Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(indruciukas @ 2010 01 25, 23:28)
As is nauju metu dar dovanu kuponu is eldorado turiu  thumbup.gif reiks pasikasti rankinuke.. Tai kas ruosiasi dalyvauti?

Kazkada bandem irgi skaiciuot kiek yra norinciu susimatyti, budavo po 10, bet finale ateidavo 5-ios cool.gif .
Tiesiog kas ateis pasimatyti, susipazinti, tas ateis drinks_cheers.gif
O kuo daugiau, tuo smagiau thumbup.gif

Jauciu kai pas mus ispils betona, tai leksiu visus namus susipiesti su kreida lotuliukas.gif . O kur kreidos nusipirkt, kokios storos g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 26, 08:10)
Kazkada bandem irgi skaiciuot kiek yra norinciu susimatyti, budavo po 10, bet finale ateidavo 5-ios cool.gif .
Tiesiog kas ateis pasimatyti, susipazinti, tas ateis drinks_cheers.gif
O kuo daugiau, tuo smagiau thumbup.gif

Jauciu kai pas mus ispils betona, tai leksiu visus namus susipiesti su kreida  lotuliukas.gif . O kur kreidos nusipirkt, kokios storos g.gif  ?

tai kreidos yra bet kur -maxima, senukai... as turiu, gali pas mane uzsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 26 sausio 2010 - 10:16
QUOTE(amri @ 2010 01 25, 18:11)
Taip, kam smalsu, aš gyvenu (t.y. gyvensiu) šalia...(tik va nežinau tiksliai Baltikės  namo).

Aš jūsiškio irgi tiksliai nežinau, nors ta gatve praktiškai kasdien marširuoju ir vis paspėlioju biggrin.gif ... Gal kada prie progos į svečius susipažinimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 26, 08:10)
Jauciu kai pas mus ispils betona, tai leksiu visus namus susipiesti su kreida  lotuliukas.gif . O kur kreidos nusipirkt, kokios storos g.gif  ?

Laba,

as Jyske kreidas pirkau, dideles tokias kaip sprindis.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 01 26, 10:58)
Aš jūsiškio irgi tiksliai nežinau, nors ta gatve praktiškai kasdien marširuoju ir vis paspėlioju biggrin.gif ... Gal kada prie progos į svečius susipažinimui?  g.gif

Mūsų gatvikė tokia uždara, turbūt esi pastebėjus, kad ten daug akligatvių...tai va ir stovi vienas nepabaigtas namukas, vienoje iš tu gatvelių... (Tulpių akl)
O į svečius smagu būtų,....tik va, kad nesigatų už kokio 100 metų... doh.gif verysad.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgugute @ 2010 01 25, 19:41)
Pas mane tas pats variantas, tai net nebesigilinu, nes zinau, akd kol prieisiu prie reikalo vel viskas is naujo bus galvojama.

Nieko ateis ir mūsų laikas...maniškis pats daug ką daro...sakau pencijai baigsim gal... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 01 26, 11:40)
Mūsų gatvikė tokia uždara, turbūt esi pastebėjus, kad ten daug akligatvių...tai va ir stovi vienas nepabaigtas namukas, vienoje iš tu gatvelių... (Tulpių akl)

Žinau tą akligatvį, visai šalia bigsmile.gif - mano vyresnieji berniukai ten pas draugus vieni nueina. Mūsų namukas irgi akligatvyje, tik keliasdešimt metrų Vileišio g. kryptimi ir į priešingą Šiaulių g. pusę biggrin.gif . Na, pavasariop atšils orai, tai prašome prie progos į svečius su vaikais. Maniškiai Tavąjį vyresnėlį su bendraamžiais kaimynais supažindins - tokio amžiaus aplink beveik vieni berniukai, tik vieną panelę teturi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 01 26, 11:52)
Žinau tą akligatvį, visai šalia bigsmile.gif  - mano vyresnieji berniukai ten pas draugus vieni nueina. Mūsų namukas irgi akligatvyje, tik keliasdešimt metrų Vileišio g. kryptimi ir į priešingą Šiaulių g. pusę biggrin.gif . Na, pavasariop atšils orai, tai prašome prie progos į svečius su vaikais. Maniškiai Tavąjį vyresnėlį su bendraamžiais kaimynais supažindins - tokio amžiaus aplink beveik vieni berniukai, tik vieną panelę teturi biggrin.gif .

