Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ingace @ 2010 01 15, 08:13)

vilite-sveikit 4u.gif nu nieko ner baisiau kai vaikai serga doh.gif nors nepatikesit noriu kad mazius susirgtu, nes grupej vienas jau vejeraupiais serga lotuliukas.gif ai galvoju kuo greiciau tuo geriau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tai tikrai viena baigia išsikapanoti iš ligu kitas pradės tai nusišausiu doh.gif

o aš nuo vėjarupiu paskiepijus esu blush2.gif pai labai sunkiai persirgau o draugės vaikui komplikavosi su širute blogai blink.gif

QUOTE(ingace @ 2010 01 15, 09:48)
oJe doh.gif kiek daug doh.gif as tiek per men nesuprekiauju ax.gif
bet siandien paskaitinejau ir supratau kad ir pati moku nemazai kaip uz 11kv be vandens ir jokios kanalizacijos 180lt manau yra daug g.gif  uz 1kv-16lt doh.gif ir dar uzkampis sakyciau reiks eit sneketis g.gif

blink.gif aš irgi net ant nuomos nesurinkčiau doh.gif
tai pas mane irgi nėra nei šildymo (šildausi el pečiuku) nei kanalizacijos nei vandens nėra doh.gif šalta be svieto doh.gif ir vieta ne kokia o moku panašiai ax.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif o as uz 30 kv.moku 300 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, su pasiulymu as cia ax.gif 4u.gif
http://www.supermama...;#entry33840696

Sekmingos prekybos! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 15, 14:32)
doh.gif  doh.gif o as uz 30 kv.moku 300 lt mirksiukas.gif

tau gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 15, 15:24)

mirksiukas.gif nu gal neblogai
Atsakyti
Na ir as siandien vel su naujomis prekemis gryzau,golfus pirkau ir orginalo nedaug,suprekiauvau neblogai,jau klientes siulo plestis,sako kokios kainooos pas jus..nerealios,mazos,nu labai gerai,as taip ir pradejau su tokiu planu,kad del kainu pas mane ir eitu.O nuoma mano juokingai maza palyginus su jumis...Ir vanduo yra,kriaukle,bet tik dabar jau menuo kaip uzsales.
Janau,rogrinta,nu tai velniava kazkokia tau...
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2010 01 15, 11:33)
eina sau,kiek jus daug mokate uz nuoma doh.gif  doh.gif tai kiek tada turite ,,uzdirbti,,kad bent jau minimumas liktu doh.gif

Nu man 600 visai nedaug palyginus su tuo,kiek mokėjau anksčiau-2000 lt. doh.gif O patalpos tam pačiam pastate. neblogas skirtumas ane? Ir tiek babkių be reikalo kišau 9 mėn. unsure.gif
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif
nu baigaiu dienele rolleyes.gif geriausia sia savaite thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 15, 20:36)
labas vakarelis 4u.gif
nu baigaiu dienele rolleyes.gif geriausia sia savaite thumbup.gif  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif mano si diena kosmariska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 15, 20:43)
doh.gif  doh.gif  mano si diena kosmariska doh.gif

nu kas dabar tau g.gif vel isgert siule? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 15, 20:46)
nu kas dabar tau g.gif vel isgert siule? lotuliukas.gif

doh.gif siand.prekyba baisi doh.gif
Atsakyti
Aš irgi minimumo nesurinkau verysad.gif
Atsakyti