Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(pagrandukasss @ 2010 01 17, 19:34)
turiu klausimeli  ax.gif po kiek galima pardavineti baltas paklodes devetas ir cecholus  g.gif

g.gif balti jau nebelabai gražiai atrodo dažniausiai. Bet jei viskas čiki piki paklodes iki 8 lt,čecholai iki 15

QUOTE(astaja @ 2010 01 17, 19:48)
... tai spėju kad galiu įtraukt?

Aš manau,kad gali
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2010 01 17, 10:41)
po kiek kaldras pardavinėji pas mane jas migom išneša  bigsmile.gif  galim sakyti tik ant kaldru pagalviu adijalu miegmašiu ir laikomes  blink.gif

sulaužė mūsu palapine turguj  blink.gif  gal žinot kur galima nusipirkti arba gal žinot kas gamina imoniu nereikia nes ten plėšikai  biggrin.gif

labuka turiu numeri kur palapines parduoda bet ten naujos pigeuse 300 lt atroda
Atsakyti
Kur visos dingę sekmadienio vakarą g.gif Dabar tik prie kompo sedėt ir pliurpt tinkamas laikas biggrin.gif
Pas mane va visą dieną skalbiankė sukas,plaunu siuntą savo. Kai kurie skalbiniai ant džiovyklos keliauja,kai kurie į šiukšlių dėžę hihihi.gif Krūvos baltų drabužių,ir tikrai ne kievienas išsiplauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 17, 21:56)
Kur visos dingę sekmadienio vakarą  g.gif Dabar tik prie kompo sedėt ir pliurpt tinkamas laikas  biggrin.gif
Pas mane va visą dieną skalbiankė sukas,plaunu siuntą savo. Kai kurie skalbiniai ant džiovyklos keliauja,kai kurie į šiukšlių dėžę hihihi.gif Krūvos baltų drabužių,ir tikrai ne kievienas išsiplauna  doh.gif

su airiskais jau taip visada, daug purvinu schmoll.gif toks jausmas kad visi ten murziai vaiksto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikaaa: 17 sausio 2010 - 21:49
QUOTE(erikaaa @ 2010 01 17, 23:46)
su airiskais jau taip visada, daug purvinu schmoll.gif toks jausmas kad visi ten murziai vaiksto lotuliukas.gif

Nebuvai Airijoj? Ten taip ir yra. Įeini į prekybos centrą,tai rodos pusę žmonių bomžai lotuliukas.gif Nors tikrai nepasakytum,kad blogai gyvena. Išlipa iš kokio naujo džipo diedas,kelnės kleckuotos,apiplyšę.. doh.gif Iš pardės irgi išeina gerai apsipirkę pilnais maišais. O jaunos panos kaip vaikšto swoon.gif Nu nevalų nevalos. Jei eina gražiai atrodanti pana,tai 100 proc. ne airė biggrin.gif Pamačius kaip jie vaikšto,man keista,kad mes ten gražių daiktų randam. Jie tokių nenešioja. Todėl išeigines bliuskas labdarai atiduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 17 sausio 2010 - 21:57
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 17, 22:56)
Nebuvai Airijoj? Ten taip ir yra. Įeini į prekybos centrą,tai rodos pusę žmonių bomžai  lotuliukas.gif Nors tikrai nepasakytum,kad blogai gyvena. Išlipa iš kokio naujo džipo diedas,kelnės kleckuotos,apiplyšę.. doh.gif Iš pardės irgi išeina gerai apsipirkę pilnais maišais. O jaunos panos kaip vaikšto swoon.gif Nu nevalų nevalos. Jei eina gražiai atrodanti pana,tai 100 proc. ne airė  biggrin.gif Pamačius kaip jie vaikšto,man keista,kad mes ten gražių daiktų randam. Jie tokių nenešioja. Todėl išeigines bliuskas labdarai atiduoda  lotuliukas.gif

tai cia tik pas mus leituvaites isiciustinusios vaiksto o uzsieni tai nekreipia jokio demesio zmones i savo apranga doh.gif bet as kai anglu originala pirkau tai ten dar neblogi visai rubai pasitaike mazai buvo sunesiotu ir kleckuotu, bet jau is sitos mados doh.gif doh.gif dabar man tikriausia suomiski pasitaike tai irgi graziu rubu tai ant ranku pirstu galima suslaiciuot tik unsure.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
ir vel prasideda darbu maratonas... kaip sunku buvo keltis doh.gif darau ispardavima.. pas mane dabar viskas po 2 litus... na beveik viskas... kazkaip penktadieni dar nelabai pajauciau pagyvejima prekyboj...tai ziuresiu kaip siandien...
esu idejus skelbima, kad ieskau patalpu prekybai. tai gavau pasiulyma nuomotis spaudos rumuose 6 aukste lotuliukas.gif ot gera prekyba butu biggrin.gif siulo ir nemato skelbimo prasmes...
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
http://public.fotki.com/vilmuke3/shopas/imgp7392.html

va kaip fainai thumbup.gif
galvoju kaip cia savo skyle nufotkinus ax.gif bet jau taip graziai nesigautu blush2.gif
...na kaip pailsejot? As tai super thumbup.gif net i darba eit nenoriu blush2.gif
labas rytas 
ir vel prasideda darbu maratonas... kaip sunku buvo keltis  darau ispardavima.. pas mane dabar viskas po 2 litus... na beveik viskas... kazkaip penktadieni dar nelabai pajauciau pagyvejima prekyboj...tai ziuresiu kaip siandien...
esu idejus skelbima, kad ieskau patalpu prekybai. tai gavau pasiulyma nuomotis spaudos rumuose 6 aukste  ot gera prekyba butu  siulo ir nemato skelbimo prasmes...

