Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 26, 21:15)
O tas apsvietimas, tarkim nuo kampo sviecia i lubas arba i sienas, yra vientisas? Nes kitur macius sudetos lempos ilgos ir kai sviecia matosi, kur viena lempa baigiasi, o kita prasideda, na nevientisas apsvietimas. Nezinau ar supratot.

Jei lempas pavyksta vienodas ir be tarpų sudėti, tai vientisas biggrin.gif . O jei ledinė juosta, tai tikrai vientisas.
Atsakyti
gal kas gali rekomenduoti malkas 4u.gif
tie su kuriais susitarem neatveza antra diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 26, 23:15)
O tas apsvietimas, tarkim nuo kampo sviecia i lubas arba i sienas, yra vientisas? Nes kitur macius sudetos lempos ilgos ir kai sviecia matosi, kur viena lempa baigiasi, o kita prasideda, na nevientisas apsvietimas. Nezinau ar supratot.

priklauso kokias lempas desi. Jei tokias pailgas, tai reik tada biski sukeist ju galus , nes kitaip bus "banguotas" apsvietimas. Mes todel dejom juostele su diodais. sviecia tolygiai.

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 26, 23:30)
O voniose tai visur darysiu 2 apsvietimus, ant lubu ir sonuose vaidrodziu. Jauciu naudojamas bus dazniau sonuose veidrodzio, jaukiau gal.
O hole irgi, ant lubu ir ant sienu lempos. Ant sienu lempos, speju bus jaukesnes.

pas mane ir dvigubas apsvietimas:lubinis ir palei veidrodi. Dazniausiai degam lubini, nes ieinant uzsidegi i darai savo reikalus lotuliukas.gif Esam dar isskyre i dvi zonas(du jungikliai):vienas apsviecia WC ir kriaukliu zona, kitas vonios ir duso. O palei veidrodi jungiu tik kai "piesiu"veida , na vaikai aiskus megsta visas sviesas susijungt

QUOTE(Baltike @ 2010 01 27, 11:41)
Jei lempas pavyksta vienodas ir be tarpų sudėti, tai vientisas biggrin.gif . O jei ledinė juosta, tai tikrai vientisas.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 26, 23:20)
aciu 4u.gif
TV kabelis ir rozetes padarytos abiejuose vietuose, bet nuo to nelengviau apsispresti  lotuliukas.gif
Pirmasis mano variantas buvo tv atskirai, bet langas vakarinej pusej, tai saulei sveiciant nelabai teliko paziuresi (bet ten yra ir terasos stogas apie 1,5metro  g.gif )
Tada pamaciau situos variantus:
http://public.fotki....r-tv-kartu.html

Na sitas variantas labai graziai ziurisi. Va turin toki pvz. manau lengviau apsisprest. Pamacius si pvz, gal labiau link sio varianto "linkciau" g.gif
Atsakyti
Delfi nebloga straipsniuka apie spalvas radau smile.gif

http://gyvenimas.del...a.d?id=28254067

Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 01 27, 09:41)
Jei lempas pavyksta vienodas ir be tarpų sudėti, tai vientisas biggrin.gif .

Isvis be tarpu nelabai jos turbut susideda g.gif . O kiek jos kainuoja, gal zinai ax.gif ?

QUOTE(sania @ 2010 01 27, 11:59)
priklauso kokias lempas desi. Jei tokias pailgas, tai reik tada biski sukeist ju galus

Kaip ten ju galus sukeist g.gif ?
O kiek ta juostele su diodais kainuoja smile.gif ?

QUOTE(sania @ 2010 01 27, 12:22)
Delfi nebloga straipsniuka apie spalvas radau  smile.gif

http://gyvenimas.del...a.d?id=28254067

As tai dziaugiuosi, kad jau esu isbandzius ir issirinkus spalvas pries 3 metus biggrin.gif .
Paskutinius namus buvom issidaze, kaip as sakau, nuplautom spalvom, tai dabar norim sodresniu. O dar pries tai dazem ryskesnem spalvom, tai kadangi pirma karta rinkausi spalvas, tai tos ryskios, buvo rekiancios spalvos doh.gif , tai nuo to laiko visas spalvas isbandineju ant sienos.

