Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 25, 14:43)
Na jo mada  lotuliukas.gif
Bet as manau tai skiriamasis ir pagrindinis bruozas itempiamu lubu kad jos gali buti blizgios ir taip puikiai isdidini erdve. O matines del praktiskumo kad nesimatytu suskilinejusiu lubu  smile.gif

Lubas ir su blizgiais dazais nudazyti galima mirksiukas.gif As dar prisimenu visuomenines paskirties istaigas isdazytas aliejiniais dazais, ne tik lubos,bet ir sienos lotuliukas.gif
Nu taip ant matiniu nesimatys suskilinejusiu lubu, bet puikiai matysis sujungimo siules biggrin.gif lotuliukas.gif
Mano manymu, itempiamu lubu privalumas- ju montavimas- greitai ir jokiu siuksliu.. ir manau turetu jos ir dar pigti...
Atsakyti
Va gryzau namo papietaut ir atejo ikvepimas (cia indruciuko prasymu:mirksiukas: )
Ikeliau i musu albumuka bendra vaizdo to atskyrimo smile.gif

Na pagaliaus busiu issirinkusi uzuolaidas. Ryt vaziuoju viska iki galo susiderinti. Greiciausiai naktines desiu su ziedais(jos pas mane nesitraukis, bus tik kaip dekoras). Tik nezinau ar ten ir siusiu, nes uz ziedu ismusima kaina gan didoka paprase, Gargzduose pigiau pasidaryciau, bet kazkaip norisi man viska vienoje vietoje pasidaryt. Tai ziuresiu kokius skaicius ryt man pasakys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 25 sausio 2010 - 15:38
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 24, 02:59)

sita esu skersai isilgai isnarsiusi, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 25, 12:47)
RK tas apsvietima kaip tu parodej vonioj ten yra diodukai tokie tai ju 2-4 m. kainuoja berods apie 500-700 lt. Tik vat nepamenu ar jie yra su IP (hermetiski) Jei ne tai hermetiski kainuos brangiau.
Beje del stalvirsiu kur MB sake tai firma Egger pasiziurek per google.  thumbup.gif

Nieko nesuprantu ka jus cia apie itempiamas lubas snekat g.gif ir lyg tokiem dioukam reik tu lubu g.gif ? O dar kaina g.gif . Paliksim ta grozybe ateiciai cool.gif
Firmos pavadinima turbut po 10 minuciu vakar pamirsau doh.gif lotuliukas.gif .
O kuom apdirbsit visa ta suapvalinta siena? Kazkaip pagalvojau, kad apdailiniu akmeniu kremines spalvos butu grazu ax.gif

QUOTE(sania @ 2010 01 25, 12:53)
- uzuolaidos is "avitelos" 4-o auksto pasikvieciau. Desiu i svetaine, nes kitur jau yra, arba ju nereikia smile.gif
-del fototapeto apsvietimo tai nelabai ka galiu patart. Manau daug kas priklauso nuo to koks bus tas fototapetas(jo tematika) g.gif

O kokios spalvos uzuolaidas issirinkai? Sienos baltos atrodo g.gif
Fototapeto noriu kazka su gamta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 01 25, 16:13)
sita esu skersai isilgai isnarsiusi,  thumbup.gif

As dar tik puse perziurejau, o MB vis prieina ir klausia, ko as cia ziuriu, gi ne musu stilius biggrin.gif . Bandau dar kokia ideja rast ax.gif
Papildyta:
Sania, miegamajam tapetai grazus. As tokia kazkokia sienu spalva dazu esu issirinkus arba voniai arba ofisui, bet dabar galvoju gal tapetai graziau butu. Is kur pirkai. O jie tokie tamsoki ar tik del apsvietimo atrodo tamsiau fotkej ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 18:21)
Nieko nesuprantu ka jus cia apie itempiamas lubas snekat g.gif  ir lyg tokiem dioukam reik tu lubu g.gif ? O dar kaina g.gif . Paliksim ta grozybe ateiciai  cool.gif
Firmos pavadinima turbut po 10 minuciu vakar pamirsau doh.gif  lotuliukas.gif .
O kuom apdirbsit visa ta suapvalinta siena? Kazkaip pagalvojau, kad apdailiniu akmeniu kremines spalvos butu grazu ax.gif
Papildyta:

As dar tik puse perziurejau, o MB vis prieina ir klausia, ko as cia ziuriu, gi ne musu stilius  biggrin.gif . Bandau dar kokia ideja rast ax.gif
Papildyta:
Sania, miegamajam tapetai grazus. As tokia kazkokia sienu spalva dazu esu issirinkus arba voniai arba ofisui, bet dabar galvoju gal tapetai graziau butu. Is kur pirkai. O jie tokie tamsoki ar tik del apsvietimo atrodo tamsiau fotkej ax.gif ?