pas mane striukes visa praeita savaite po 2lt buvo tai is 15 gal 3 pardaviau doh.gif nesuprantu kas jiems nepatinka tuo labiau kad tikrai yra dar tokiu puse velnio, bet nebenoriu kitam sezonui laikyt doh.gif
Papildyta:
nu va katik pasidariau reklama kad dzinsai po 5lt gal tie pajudes ax.gif
noretus pirmadieni pradet gerai, butu varikliukas visai savaitei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 18, 10:36)
Laba ryta 4u.gif
va kaip fainai thumbup.gif
galvoju kaip cia savo skyle nufotkinus ax.gif bet jau taip graziai nesigautu blush2.gif
...na kaip pailsejot? As tai super thumbup.gif net i darba eit nenoriu blush2.gif

pas mane striukes visa praeita savaite po 2lt buvo tai is 15 gal 3 pardaviau doh.gif nesuprantu kas jiems nepatinka tuo labiau kad tikrai yra dar tokiu puse velnio, bet nebenoriu kitam sezonui laikyt doh.gif
Papildyta:
nu va katik pasidariau reklama kad dzinsai po 5lt gal tie pajudes ax.gif
noretus pirmadieni pradet gerai, butu varikliukas visai savaitei thumbup.gif

as striukes padariau po 5lt. viena jau penktadieni nupirko...bet ji gera.. tikrai verta daugiau... unsure.gif dabar zmones nori labai geru rubu uz kelis litus... viena cigone nuo tu 2lt dar lita derejos.... doh.gif
Papildyta:
beje, viena moteriske pasake, kad pas mane labai tvarkingi rubeliai ne taip kaip humanoj blink.gif mintyse pagalvojau, kad rubai is tos pacios humanos.... aisku ne visi..
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 01 18, 10:46)
as striukes padariau po 5lt. viena jau penktadieni nupirko...bet ji gera.. tikrai verta daugiau... unsure.gif dabar zmones nori labai geru rubu uz kelis litus... viena cigone nuo tu 2lt dar lita derejos.... doh.gif
Papildyta:
beje, viena moteriske pasake, kad pas mane labai tvarkingi rubeliai ne taip kaip humanoj blink.gif mintyse pagalvojau, kad rubai is tos pacios humanos.... aisku ne visi..

lotuliukas.gif
o del striukiu tai ir man gaila jas atiduot tokia kaina nors jos tikrai vertos daugiau, bet ka darysi pinigu man reikia dabar o ne kita ziema doh.gif tuputi pasipildziau bet kad nelabai matos reiktu gerokai daugiau doh.gif o uz ka nera, taip nesinori skolintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 18, 10:56)
lotuliukas.gif
o del striukiu tai ir man gaila jas atiduot tokia kaina nors jos tikrai vertos daugiau, bet ka darysi pinigu man reikia dabar o ne kita ziema doh.gif tuputi pasipildziau bet kad nelabai matos reiktu gerokai daugiau doh.gif o uz ka nera, taip nesinori skolintis doh.gif

as ir kazkada pasipildzius buvau taip, kad nesimate... doh.gif
bet dabar jau nebera prasmes prekes palikinet kitai ziemai ar nauja siunta imt... dabar issiparduodu.. o jei rasiu naujas geras patalpas, tada ir bus nauja siunta....
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 17, 18:08)
Aš manau,kad gali

Ačiuks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 17, 21:56)
Nebuvai Airijoj? Ten taip ir yra. Įeini į prekybos centrą,tai rodos pusę žmonių bomžai  lotuliukas.gif Nors tikrai nepasakytum,kad blogai gyvena. Išlipa iš kokio naujo džipo diedas,kelnės kleckuotos,apiplyšę.. doh.gif Iš pardės irgi išeina gerai apsipirkę pilnais maišais. O jaunos panos kaip vaikšto swoon.gif Nu nevalų nevalos. Jei eina gražiai atrodanti pana,tai 100 proc. ne airė  biggrin.gif Pamačius kaip jie vaikšto,man keista,kad mes ten gražių daiktų randam. Jie tokių nenešioja. Todėl išeigines bliuskas labdarai atiduoda  lotuliukas.gif

Jo tas tai teisybė biggrin.gif nevalų nevalos jie ten, bet vat kai išparadvimai pas juos vyksta tai jie perka tuos gražius rūbus, o kur deda paskui neaišku. Turbūt palaiko spintoj ir meta lauk g.gif . Ten panom labai gerai ir su treniginėm kelnėm nusmukusiom vaikščiot, o vakare jei koks mergvakaris tereik ausytes rūžavas užsidėt lotuliukas.gif košmarai.
Atsakyti