Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(pasikeitusi @ 2014 01 09, 22:17)
prie pietu stalo  bezdeti elementariai nemandagu, aisku.  smile.gif

Bet kaipaklausai kai kuriu zmoniu, kai kam tai netgi labai mandagu-juk naturalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2014 01 09, 23:34)
Bet kaipaklausai kai kuriu zmoniu, kai kam tai netgi labai mandagu-juk naturalu smile.gif

na bet juk tam tikros kulturos zmones panasius turbut ir suranda.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 09, 12:50)
Tai kaltas jis, niekas nesako, kad nekaltas - tik, kaip jam dabar viską ištaisyti, jei žmona pasiruošus jau nusižudyti? Neįmanoma šitos klaidos ištaisyti, nei žodžių atgal į burną susikiši, nei "undo" mygtuko savo veiksmams atšaukti nepadarysi.

cia jausmai siuo metu. bet paskui kitaip atrodys
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 12:52)
lotuliukas.gif o tavo mazasis sunus tegul ta pati pasako suauges, ir sau....
eina sau...
suprantu, kad pedagogai ir edukologai labai graziai bando pateikti mums visiems "vaikus kaip angelus" ar kazkokius "gerio skelbejus", bet deja...nusileiskime ant zemes...
vat kai vaikas darsyk taip pasakys po 30 metu, as jam ranka paspausiu...

o tei ne? vaikai mums ir yra angelai.jie sako ka mato. jie klausia, o mes neturim atsakymu. ir nepagalvojame kodel neturim atsakymu
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 01 09, 22:39)
na bet juk tam tikros kulturos zmones panasius turbut  ir suranda.

O kaip daznai zmones pratruksta po 20 metu-tu man gyvenima suedei, nekenciu tavo kojiniu, raugejimo ir t.t. Ir pan. g.gif
Na, bet cia jau gal as nusokau nuo temos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nice1: 09 sausio 2014 - 22:52
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 09, 13:08)
* Aš taip spėju, kad būtent taip ir pasirodo. Visi metai - melas. Kaip trintuku kokiu, bac ir ištrynei.

** laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Aš nežinau. Aš, nemanau, kad ji ieško čia atsakymo, kaip jam viską ištaisyti. Ji kenčia. Jai skauda. Jai liūdna. Normalūs visi tie jausmai, po išdavystės. Va, taip kaip jūs užsimerkit, ir matot juoda. Taip ir jai dabar. Juodas skausmas. Kažkada ji iš to pakils, bet dabar ją kankina visokie klausimai. Kad ir tas "kodėl"? Nu, kodėl, jei jis sako, ją myli, jis taip pasielgė? Kad su chalatuku po namus vaikščiojo? Dėmesio neparodė?

Aš sutinku. Jai reikia atsimerkti ir atsitiesti. Bet, kaip? Na, negali ji šiuo metu to padaryti, negali. Galgi šviežia dar labai viskas. Galgi vyras pasakė, kad viskas gerai buvo. Mes gi nežinom realios jų situacijos.

Juk ne ji išdavė. Vyras išdavė. Bet skauda tai jai. IIr lyg to skausmo, bei visų kalčių būtų maža, priedo dar ir čia iš jūsų visokias patyčias turi išklausyti, kokia kvailė, kad žudytis norėjo, kad jai skauda, kad atleisti negali.  rolleyes.gif
Turiu omenyje, kad neištikimasis labai dažnai tą kaltę linkęs perleisti aukai. Esat girdėjus, kad nuėjau į šoną, nes pats durnas esu?? Jaučiu, nesat. Aš irgi.

QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 13:54)

Violeta41, o kiek laiko praėjo jau nuo tada, kai viską sužinojote?

tai va, kad neistikimas zmogus bando suversti kalte atrai pusei.

Papildyta:
QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 13:19)
Gal pries pliurdama savo nesamones pasidomekit tokiais dalykais.
Yra zmones kurie tik santazuoja aplinkinius, tikslu gauti daugiau demesio.

Siuo atveju net santazuoti nera ka, tai kai tai butu daroma niekas ir nezinotu. Savo nuomones kisimu ir nesibaigainciu epitetu klijavimu jus diskredituojate net gerus savo pozicijos elementus. Turint tokia ciniska antra puse tai kito varianto ir nebutu.

