Įkraunama...
Įkraunama...

Furby - ar kas pirko?

Ačiū Ingaja, labai pagelbėtumei.tai atsiųsk tą instrukciją adresu sandrute75@yahoo.com galesiu tada pastudijuot smile.gif
Atsakyti
sveiki turiu beda nupirkau dukrytei furbi jis vokiskai kalba instrukcija vokiska gal kas turi vertima atsiuskit labai prasau mano email xxgitanaaaa@one.lt
Atsakyti
Ta pati firma pristatė Lietuvoje beveik nematytą iki šiol žaislą Furby, kuris pagal kompiuterinę galią prilygsta 1980 metais išleistam Apple II kompiuteriui. Tai net ne žaislas, o kažkas panašesnio į naminį gyvūną. Jis moka šnekėti savo kalba (žodynas įeina į komplektą), gali papasakoti, ką jis jaučia, reaguoja į aplinkinius dirgiklius, į tai, kaip jūs jį glostote ir lepinate. Jį reikia maitinti tariamu maistu, jis miega, šoka, moka kelis žaidimus. Kiekvienas Furby turi savo vardą, kurį jis pasako jį pirmą kartą įjungus. Laikui bėgant Furby išmoksta kalbėti angliškai. Jei kelis Furby pastatyti šalia, jie pradeda šnekėtis ir keistis savo žiniomis. Pardavėja sakė, kad parodos metu keli Furby, kurie stovi ant prekystalio, rytais labai gerai reaguoja į lankytojų glamones, bet arčiau pietų jiems tai atsibosta ir jie dažniausiai užmiega. Žaislas kainuoja 199 Lt (Amerikoje - $30). Apie Furby galima pasiskaityti oficialiame firmos Tiger Electronics saite . Apie sugedusio Furby vidinį pasaulį skaitykite čia (silpnų nervų žmonėms ir vaikams nepatariama :-).
Na va nzn ar kam padejau 4u.gif as pati lb noriu furbio bet brangu, gal gimimo dienai, bet sunku ji rast druskininkuose ar alytui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina12 @ 2008 04 15, 19:43)
Ta pati firma pristatė Lietuvoje beveik nematytą iki šiol žaislą Furby, kuris pagal kompiuterinę galią prilygsta 1980 metais išleistam Apple II kompiuteriui. Tai net ne žaislas, o kažkas panašesnio į naminį gyvūną. Jis moka šnekėti savo kalba (žodynas įeina į komplektą), gali papasakoti, ką jis jaučia, reaguoja į aplinkinius dirgiklius, į tai, kaip jūs jį glostote ir lepinate. Jį reikia maitinti tariamu maistu, jis miega, šoka, moka kelis žaidimus. Kiekvienas Furby turi savo vardą, kurį jis pasako jį pirmą kartą įjungus. Laikui bėgant Furby išmoksta kalbėti angliškai. Jei kelis Furby pastatyti šalia, jie pradeda šnekėtis ir keistis savo žiniomis. Pardavėja sakė, kad parodos metu keli Furby, kurie stovi ant prekystalio, rytais labai gerai reaguoja į lankytojų glamones, bet arčiau pietų jiems tai atsibosta ir jie dažniausiai užmiega. Žaislas kainuoja 199 Lt (Amerikoje - $30). Apie Furby galima pasiskaityti oficialiame firmos Tiger Electronics saite . Apie sugedusio Furby vidinį pasaulį skaitykite čia (silpnų nervų žmonėms ir vaikams nepatariama :-).
Na va nzn ar kam padejau 4u.gif  as pati lb noriu furbio bet brangu, gal gimimo dienai, bet sunku ji rast druskininkuose ar alytui verysad.gif

bandykit is ebay.co.uk parsisiusti mirksiukas.gif bus tikrai pigiau, bet zinoma ten daugiausia deveti, bet iki 50 lt. tikrai galima islosti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2007 06 13, 18:42)
Čipse issiunciau tau instrukcija  4u.gif Ir tau Sandr_e bandau issiusti.  4u.gif

gal gali ir man atsiusti mano el.pastas Luckyheart@one.lt 4u.gif
Atsakyti
Kiek maciau pas kitus vaikus tu Furbiu, tai tik pasidariau isvada, kad as jo savo vaikui nepirksiu schmoll.gif labai trumpai domisi vaikai unsure.gif
kaina nemaza, o efektas trumpalaikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina12 @ 2008 04 15, 16:43)
Na va nzn ar kam padejau 4u.gif  as pati lb noriu furbio bet brangu, gal gimimo dienai, bet sunku ji rast druskininkuose ar alytui verysad.gif

Bet Lt ir kainos siaubas doh.gif .Cia jis kainuoja 30euru (ispanojoje)
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Gal žinote kur galima Kaune nupirkti Furby? Apejome daug žaislų parduotuvių, bet neradome. Dukros sugedo, nes brolis įmete į vandenį unsure.gif , tai gimtadieniui reikia naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2008 09 15, 20:17)
Sveikos mamytes  4u.gif  Gal žinote kur galima Kaune nupirkti Furby? Apejome daug žaislų parduotuvių, bet neradome. Dukros sugedo, nes brolis įmete į vandenį  unsure.gif  ,  tai gimtadieniui reikia naujo  smile.gif

Tai, kad žaislų planetoje mačiau ne vieną g.gif Kad ir tam pačiam Akropolį ax.gif bet kainos doh.gif aš ir mąstau, bet kad maniškis gal per mažas, bet sakiau palėksiu į Jonelio kiemelį tik gerai būtų pataikyti naują nusipirkti, nes pataisytas nežina kiek veiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 09 16, 16:04)
Tai, kad žaislų planetoje mačiau ne vieną g.gif Kad ir tam pačiam Akropolį ax.gif bet kainos doh.gif aš ir mąstau, bet kad maniškis gal per mažas, bet sakiau palėksiu į Jonelio kiemelį tik gerai būtų pataikyti naują nusipirkti, nes pataisytas nežina kiek veiks 4u.gif

Dėja, buvau butent Akropolyje - visuose žaislų parduotuvese klausiau schmoll.gif - sako jau seniai nebuvo g.gif , o Jonelio kiemie pasake kad jau metus laiko negauna.. Tai gal kas kitur mate? ax.gif
Atsakyti
sveikos, sudomino mane tas zaisliukas wub.gif , kazkaip neatkripdavau demesio i ji parduotuvej, bet kai dabar pasiskaiciau tai wub.gif .ar galit parasyti, kaip atskirti butent ta kalbanti furby, nes atsiverciau puslapi ebay ir man ismete tiek daug furbiu, kad nebezinau kuris tas " stebuklingas" furbis.
Atsakyti
Labai jau trumpam jo reikėjo biggrin.gif Gerai kad nepirkom, o dovanų gavom happybday.gif
Atsakyti