būtinai...juk reikės jam draugų...
Atsakyti
Biski temeliai pagyvinti imetu nuotraukyte. Nors nesu tokio stiliaus didele megeja(bent jau siai dienai, bet nezinai, kaip bus rytoj biggrin.gif ), taciau cia man taip grazu t.y. zidinio apdaila, langu apdaila. Nors langu balti remai man ne labai, taciau su tokia apdaila atrodo thumbup.gif
http://public.fotki..../103346756.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 26 sausio 2010 - 14:36
QUOTE(sania @ 2010 01 26, 14:35)
Biski temeliai pagyvinti imetu nuotraukyte. Nors nesu tokio stiliaus didele megeja(bent jau siai dienai, bet nezinai, kaip bus rytoj biggrin.gif ), taciau cia man taip grazu t.y. zidinio apdaila, langu apdaila. Nors langu balti remai man ne labai, taciau su tokia apdaila atrodo thumbup.gif
http://public.fotki..../103346756.html

Tureciau $ tai visus langus apdailinciau is vidaus wub.gif
Pamaciau lempas virs zidinio ir vel del ju susimasciau doh.gif . Reik man ju ar nereik doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 26, 16:40)
Tureciau $ tai visus langus apdailinciau is vidaus wub.gif
Pamaciau lempas virs zidinio ir vel del ju susimasciau doh.gif . Reik man ju ar nereik  doh.gif ?

man asmeniskai grazu , kai zidinio zona apsviesta. Arba jei zidinys panasiai, kaip toje nuorodoje, tai gali kad ir pastatoma sviestuva pastatyt, o gal ir koki torsera g.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 01 26, 10:15)
tai  kreidos yra bet kur -maxima, senukai... as turiu, gali pas mane uzsukti  mirksiukas.gif

Sugadinsiu tavo vaiko gera spalvota kreida unsure.gif , gal nusipirksiu ax.gif

QUOTE(Jurgugute @ 2010 01 26, 11:33)
Laba,

as Jyske kreidas pirkau, dideles tokias kaip sprindis.

Kaip tik buvau yske uzvakar doh.gif , nupirkom Ugnei pagalve ir nepatinka jai kazko ji.
Vaiksciosim vel i proceduras, gavom pratesima siandien. Jau kaip laukiu pavasario........ nes nieko neveikiam, o tik pas gydytojus vaikstom nuo rugsejo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 01 26, 14:42)
man asmeniskai grazu , kai zidinio zona apsviesta. Arba jei zidinys panasiai, kaip toje nuorodoje, tai gali kad ir pastatoma sviestuva pastatyt, o gal ir koki torsera g.gif

Torseras tai kur stovi ir aukstyn sviecia? Jau su lempu ir uzuolaidu pavadinimais tai makaluojuos doh.gif . Toki i virsu sviecianti galvoju kitoj pusej, prie sofkos statyt, tai vat ir linkstu prie tokiu lempiecku virs zidinio. MB aisku sake, o kam to reikia g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 26, 16:47)

Torseras tai kur stovi ir aukstyn sviecia? Jau su lempu ir uzuolaidu pavadinimais tai makaluojuos doh.gif . Toki i virsu sviecianti galvoju kitoj pusej, prie sofkos statyt, tai vat ir linkstu prie tokiu lempiecku virs zidinio. MB aisku sake, o kam to reikia g.gif ?

torseras netik i virsu gali sviesti, yra ir i apacia smile.gif
As manau vyrams geriausiai tinka tai, kur maziau reik vargo idet.

As siandien uzsisakiau jau svetainej naktines uzuolaidas(vasario vid. turetu buti pasiutos), galvojau ten nesiut, o tik medziaga imt, bet paskaiciavo normaliai siuvimo kaina, tai daba dziaugiuos, kad bus viskas is vienos vietos. Tik dieinines jau is ten neemiau, nes turiu kur pigiau gaut, spalva jau apsiziurejau kokia tiks, tai reiks eit pasiziuret g.gif
Atsakyti