Tuos diodukus nebutinai i itempiamas lubas det. Grazus jie dalykas bet ir kainuoja nemenkai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 18:21)

Papildyta:

Papildyta:

- uzuolaidas derinau prie to tapeto kur padarytas tas pazemejima palei lubas ir prie minksto baldo bandziau priderinti. Tokios nei pilksvos nei rudos, biski dryzuotos ir dar toks rastukas"kvadratukai". Na sunku apibudinti. Tik tiek kad nevienspalves.Siaip ziurejosi neblogai, zinoma viska parodys galutinis rezultatas.
-miegamo tapetai is senuku. Spalva tamsesne, tokia kaip linas(pamenu ir daugiau atspalviu buvo). Bet siaip jais esu patenkinta(norejosi biski kt. spalvos baldu, bet jau ka turejom ta ir turim doh.gif )
Atsakyti
Sveikutės, įsigijau normalią klaviatūrą ir pradėsiu rašyt lietuviškai biggrin.gif
Aš tai gailiuos, kad truputį ant lubų pritortinau, dabar daryčiau lygias lubas be jokių navarotų. Geriau jau įmantresnę lempą pasikabint...
Aš šiandien kaip ant sparnų - susiradau auklę leliui, kur pabūna dieną, tai šiandien namus susitvarkiau, prie kompo padirbėjau ir dar laiko liko thumbup.gif Keistas tas laisvės džiaugsmo pojūtis, kaip nuo grandinės atitrūkau blush2.gif MB sakė, kad šiandien net nė kiek nesuzyziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 25, 16:27)
Tuos diodukus nebutinai i itempiamas lubas det. Grazus jie dalykas bet ir kainuoja nemenkai  doh.gif

Tu kazkaip rasei metrais kaina g.gif .
Galvoju gal kokias 6 lemputes ilest i lubas, kur kaip ale zvaigzdute sviestu, cia turbut tiesiog reiktu nestipriu halogeniuku ir psio g.gif , o jie tai pigus gi.

QUOTE(ilonux @ 2010 01 25, 16:38)
MB sakė, kad šiandien net nė kiek nesuzyziau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif

Sania, o kiek laiko uzuolaidas sius ax.gif ?
Atsakyti
..

Pas mus stoga pradejo siltint, tai 4-iese siltins apie menesi laiko.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 01 25, 10:53)
Amri - mano kaimynė, jei vietos nepakeitė mirksiukas.gif . Net kvartalas tas pats.

Taip, kam smalsu, aš gyvenu (t.y. gyvensiu) šalia...(tik va nežinau tiksliai Baltikės namo).
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 17:56)
..
Pas mus stoga pradejo siltint, tai 4-iese siltins apie  menesi laiko.

O čia ne ilgokai?
Papildyta:
Jūs jau apie šviestuvus, lubas kalbate...Mes jau namą statom tiek ilgai, kad "dizainas" keitėsi 5 kartus, ir kol reikės keisis dar 6...
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 25, 18:11)
O čia ne ilgokai?
Papildyta:
Jūs jau apie šviestuvus, lubas kalbate...Mes jau namą statom tiek ilgai, kad "dizainas" keitėsi 5 kartus, ir kol reikės keisis dar 6...

As irgi taip galvojau g.gif . Bet MB sake, kad stogo apie 500 kvadratu, o des reikute 2cm., kad oro tarpas gautusi, tada priesvejine vata 3cm., , tada vata 2x10cm. (su prakeitimu), , tada garo plevele, tada dar 5cm. vatos, tada apdaila Tipo toks sumustinis bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 25 sausio 2010 - 18:21
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 18:16)
As irgi taip galvojau g.gif . Bet MB sake, kad stogo apie 500 kvadratu, o des bruselius, kad oro tarpas gautusi, tada priesvejine plevele, tada vata 2x5cm., tada garo plevele, tada dar 5cm. vatos. Tipo toks sumustinis bus ax.gif

gali buti, tik kažkaip netrumpai atrodo...
Atsakyti