Ir tos svajones, istorios apie veliau sutikta nuostabu zmogu. Gal dar per pasiuntiniu tarnyba pristate su firmos garantijomis. Pavydziu.

Man tas nuostabus zmogus kainavo daugybe nervu asaru ir nusivylimo. Tai 2 skirtingu zmoniu prisitaikymo kaina ir ji yra didziule. Po 8 metu tikrai zinau, kad geresnio nesurasciau, tiek daug kas sutampa ar pasipildo, bet tai daug kainavo tas prisitaikymas. Abiems.

nekreip demesio, tai komentuoja isdavusieji. jiems kitaip atrodo. jie kaltina antras puses. o tau reikia laiko, atsigausi. galvosi kitaip, po kazkiek laiko. ar gyvent kartu ar ne priimsi sprendima tu. nepasiduok manipuliacijom
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 09, 13:20)
greičiau jau nuo santuokos, o gal net apskritai santykių su moterimis biggrin.gif

lotuliukas.gif . ne, nuo santykiu neatbaidys
Papildyta:
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 13:30)
Tai turi skaudėti. Gi išdavystė,melas..skaudina tai. Vėliau ateina suvokimas,kad praeitis nuo to nesikeičia.Skauda dėl to,kad moters pačios lūkesčiai nepaisteisino.
Puolimas geriausia gynyba. Bet jei žmogus myli ir nori santykius tęsti, ir ištaisyti(kiek įmanoma) klaidas jis turi pripažint klaidas.Taip aš pasidaviau aš nusprendžiau būti neištikimas. Vėliau galima ieškoti kodėl..nors sutinku su teiginiu,kad apsileidžiam ir netausojam santykių,bei moters kaltės yra. Visgi kalčiausias yra vyras. Nes aistra,susižavėjimas neužplūsta per dieną, reiškiasi jis savo noru pasidavė ir kurstė tai, ėjo "kavos", atrašė sms ( na jau gi tikrai pats nelindo,lindo prie jo wink.gif ). Norėjo adrenalino ir jį gavo. Visame tame skaudžiausias melo faktas,o ne pačio sexo. Turbūt atleisti vienkartinį sexą žymiai paprasčiau.
Esu girdėjus. Pats durnas,kvailas,nevertinau,netikėjau,kad prarasiu. Nemaniau,akd įsibėgės ir taps nevaldoma,kad sužinosi tu smile.gif Tiesa,mano atveju iki lovos nepriėjo, bet čia jau nebėra svarbu.

kalbetis reikia. isdaves zmogus turi prisiimti didesne atsakomybe. bet pradzioje noras yra teisintis. aisku, yra abieju klaidu, bet didesne klaida yra isdavusio zmogaus. ir reiks laiko, daug, kad nors nugrimstu dumblas ir vanduo taptu skaidresnis. bet jis nebus jau toks sakaidrus niekados. bet jei vandens nedrumsi ateityje, jis bus skaidrus jums abiems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 13:51)
As nesakau,kad jis nekaltas,bet nereikia jo kaltinti del to,kad pacios budas gan bjaurus.

deep, o ka kaltinti? kokia aplinka? kazkiek abudu kalti. bet kas kaltesnis?
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 11:52)
drinks_cheers.gif kuo toliau,tuo labiau man gaila jos vyro unsure.gif .
Taigi sakei,kad neistikiomus vyrus reikia palikti,tai ka cia dabar sneki?Kazkokie kliedesiai,pati nesuvoki,ka kalbi,tai vienaip,tai kitaip,kazkokia makalyne.
Man rimtai kraupu skaityti Maar pasisakymus,jei kas papasakotu,kad moteris galvotu apie savizudybe del skyrybu su vyru,bet ne del to,kad skaudu butu,o del to,kad nebeleistu sau daugiau myleti,nes,neva,taip negalima,gyvenimas turi baigtis,nepatikeciau,kad tokiu zmoniu yra.

galetum paguost ji deep. juk toks vargsas. bet tu tup.... sneka zmogus skausmu. jam praeis. kalbes kitaip po kazkiek laiko
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 12:25)
1. nepratus g.gif turbut gyvenimas sulipus ir susiklijavus geriau g.gif  bet meluot vis tiek prisireikia, kad eini i viesbuti, o ne i bara...

