Įkraunama...
Įkraunama...

Lukas

QUOTE(amfa @ 2010 01 12, 10:01)
Kaip jums vardas Lukas? as norejau savo pirma sunu pavadinti
Luku, pasakiau anytai ji pas mane ruse, tai sako jescio cebulei nazavi  smile.gif ,pirmam vaikui sito vardo nedaviau, o antra savo berniuka pavadinau Luku  smile.gif

Man šis vardas labai gražus.Galvojom savo sūnelį pavadinti šiuo vardu.Rinkomės iš dviejų - šio ir dar vieno.Bet pamatę mūsų mažylį, nusprendėm ,kad šis vardas jam nelbai tiks, davėm stipresnį, nes jis pas mus ryški ir stipri asmenybė.
Atsakyti
O man vardas Lukas nusibodęs jau. Jų tiek daug.. Kaip visų Gabijų ir Gabrielių... doh.gif Šiaip vardas gražus, bet bus taip kaip mes mokėmės ir klasėj būdavo po kelias Jurgas ir Kristinas, tai taip po kelių metų klasėj bus po kelis Lukus, Matus, Gabrieles...
Atsakyti
tikrai kad įgrisęs jau vardas,vos ne kas antras berniukas tokiu vardu doh.gif
Atsakyti
Vardas man gražus, bet pabandžiau suskaičiuot kiek aplink pažįstu Lukų, tai tikrai daug. Vien vaiko grupėj 3 doh.gif
Atsakyti
Grazus, bet tikrai pabodes...tada ir grozio puses nebelieka ax.gif ar vaikui bus smagu kai be jo darzely ar klasej bus dar 3 Lukai?..
Atsakyti
Grazus bet laaaaabai jau daznas.
Atsakyti
Nesvarbu, ar dažnas, ar atsibodęs, svarbu tėvams patinka, vaikui tinka mirksiukas.gif Nors pažiūrėjusi jo reikšmę - lotynų: „lukanietis, Lukanijos (Italijoje) gyventojas“ - tai nevadinčiau savo vaiko Luku, kažkaip labai jau ta reikšmė nei šiokia, nei tokia... smile.gif
Atsakyti
Norejau duoti sunui Luko varda, bet vyrui nelabai patinko. Nera jis toks jau daznas, pas sunu grupeje nera ne vieno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipeda @ 2010 01 22, 19:28)
Nera jis toks jau daznas, pas sunu grupeje nera ne vieno  ax.gif

Neabejoju, kad klasėje tikrai bus wink.gif Beje, vardas Paulius man labai gražus wub.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=28143801
Atsakyti
Man asmeniskai visai grazus vardas Lukas 4u.gif
Tik keli minusai:
1. Labai daznas vardas doh.gif
2. Vardas Lukas rimuojasi su dundukas...Lukas -dundukas... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetapple @ 2010 01 23, 12:23)
Man asmeniskai visai grazus vardas Lukas  4u.gif
Tik keli minusai:
1. Labai daznas vardas  doh.gif
2. Vardas Lukas rimuojasi su dundukas...Lukas -dundukas...  doh.gif  unsure.gif

mano sunus Lukas ir joks jis ne dundukas.klaseje 2 Lukai.darzelyje buvo vienas.labai grazus vardas. thumbup.gif
Atsakyti