivaizdavau,kad turetu buti pirkeju  g.gif
o del zmoniu tempimo i parde,tai vasara musu vaikai viena kart stovejo prie pardes ir dalino skrajutes,kviete uzeiti  tongue.gif as kai pamaciau,grizus is miesto,  doh.gif  liepiau liautis,bet pasirodo suveike  thumbup.gif tikrai zmoniu padaugejo.
reiketu vel skrajutes panesioti ale vis neprisiruosiam  blush2.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif tai stikliniu neturejai  g.gif  tongue.gif

schmoll.gif schmoll.gif man nejuokinga pasirode kai atejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 14, 22:21)
doh.gif as siand.vos apsaugos nesikvieciau kad dziumba is parduotuves isgrustu,atejo su buteliu  pastate ant stalo ir sako gerem.

QUOTE(doviliukei @ 2010 01 14, 22:29)
schmoll.gif  schmoll.gif  man nejuokinga pasirode kai atejo verysad.gif

svarbu koks nepiktybinis tik kompanijos ieskojo matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 14, 23:40)
svarbu koks nepiktybinis tik kompanijos ieskojo matyt lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif vienas is butelio gere debilas doh.gif gerai kad tuo momentu zmoniu nebuvo uzeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 14, 22:43)
doh.gif  doh.gif  vienas is butelio gere debilas doh.gif gerai kad tuo momentu zmoniu nebuvo uzeja doh.gif

tai but ir kitus pirkejus pavaisines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 14, 21:21)

lotuliukas.gif tai žmogus draugiškai pasidalint norėjo
pa mane buvo tai apsi... atėjas tai vedinau ir vos neverkiau kiek žmoniu pabėgo vos užėja nuo kvapelio doh.gif

susinervinau sirgo vienas nespėjo pasveikti susirgo sunelis temp pakilo nusišausiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2010 01 15, 00:03)
lotuliukas.gif  tai žmogus draugiškai pasidalint norėjo
pa mane buvo tai apsi... atėjas tai vedinau ir vos neverkiau kiek žmoniu pabėgo vos užėja nuo kvapelio  doh.gif
susinervinau sirgo vienas nespėjo pasveikti susirgo sunelis temp pakilo nusišausiu  verysad.gif

vargsiukas verysad.gif laikykites ir sveikit 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
pabudau siandien ir klausiu vyro gal jau sestadienis blush2.gif kazkaip ilga man si savaite labai jau uzkniso susaliau pavargau nuo sedejimo, noriu su zmonem pabenraut doh.gif o ju kaip ner taip ner doh.gif
....oi gera as cia nuotaika diena pradejau blush2.gif
vilite-sveikit 4u.gif nu nieko ner baisiau kai vaikai serga doh.gif nors nepatikesit noriu kad mazius susirgtu, nes grupej vienas jau vejeraupiais serga lotuliukas.gif ai galvoju kuo greiciau tuo geriau mirksiukas.gif
doviliukei-oi koki dziaugsma apturejai lotuliukas.gif as smilkalu atsinesiau i parde thumbup.gif po kiekvieno tokio galiu padegint, nes kvapelis ojojoj doh.gif o dar jei kokia bobute apsimyzus ateina doh.gif dabar gi duru nelaikysi atidarytu doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

oi bus salta... net i lauka nesinori... doh.gif
vakar ejau gi pro justiniskiu turgeli namo ir pamaciau, kad mano svajotosios patalpos bus tuoj laisvos.. uzejau paklausinet.. nuoma brangi schmoll.gif todel ir issikelia..
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 01 15, 10:16)
labas rytas 4u.gif

oi bus salta... net i lauka nesinori... doh.gif
vakar ejau gi pro justiniskiu turgeli namo ir pamaciau, kad mano svajotosios patalpos bus tuoj laisvos.. uzejau paklausinet.. nuoma brangi schmoll.gif todel ir issikelia..

labas rytas
tai gal pasake,kiek mokejo tiksliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 15, 10:18)
labas rytas
tai gal pasake,kiek mokejo tiksliai  ax.gif

ten viso 100 kvadratu. parduotuves apie 80 o visa kita visokie sandeliukai ir t.t. nuoma 20 keli litai uz kvadrata
Atsakyti