klausyk, maar, tu dukra turi? tu ja irgi to mokai? tokias mintis perduodi? kad reiktu zudytis jei ka. kad ji neiprastu gyventi viena? tokios kaip tu ir violeta  esat labai pavojingos. padarot kitus zmones kaltus del jusu savijautos, gyvybes ir mirties.
2.jei nusprendi vilkti kaip siukslyna, tai siukslyna ir velki. as pvz, ne velku, o dziaugiuosi gerais dalykais, kurie net dabar man nesa vaisius. smile.gif
o, aciu, uz manes pastebejima  bis.gif tik esu radikali maar priesingybe siaipjau. 
o tu Cicio,
tu kazkaip nejauti, kad protini Violeta kaip pedagoge. savo vaga savu tempu ji lai ir maudosi visame tame. as irgi aisku, neistveriu, bet cia pasikapoju ne su violeta, o su maar, butent su jos teoretiniais isvedziojimais.
o Violetos skausmas dabar realus, ir ji yra veiksme, kaip sakoma. ir su kuo as nesutinku, tai su tavo spaudimu, kad ji turi kaip nors, kuo greiciau isgyventi savo skausma, susigrusti ji, suslegti ar kaip kitaip eliminuoti. tada ji vis tiek pateks i psichuske, tik kitu keliu.
skausma reikia isgyventi, bet ...irgi cia reikia ziureti. viena yra - isgedeti, isgyventi skausma, o kita - pasistatyti Skausmo Staba ir jam melstis. smoke.gif

dziaugiuosi tu pasikapojusi?
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 12:35)
Tos,kurios nusizude,nebuvo sveikos,joms reikejo gydytoju pagalbos.
O tokios,kaip tu,atleisk,bet is vis neturetu vaiku susilaukti.
Papildyta:

Gal pati nustok lyginti skirtingus dalykus,neistikimybe su prievartavimu doh.gif .
Papildyta:

Nu biggrin.gif ,juokas pro asaras,aisku unsure.gif .

bet tu ir ziauri esi deep
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 12:49)
ne...nu klausykite, kada bus menesiena? jau greit?

jei buciau is artimesnes aplinkos, pasakyciau: zinok, butu net visiems geriau jei butum nusizudziusi. nes dabar busi gyva ir savo gyvumu ir nelaimingumu kaltinsi visus aplinkui. cool.gif  ar neistikimybe tau didziausia pasaulio nuodeme?? mazai esi patyrus.
jei negali atleiskit, kokio bieso gyventi. del babkiu? del ko? cia Indijos kaimas, kur moteri sudegina, nes jos niekas nenori islaikyti, nei jos likes tevas nei brolis? kai moterys taip kalba Lietuvoje, tai baisiau uz tris Indijas. doh.gif

a kauksi jau vilku lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 12:49)
Koks ryšys tarp 5metų santuokos(čia pvz), kai žmonesb uvo laimingi ir neištikimybe dabar? 5metai laimingi niekur nedingo.Ar jum atrodo,kad jei permiegojo tai viskas, viską ką sakė buvo melas visur?

Būtent, tai neištikimybė..ne liga, ne mirtis.. pakankamai dažnai atleidžiama tai būna ir gyvena toliau ilgai ir laimingai. Čia tuo atveju jeigu abu suvokia klaidas ir pasėkmes kodėl taip buvo,įvyko. Šiaip bledėms netaikoma.

nesikeik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 13:58)
drinks_cheers.gif

Na va,jau ir aiski neistikimybes priezastis rolleyes.gif .
Tik del to,kad jautetes skolinga,rodydavot vyrui demesi,svelnuma?Tai gal vertejo paleisti zmogu ir suteikti galimybe buti laimingam,nes jis su jumis toks nebuvo,jei kita susirado.

Tavo tekstai atbaidys nuo vedybu,nebent  biggrin.gif .
Papildyta:

Neistikimas zmogus netampa del to blogas.O tas,kuris dziaugiasi kito nelaime,siuo atveju liga,yra tikrai bjaurus.

deep, tai gal vertejo paleisti vyra tau? praeis jai skausmas. kitom akim matys pasauli, tada ir nuspres ji. tai gal jam reikejo iseiti? ar is gailescio jis? o gal manipuliuoja?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 21:29)
as esu rami, labai rami. rami savo arsumu, tiesumu, viskuo. nes esu ne lietuve. ir visi cia vienaip ar kitaip isterikuoja forume. kai kurie manes nekencia, kai kurie raso man asmeniskai, dekoja uz tam tikrus zodzius ir arsuma, nes tai atitinka ju sielos stygas.
ir del taves as nesikeisiu.  tongue.gif
pati pataikauji pagal asmenis. vos tave kas paglosto, tu : utiutiu... vos izeidzia, vel kerti atgal. pavyzdziai su VyPo ir Mobateliu. ax.gif

