Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif siand.dienele thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o pas mane 30lt... uzknisa vis tiek uzdirbt.... viena moteriske nusiziurejo vaikiska striukyte, galvojo, kad 2lt. o ji 5lt. nepirko. nu as nesuprantu tokiu mamu. uz 5lt gaut normalia striuke yra labai gerai. as vaikui radus kazka tinkamo sumokesiu keliais litais daugiau, bet turesiu daikta. pavasari radau pora striuku po 12lt, tai is dziaugsmo sokinejau, kad taip pigiai, nes kiek ieskojau tai kainos ohoho..
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif pas mane 222 lt.jau
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 18, 11:28)
Labas rytas  smile.gif

Eik tu?  blink.gif Aš į darbą kaip ant sparnų. Man labai lengva keltis 8 val. Ale jau 7 šakės,kai reik sūnų mokyklon vežt doh.gif Šiandien snargliuojas biski,tai sakiau patingėsiu ir nevešiu hihihi.gif 

o as kas ryta jauciu kaip MB keliasi, tai prabundu ir jau tik snaudziu iki puses 8. tada keliuosi vaika aprengt... iseina abu, o as jau i lova nebegriztu... velai vis nueinu miegot, tai kosmaras... be to kai vis tokias sumas perdien uzdirbineju, tai nera jokiu sparnu i darba lekt verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 18, 19:25)
blush2.gif  blush2.gif  pas mane 222 lt.jau

na ir sekasi tau.. smile.gif pas mane kiek dirbu niekad tokios sumos nebuvo verysad.gif
Atsakyti
kol suvazinejau i sodra tai pardaveja is peties pasidarbavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu aš su 60 lt. grįžau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 01 18, 18:21)
o pas mane 30lt... uzknisa vis tiek uzdirbt.... viena moteriske nusiziurejo vaikiska striukyte, galvojo, kad 2lt. o ji 5lt. nepirko. nu as nesuprantu tokiu mamu. uz 5lt gaut normalia striuke yra labai gerai. as vaikui radus kazka tinkamo sumokesiu keliais litais daugiau, bet turesiu daikta. pavasari radau pora striuku po 12lt, tai is dziaugsmo sokinejau, kad taip pigiai, nes kiek ieskojau tai kainos ohoho..

Labukas. as ziuriu kiekvienoj temoj po viena karta trigrasi ikisu blush2.gif oi mamytes pripratinsit prie tokiu kainu po du, penkis litus, sunku bus parduoti uz brangiau. as nesenai vaikui tokia silta grazia,kaip nauja ziemine striuke uz 3 lt nupirkau,ispardavimas buvo. paskui kitoj parduotuvej irgi tokia grazi buvo 20 lt, na bet jau nebenori atvert pinigines kai zinai kad per ispardavimus dabar visko pilna po kelis litus...

Dar man patiko vienoj, nesenai atsidariusioj parduotuvej nuolaidu sistema - pirmakart kai ateini apsipirkt duoda tokia kortele,paprasta, su namu spausdintuvu atspausdinta, kad antras apsipirkimas bus su 30% nuolaida. na kazkaip suveike, vis atsidarai pinigine, pamatai ta kortele, parduotuve pati apie save primena smile.gif tai be abejo nuejau biggrin.gif
Atsakyti
labas mergikes 4u.gif as siandien buvau utenoj prekiu blush2.gif

Papildyta:
ir prekes man patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(arijukas @ 2010 01 17, 19:15)
labuka turiu numeri kur palapines parduoda bet ten naujos pigeuse 300 lt atroda

gal gali ir man nr. parasyti kur geras palapines daro blush2.gif
Atsakyti
labas
nors ir nedirbau siand(koleges diena tongue.gif ),bet buvau pasiuti,tai diena ne kokia doh.gif bet pas mus ir lauke zmoniu nesimato schmoll.gif taip salta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 18, 21:05)
labas
nors ir nedirbau siand(koleges diena  tongue.gif ),bet buvau pasiuti,tai diena ne kokia  doh.gif bet pas mus ir lauke zmoniu nesimato  schmoll.gif taip salta  doh.gif

as ir pasiutus siand buvau bet prekyba thumbup.gif
Papildyta:
sulaukiau sodros skambucio doh.gif puse dienos pas buhaltere prasedejau paskui i sodra lekiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 18, 21:10)
as ir pasiutus siand buvau bet prekyba  thumbup.gif
Papildyta:
sulaukiau sodros skambucio  doh.gif  puse dienos pas buhaltere prasedejau paskui i sodra lekiau doh.gif

as tai nepasiutus lotuliukas.gif o buvau siuti pardej mirksiukas.gif taisau drabuzius
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 18, 21:31)
as tai nepasiutus  lotuliukas.gif o buvau siuti pardej  mirksiukas.gif taisau drabuzius

lotuliukas.gif lotuliukas.gif skaityt nebemoku doh.gif
Atsakyti