Buvau name siandien trumpam.Kaip salta, vajey, neisivaizduoju kaip ten darbininkai dirba unsure.gif .
Nesamone gaunasi salione su stoglangiais doh.gif . Jie turi buti su angom, gan ilgom, o dar ju neis i sonus padoriai padaryt, isplest, tai isvis kazkoks nesusipratimas bus doh.gif .
Saliono lubos linksta, tai ant lubu deda visur metalines sijas, sutvirtina.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 27, 18:09)
Isvis be tarpu nelabai jos turbut susideda g.gif . O kiek jos kainuoja, gal zinai ax.gif ?
Kaip ten ju galus sukeist g.gif ?
O kiek ta juostele su diodais kainuoja smile.gif ?

-Galus sukeist t.y. dedi kad lempu galai prasikeistu. Mum taip aiskino ienoj pardej g.gif
-nezinau metro kainos, bet mum reikejo apie 12m, i suma dar ejo kazkokie dalykeliai ir t.t. gavosi apie 1200 lt, taciau uztaikem ant nuolaidu tai gavosi pigiau. Tu diodu yra ivairiu spalvu: geltona, zalia, melyna balta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 27 sausio 2010 - 16:15
QUOTE(sania @ 2010 01 27, 16:14)
-Galus sukeist t.y. dedi kad lempu galai prasikeistu. Mum taip aiskino ienoj pardej g.gif
-nezinau metro kainos, bet mum reikejo apie 12m, i suma dar ejo kazkokie dalykeliai ir t.t. gavosi apie 1200 lt, taciau uztaikem ant nuolaidu tai gavosi pigiau. Tu diodu yra ivairiu spalvu: geltona, zalia, melyna balta...

Tai grubiai 1m. = 100 litu.
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 25, 23:11)
Tai ten ir meetinames tada  smile.gif :

Eldorado" baras restoranas

Herkaus Manto g. 44 / Lietuvininkų a. 2 

KETVIRTADIENI 18.30val.  drinks_cheers.gif

..
PATIKSLINU bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 27, 18:24)

PATIKSLINU bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

na as tikriausiai nesudalyvausiu....man biski per velu, tokiu laiku reik man seima rupintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 27, 16:09)

Susideda, jei matmenis atitaikyti (nes lempos fiksuotų ilgių būna, 42,5cm lempos neužsisakysi biggrin.gif - pas mus dėl to ant vienos sienos didoki tarpai gavosi). Na, kokie 5cm tarpai "patronams" (lempų įtvirtinimui) lieka, bet tokių tarpukų tikrai nesimato, tų galų perkeitimų nebūtina daryti, nebent niša labai sekli. O kainos jau nebepamenu, bet prisimenu, kad mums 16m paslėpto dienos lempų apšvietimo kainavo tiek, kiek būtų kainavusi 2m ledinė juostelė be jokių priedų.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 01 27, 16:33)
na as tikriausiai nesudalyvausiu....man biski per velu, tokiu laiku reik man seima rupintis smile.gif

Visos mes seimas turim smile.gif .

Atsakyti
Laba,

Jus man pasakykit kaip vadinasi sofa, bet tokia be vieno galo ir jos dazniausiai buna trumpesnes nei sofos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 27, 19:00)
Visos mes seimas turim  smile.gif .

tai cia savaime aisku. Tik tiek , kad sia sav. MB isvykes tai nera kur mazuju priglaust smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Reniss @ 2010 01 27, 12:34)
gal kas gali rekomenduoti malkas 4u.gif
tie su kuriais susitarem neatveza antra diena doh.gif

rekomenduot neturiu ko, tik maciau nemazai skelbimu "bangoje"
Papildyta:
QUOTE(Jurgugute @ 2010 01 27, 19:30)
Laba,

Jus man pasakykit kaip vadinasi sofa, bet tokia be vieno galo ir jos dazniausiai buna trumpesnes nei sofos?  g.gif

gal "kušetė" g.gif
Atsakyti