Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(amri @ 2010 01 25, 18:19)
gali buti, tik kažkaip netrumpai atrodo...

Truputi zinute pakoregavau .
Na nemazai darbo siaip. Jei tik vatos detu ir apdaila, tai zuikio dainos butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 19:56)
..
Pas mus stoga pradejo siltint, tai 4-iese siltins apie  menesi laiko.

doh.gif ,tiek ilgai keturiese. nu nebent darbo kitur neturi ir guma temps. kiek uz apsiltinima taviskiai uz m2 nori.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 19:38)
Tu kazkaip rasei metrais kaina g.gif .
Galvoju gal kokias 6 lemputes ilest i lubas, kur kaip ale zvaigzdute sviestu, cia turbut tiesiog reiktu nestipriu halogeniuku ir psio g.gif , o jie tai pigus gi.
lotuliukas.gif  prajuokinai  lotuliukas.gif

Sania, o kiek laiko uzuolaidas sius ax.gif ?

Na gal ir taip, bet to tada zvaigzdeto dangaus efekto nebutu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 18:23)
Truputi zinute pakoregavau .
Na nemazai darbo siaip. Jei tik vatos detu ir apdaila, tai zuikio dainos butu biggrin.gif

Mano vyras sako, kad tai realus laikas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 25, 18:26)
doh.gif ,tiek ilgai keturiese. nu nebent darbo kitur neturi ir guma temps. kiek uz apsiltinima taviskiai uz m2 nori.

9 lt.

QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 25, 18:27)
Na gal ir taip, bet to tada zvaigzdeto dangaus efekto nebutu  mirksiukas.gif

Vis geriau negu nieko ax.gif
Tai kokia darysit apdaila, sienos suapvalintos smile.gif ?

QUOTE(amri @ 2010 01 25, 18:29)
Mano vyras sako, kad tai realus laikas... 4u.gif

Kiek laiko reikia tiems darbams ir dar kaip viskas uzsitesia neplanuotai doh.gif . Kaip cia mums geguzi isikelti g.gif ........
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 20:39)
9 lt.
Vis geriau negu nieko  ax.gif
Tai kokia darysit apdaila, sienos suapvalintos smile.gif ?
Kiek laiko reikia tiems darbams ir dar kaip viskas uzsitesia neplanuotai doh.gif . Kaip cia mums geguzi isikelti g.gif ........

nu gal spesit iki geguzio g.gif yra dar to laiko, bet aisku tempai turi buti kuo spartesni, ne tokie kaip pas mane lotuliukas.gif noriu dirba noriu ne.
Atsakyti
Kadangi buvo sneka daryti meetus kas menesi, tai ketvirtadieni meetinames bigsmile.gif thumbup.gif . Buvo sneka apie picerija, tai kas ja isrinks g.gif ? Turbut kaip visada 18.30val.
Papildyta:
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 25, 18:44)
nu gal spesit iki geguzio  g.gif  yra dar to laiko, bet aisku tempai turi buti kuo spartesni, ne tokie kaip pas mane  lotuliukas.gif  noriu dirba noriu ne.

Tuos tempus orai pristabdo cool.gif . MB visalaik ziuri kazkoki rusiska tinklapi oru, tai jie raso, kad vasario 2d. bus +2 bigsmile.gif , tai jei issipilam betona, tada darbai tikrai paspartetu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 18:39)

O čia kainikė su gipso apdaila? Ar tik šiltinimo?
Papildyta:
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 25, 18:27)
Na gal ir taip, bet to tada zvaigzdeto dangaus efekto nebutu  mirksiukas.gif

O čia apie "Barisol" (nežinau kaip teisingai rašos) lubas kalbate...???
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 18:57)
Kadangi buvo sneka daryti meetus kas menesi, tai ketvirtadieni meetinames bigsmile.gif  thumbup.gif . Buvo sneka apie picerija, tai kas ja isrinks  g.gif ? Turbut kaip visada 18.30val.

Jūs čia kur renkaties???
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 25, 19:11)
Jūs jau apie šviestuvus, lubas kalbate...Mes jau namą statom tiek ilgai, kad "dizainas" keitėsi 5 kartus, ir kol reikės keisis dar 6...

Pas mane tas pats variantas, tai net nebesigilinu, nes zinau, akd kol prieisiu prie reikalo vel viskas is naujo bus galvojama.

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 19:57)
Kadangi buvo sneka daryti meetus kas menesi, tai ketvirtadieni meetinames bigsmile.gif  thumbup.gif . Buvo sneka apie picerija, tai kas ja isrinks  g.gif ? Turbut kaip visada 18.30val.

Man labai patinka baras Eldorado ir picu ten yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 25, 19:12)
O čia kainikė su gipso apdaila? Ar tik šiltinimo?

Jūs čia kur renkaties???

Tik siltinimo, be gipso sukimo.

QUOTE(Jurgugute @ 2010 01 25, 19:41)
Man labai patinka baras Eldorado ir picu ten yra  ax.gif

O kur jis yra?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 20:07)
Tik siltinimo, be gipso sukimo.

Aišku, mano vyrutis susidomėjo....
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 01 25, 16:35)
Va gryzau namo papietaut ir atejo ikvepimas (cia indruciuko prasymu:mirksiukas: )
Ikeliau i musu albumuka bendra vaizdo to atskyrimo smile.gif

Na pagaliaus busiu issirinkusi uzuolaidas. Ryt vaziuoju viska iki galo susiderinti. Greiciausiai naktines desiu su ziedais(jos pas mane nesitraukis, bus tik kaip dekoras). Tik nezinau ar ten ir siusiu, nes uz ziedu ismusima kaina gan didoka paprase, Gargzduose pigiau pasidaryciau, bet kazkaip norisi man viska vienoje vietoje pasidaryt. Tai ziuresiu kokius skaicius ryt man pasakys g.gif

Ot aciu 4u.gif smile.gif o gal dar jei graziai paprasyciau, tai ir svetaines ismatavimus pasakytumei ax.gif blush2.gif biggrin.gif mirksiukas.gif

Man cia vyras naujiena uzlankste- sako, kam mums svetainej komoda? blink.gif Bus kampas minkstas, zidinys, ant zidinio nuotraukas pasidesi, telikas ir net tavo paveikslui vieta numatyta, nu kam mums ta komoda svetainej... pasidarysim lentynas ir bus gerai lotuliukas.gif
Gal kas turi kokiu rekomendaciju ar nuorodu apie baldu apstatyma? apsiziurejau keleta kampu italformoj, bet kad salone erdves daug, tai neatrodo jie dideli, o kai parsivesim i savo 25kvadratus tai tikrai nei komoda nebetilps... biggrin.gif Arba teks kai atsils karpyti is kartono baldu plokstumas ir delioti name doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti