Nežinau,bet man atrodo ,kad mūsų su defektu arba nemokam jo prakalbinti,jis šneka,bet atrodo,kad pats su savim,į mūsų prašymus padainuoti ar dar ką padaryti,nereaguoja
Vis dar laukiu lietuviškos instrukcijos į ingrida.vabolyte@gmail.com
QUOTE(yngaga @ 2009 02 04, 11:45)
Nežinau,bet man atrodo ,kad mūsų su defektu arba nemokam jo prakalbinti,jis šneka,bet atrodo,kad pats su savim,į mūsų prašymus padainuoti ar dar ką padaryti,nereaguoja
Na,ne jau niekas neturit instrukcijos
QUOTE(yngaga @ 2009 02 04, 11:45)
kazkaip ir mes buvom ir seniau ta furbika isigyje, zinokite ji reikia ten mokinti, kiek pamenu, uzsiimineti, kols jis pradeda bendrauti su aplinkiniais. pas mus jis taip ir neissimokino, pats vienas paknarkia, pakalba...
Papildyta:
instrukcija angliskai
QUOTE(marmaliade @ 2009 02 06, 14:53)
kazkaip ir mes buvom ir seniau ta furbika isigyje, zinokite ji reikia ten mokinti, kiek pamenu, uzsiimineti, kols jis pradeda bendrauti su aplinkiniais. pas mus jis taip ir neissimokino, pats vienas paknarkia, pakalba...
nors vienu metu lyg ir atsakinejo, nelabai pamenu senokai ten buvo, o internete nera instrukcijos?
Papildyta:
instrukcija angliskai
Papildyta:
instrukcija angliskai
yra kažkokia,mačiau šitą,bet man atrodo,kad ten tam senesniam furbiui,su kietu snapeliu,o gal ir šitam naujesniam tinka,bet kad ne viską suprantu,kažkokia neaiški instrukcija
Sveikos mamos,
Su furbiais mums kaip ir aišku, bet įsigijome Gizmo, gal das kar turit?
vėl turėsim ką veikti kol išsiaiškinsim kaip veikia?
Su furbiais mums kaip ir aišku, bet įsigijome Gizmo, gal das kar turit?
vėl turėsim ką veikti kol išsiaiškinsim kaip veikia?
Na mes taip pat gavom dovanu furby dukryte dar maza tai jis taip ir nieko nemoka
,o man tai irgi kazkaip nelabai aisku kaip ji prakalbinti
,ir dar beda padaviau mazajai nors kiek pasidziaugti tai ka galvojat..nosi jam beveik nukando
QUOTE(egi @ 2009 03 30, 16:59)
Na mes taip pat gavom dovanu furby dukryte dar maza tai jis taip ir nieko nemoka
,o man tai irgi kazkaip nelabai aisku kaip ji prakalbinti
,ir dar beda padaviau mazajai nors kiek pasidziaugti tai ka galvojat..nosi jam beveik nukando 
Teisybė,tos nosytės labai jau minkštos,manoji irgi daugiau nieko nemato,tik nosį,tiek jai patinka ta nosytė,net gaila furbiuko
nupirkau ir as siandien furbi (nors panasus i gizmo labiau), itariu kad senes nes versijos nes nosis kieta ir be blakstienu, pirkau palangoj devetuos uz du litus viskas veikia, tik kaip ji prakalbint tai nezinau skaiciau angliskai instrukcija bet nelabai as ten ikertu. pamaitinau o kas toliau? sneka jis sau pats kazka ir viskas. o dukrytei patinka sypsos jam kalbina sava kalba, aisku maza dar bet kad priaugs. o siuo metu man jis paciai idomus labai. jei kas turit instrukcija lietuviska parasykit i az. aciu labai.
Pradžioje, maniškiai irgi, gal porą dienų susidomėję buvo. O paskui, - viskas, nebereikalingas
Sveikos SuperMamytės!
Turiu keletą klausimėlių apie tą Furbiuką, taigi jei kas žinotų būčiau dėkinga, jei atsakytumėte
Kokį labiau apsimoka pirkti - didelį ar mažą Furbiuką?
Ir gal kas galėtų taip pat atsiųsti Suaugusio Furbio lietuvišką instrukciją.
Būčiau tikrai labai dėkinga
Turiu keletą klausimėlių apie tą Furbiuką, taigi jei kas žinotų būčiau dėkinga, jei atsakytumėte
Kokį labiau apsimoka pirkti - didelį ar mažą Furbiuką?