4u.gif

nu nepyk 4u.gif atsiprasau
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 21:53)
Nekalbek man daugiskaita ir apie dulkinimasi su kitais,tau amnezija,ar kas yra?Nesidulkinu as su kitais.
Paleidus buvau,nenorejo niekur eiti rolleyes.gif .

as ne tau vienai taikiau. bet turiu taves atsiprasyt
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 21:55)
ramiai cia.... as kaip tik pries tave nieko neturiu...pati Pagundose pirma scena man  iskelei, kuomet parasiau nuomuone, kad jei jau nuodemiaujam, turim but atlaidesnes jei ir vyrai sunuodemiaus. tad mano nuomuones pati nesugebejei priimti. labai susireiksmini.
as tai neturiu tokio nesusitatymo grynai pries nicka. ivairus postai man patinka. o tu pamatai varda, ir putojies. kaip Mobatas.
juoduoji orchideja, gi rasiau: turi buti harmonija. ir jei jau moteris pasitempus, tai vyas juo labiau turi buti. prasome cia nevaryti vien ant moteru... ax.gif

given444 neputojuos as smile.gif . parasau savo nuomone. neintelektualia tik.
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 21:57)
As kalta del to?

tai praeitis, isgyvenama. neminejau cia kas kaltas. bet nereikia juoktis is kitu zmoniu, kurie raso apie mirti po to. tai tik mintys yra
Papildyta:
QUOTE(nice1 @ 2014 01 09, 21:57)
Cia del neistikimybes?

taip. bet tai jau praeitis
Papildyta:
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 22:01)
Kodėl vyrai pasidulkinę nepaleidžia žmonos daryti tą patį ar jos nepalieka?
Rašiau prieš tai, taikoma abiems. Viskas abiems.

negaliu atsakyt i tai, todel, kad nedariau to
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2014 01 09, 22:03)
drama queen

visko buna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 22:07)
myleti save - abstraktus lozungas.
net jei ir myli, reikia nuolat su savimi dirbt.
nes musu ego begalinis.
vat ir mobato pavyzdys.
norejo net mirti, net nebuti. nes ant tiek nebegalejo gyventi su iskaudintu ego. tai jau abnormal.
vaikus nuzudo, istremia artimuosius i sibira, kankina.
dar yra ne tokiu nuodemiu ir kanciu.
atsibuskit!

given444, tai ne ego buvo. arba tu neskiri kur ego yra, kur sudauzyta sirdis, pasimetimas, issibalansavimas
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 21:00)
kaip malonu  biggrin.gif
manasis pamokslas yra toksai.
juo maziau melsies ir statysi skausmo Stabus sau, juo lengviau gysi po skyrybu. mano poziuris nesiskiria nuo Moontes.
jei tau iseina,  - gyvenk toliau. jei neiseina - gyvenk atskirai.
bet jokiu budu, kaip maar teige priesingai, nepatariama pasichikos vardan vilkti siukslyno ar neatleidimo.
jei neatleisi - susigadinsi sveikata ir kauniecius isves i Karmelava, vilniecius - i juju kapinaites. forume dalyviu apmazes, ju gretas papildys kiti, kurie pereis per ta pati. sveikieji toliau dziaugsis gyvenimu, tiek in real life, tiek SM.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Little feet @ 2014 01 09, 21:03)
drama queen

drinks_cheers.gif

QUOTE(Nakviša @ 2014 01 09, 21:04)
O aš prieštarauju. Mylėti reikia SAVE, stipriai. Kai save myli, tokių debiliškų minčių net nekyla.
Paprasta ir dekaloge parašyta.

