Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 22:43)
Pasitempus ir turi būti ir anoks čia išmislas, čia dar iš senų laikų likę. Tai nereiškia 6 ryto bėgti pudruotis. smile.gif Nebent pas Jus mąstymas ribotas. Dar tarybinėse knygose rašoma, pasitempti, pasikeisti švarią prijuostę prieš grįžtant vyrui.  Nesuprasti to pažodžiui. O dabar yra,mane mylės visokią..priaugo 50kg, tai mylymo kūno turi būti daug. Na netiesa,netiesa tai.

thumbup.gif net neturiu ,ka ir pridurti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 21:29)
as esu rami, labai rami. rami savo arsumu, tiesumu, viskuo. nes esu ne lietuve. ir visi cia vienaip ar kitaip isterikuoja forume. kai kurie manes nekencia, kai kurie raso man asmeniskai, dekoja uz tam tikrus zodzius ir arsuma, nes tai atitinka ju sielos stygas.
ir del taves as nesikeisiu.  tongue.gif
pati pataikauji pagal asmenis. vos tave kas paglosto, tu : utiutiu... vos izeidzia, vel kerti atgal. pavyzdziai su VyPo ir Mobateliu. ax.gif

4u.gif

Neuzsiciklink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 13:55)
As taip negalvoju, kad jos budas bjaurus, bent tokiu faktu nemaciau. Jusu budas 10 kart bjauresnis, tik jus viska prisidengiat gera nuomone apie save.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 21:24)
As labai rami,o tu nenustoji isterikuoti forume biggrin.gif

As galvojau kad jus drauges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2014 01 09, 22:49)
As galvojau kad jus drauges biggrin.gif

Jau nebe,nuo tada,kai drisau jos nuomonei papriesatarauti rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 13:58)
drinks_cheers.gif

Na va,jau ir aiski neistikimybes priezastis rolleyes.gif .
Tik del to,kad jautetes skolinga,rodydavot vyrui demesi,svelnuma?Tai gal vertejo paleisti zmogu ir suteikti galimybe buti laimingam,nes jis su jumis toks nebuvo,jei kita susirado.

Tavo tekstai atbaidys nuo vedybu,nebent  biggrin.gif .
Papildyta:

Neistikimas zmogus netampa del to blogas.O tas,kuris dziaugiasi kito nelaime,siuo atveju liga,yra tikrai bjaurus.

girdziu is neistikimu zmoniu. kodel jus nepaleidziat savo zmogaus, dulkindamiesi su kitais? Bet deep tu nepakanti esi kitiu nuomonei. ar bandai apsaugot save? taip, neistikimas zmogus netampa blogu, bet jis atsakingas ir uz ta zmogu, su kusiuom dalinasi tuom ka turi
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 09, 22:51)
girdziu is neistikimu zmoniu. kodel jus nepaleidziat savo zmogaus, dulkindamiesi su kitais? Bet deep tu nepakanti esi kitiu nuomonei. ar bandai apsaugot save? taip, neistikimas zmogus netampa blogu, bet jis atsakingas ir uz ta zmogu, su kusiuom dalinasi tuom ka turi

Nekalbek man daugiskaita ir apie dulkinimasi su kitais,tau amnezija,ar kas yra?Nesidulkinu as su kitais.
Paleidus buvau,nenorejo niekur eiti rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 14:08)
Nebekliedek biggrin.gif ,gana,prisiurpinai jau pakankamai biggrin.gif .
Kazin,ka tau atsius auksciausios jegos uz tavo bjauruma.

galiu pasakyt tau deep. zinai, norejau uzmigt ir neatsikelt. norejau ligos, kad mirciau. norejau avarijos, kad zuciau. norejau, kad uzmustu.
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 21:51)

A, nu buna buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 19:51)

ramiai cia.... as kaip tik pries tave nieko neturiu...pati Pagundose pirma scena man iskelei, kuomet parasiau nuomuone, kad jei jau nuodemiaujam, turim but atlaidesnes jei ir vyrai sunuodemiaus. tad mano nuomuones pati nesugebejei priimti. labai susireiksmini.
as tai neturiu tokio nesusitatymo grynai pries nicka. ivairus postai man patinka. o tu pamatai varda, ir putojies. kaip Mobatas.

juoduoji orchideja, gi rasiau: turi buti harmonija. ir jei jau moteris pasitempus, tai vyas juo labiau turi buti. prasome cia nevaryti vien ant moteru... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 09, 22:54)
galiu pasakyt tau deep. zinai, norejau uzmigt ir neatsikelt. norejau ligos, kad mirciau. norejau avarijos, kad zuciau. norejau, kad uzmustu.

As kalta del to?
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 09, 21:54)

Cia del neistikimybes?
Atsakyti