Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vajuta @ 2010 01 15, 10:45)
konkuruotumem tarpusavy lotuliukas.gif  bet kaip man butu gerai.. nereiktu vazinet.. viens du ir as jau darbe biggrin.gif ale gi brangu... doh.gif

tai tu ten gyveni?
man tai dabar taip thumbup.gif per gatve pereinu ir darbe
o del brangumo,tai mes dabar tiek mokam doh.gif
Atsakyti
nu viskas einu ir as galvos plaut, pasidazyt flirt.gif gal nuotaikele pasitaisys blush2.gif eisiu klientu gundyt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif o as einu savo ligone i lauka isvest doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 15, 10:48)
tai tu ten gyveni?
man tai dabar taip  thumbup.gif per gatve pereinu ir darbe
o del brangumo,tai mes dabar tiek mokam  doh.gif

na man kiek daugiau reikia paeit, bet visai netoli.... dabar vis apie 22min vaziuoju troleibusais i darba... nervina. jei daug zmoniu buna, tai siutas ima...
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2010 01 15, 09:43)
o po kiek kaime parduodat?
cia griaustinisvm  blush2.gif

tik po 1 lita mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
rogrinta, labas rytas 4u.gif
norejau paklaust kokia nuoma pas tave naujose patalpose? susirasiau su viena atstove iki parduotuves antrame aukste patalpoms nuomotis. kaina uz kv.m. 25lt. o patalpos 62kv.m.
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2010 01 15, 11:08)
tik po 1 lita mirksiukas.gif  thumbup.gif

aisku
vis ruosiuos ir as i kaima isvezt likucius,bet laiko ner doh.gif

pacioj pradzioj pirkom kelnes vyriskas is mados,tai tokiu prideta buvo doh.gif bandysim kaime stumti vasara,pardej net nekabinom schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(neringule @ 2010 01 15, 10:38)
Man vakar dienele superine irgi buvo-kaip sapne virs 500 blush2.gif  biggrin.gif

Oho blink.gif

QUOTE(vajuta @ 2010 01 15, 11:18)
rogrinta, labas rytas 4u.gif
norejau paklaust kokia nuoma pas tave naujose patalpose? susirasiau su viena atstove iki parduotuves antrame aukste patalpoms nuomotis. kaina uz kv.m. 25lt. o patalpos 62kv.m.

Už 48 kvm moku 600 lt.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 15, 11:24)
Labas rytas

Oho  blink.gif
Už 48 kvm moku 600 lt.

oi, tai tau pigiau.... man ir reiktu tokio varianto.....
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 15, 10:22)
aisku
vis ruosiuos ir as i kaima isvezt likucius,bet laiko ner  doh.gif

pacioj pradzioj pirkom kelnes vyriskas is mados,tai tokiu prideta buvo  doh.gif bandysim kaime stumti vasara,pardej net nekabinom  schmoll.gif

jooo-kelnes ten tragiskos-bet patikek kaimui sueina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 15, 10:24)
Labas rytas

Oho  blink.gif
Už 48 kvm moku 600 lt.

eina sau,kiek jus daug mokate uz nuoma doh.gif doh.gif tai kiek tada turite ,,uzdirbti,,kad bent jau minimumas liktu doh.gif
Atsakyti
pasiskaicius,kiek jus mokat uz nuoma,supratau,kad daugiau nei as niekas nemoka doh.gif

2000lt +sildymas
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 15, 11:41)
pasiskaicius,kiek jus mokat uz nuoma,supratau,kad daugiau nei as niekas nemoka  doh.gif

2000lt +sildymas

oJe doh.gif kiek daug doh.gif as tiek per men nesuprekiauju ax.gif
bet siandien paskaitinejau ir supratau kad ir pati moku nemazai kaip uz 11kv be vandens ir jokios kanalizacijos 180lt manau yra daug g.gif uz 1kv-16lt doh.gif ir dar uzkampis sakyciau reiks eit sneketis g.gif
Atsakyti