Tai kad tu nepriestarauji. Tik papildai.
Atsakyti
viskas, zemai lenkiuosi hi.gif
tema baiginejasi.... visus laurus perduodu mobatui, perspjove becituodamas, po visu darbu vakare pribeges, ka mes prikarksejom per diena. smile.gif first.gif
Nakvisa, nesupyksi?

atsakau: serialus rasyt kviete, bet lietuviskai nerasau, per siaura rinka, rasau kita ES kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 sausio 2014 - 01:37
Mobato postu ,skirtu man nebekomentuosiu,nes juose pilna izeidinejimu,o ir neskaito jis,ka zmogus atsako,tai ir negaisiu laiko veltui smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 09, 22:54)
galiu pasakyt tau deep. zinai, norejau uzmigt ir neatsikelt. norejau ligos, kad mirciau. norejau avarijos, kad zuciau. norejau, kad uzmustu.

As lygiai to pacio norejau. Nubegau ieskoti vezio, nusivyliau, nerado.
Papildyta:
QUOTE(mobatas @ 2014 01 10, 01:28)

kalbetis reikia. isdaves zmogus turi prisiimti didesne atsakomybe. bet pradzioje noras yra teisintis. aisku, yra abieju klaidu, bet didesne klaida yra isdavusio zmogaus. ir reiks laiko, daug, kad nors nugrimstu dumblas ir vanduo taptu skaidresnis. bet jis nebus jau toks sakaidrus niekados. bet jei vandens nedrumsi ateityje, jis bus skaidrus jums abiems smile.gif
Papildyta:

Sitai suprantu, bet dar negaliu susivaldyti. Tureciau ne neuzsiminti, bet vis paklausiu, o "kaip tai buvo", "kaip anaip buvo". Tureciau tyleti? Bet mano galvoje daugiau nieko nera, tik TAI.
Atsakyti
Is pasisakymu, su maza paklaida galima pasakyti kiekvienos jusu apytikri amziu ir laika, praleista santuokoje:) Kuo jaunesnes, tuo labiau vadovaujasi stereotipais, susikoncentruoja i pavienes detales be konteksto ir demonstruoja kategoriskuma. Trukstama konteksta susikuria pacios. Labai moteriska ir labai jaunatviska. Manydamos, kokios jus esate unikalios, pasidomekite bendra statistika ir suprasite, kad elgiates visiskai statistiskai vienodai tam tikru aplinkybiu remuose. Suprantama, kad alinkybes generuoja kintamuosius, kuriu yra daug, o tai sukelia iliuzija, kad "mano stuacija unikali", "as elgiuosi unikaliai".
Mano asmenine savijauta pasirodo yra daugiau negu statistiskai atsikartojanti. Etapai, kuriuos isgyvenu, taip pat atsikartojantys kituose atvejuose. Tos mintys, kuriose as save pagaunu, man paciai atrodo kraupios. Kazkas turbut del to kaltas? Iki sio momento as nieko apie tai nezinojau, tik tai, kad nesitikimybe yra blogis ir tai patenka i 10 dievo isakymu. Cia kaip vadoveline tiesa. Dabar ta vadoveline tiesa as patiriu savo kailiu su visomis pasekmemis. Ar tai, kas ivyko yra verta patirti? Jei ne, kas turi teise man tas kancias suteikti? Tarp kitko, iki 50 proc seimu patiria neistikimybe, vadinasi 50 proc to nepatiria.
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 10, 00:28)
visko buna biggrin.gif
Ne visiems mirksiukas.gif
Iš asmeninių aplinkoje esančių atvejų, nors ir maža imtis, pastebėjau, kad vyrai dažnai sunkiau pakelia tokius sukrėtimus.
Atsakyti

QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 10, 10:51)
*Is pasisakymu, su maza paklaida galima pasakyti kiekvienos jusu apytikri amziu ir laika, praleista santuokoje:) Kuo jaunesnes, tuo labiau vadovaujasi stereotipais, susikoncentruoja i pavienes detales be konteksto ir demonstruoja kategoriskuma.
. Ar tai, kas ivyko yra verta patirti? Jei ne, kas turi teise  man tas kancias suteikti? Tarp kitko, iki 50 proc seimu patiria neistikimybe, vadinasi 50 proc to nepatiria.

* Nebūtinai ,tiesiog kiekviena turi savo charakterį. Jei santuokoj praleidi metus at dvidešimt, viena visada nusileis,kita kirs nežiūrėdama.
** 50proc neištikimi, o likę 50proc nepagauti ar nežinomi. Tai neaišku kaip čia smile.gif
Visumoj, jeigu vyras/ moteris geras,geri santykiai..tai dėl sexo su kita, šeimą ardyti drąsu.
Atsakyti