Ta pati firma pristatė Lietuvoje beveik nematytą iki šiol žaislą Furby, kuris pagal kompiuterinę galią prilygsta 1980 metais išleistam Apple II kompiuteriui. Tai net ne žaislas, o kažkas panašesnio į naminį gyvūną. Jis moka šnekėti savo kalba (žodynas įeina į komplektą), gali papasakoti, ką jis jaučia, reaguoja į aplinkinius dirgiklius, į tai, kaip jūs jį glostote ir lepinate. Jį reikia maitinti tariamu maistu, jis miega, šoka, moka kelis žaidimus. Kiekvienas Furby turi savo vardą, kurį jis pasako jį pirmą kartą įjungus. Laikui bėgant Furby išmoksta kalbėti angliškai. Jei kelis Furby pastatyti šalia, jie pradeda šnekėtis ir keistis savo žiniomis. Pardavėja sakė, kad parodos metu keli Furby, kurie stovi ant prekystalio, rytais labai gerai reaguoja į lankytojų glamones, bet arčiau pietų jiems tai atsibosta ir jie dažniausiai užmiega. Žaislas kainuoja 199 Lt (Amerikoje - $30). Apie Furby galima pasiskaityti oficialiame firmos Tiger Electronics saite . Apie sugedusio Furby vidinį pasaulį skaitykite čia (silpnų nervų žmonėms ir vaikams nepatariama :-).
Na va nzn ar kam padejau
as pati lb noriu furbio bet brangu, gal gimimo dienai, bet sunku ji rast druskininkuose ar alytui
Na va nzn ar kam padejau

QUOTE(Karolina12 @ 2008 04 15, 19:43)
Ta pati firma pristatė Lietuvoje beveik nematytą iki šiol žaislą Furby, kuris pagal kompiuterinę galią prilygsta 1980 metais išleistam Apple II kompiuteriui. Tai net ne žaislas, o kažkas panašesnio į naminį gyvūną. Jis moka šnekėti savo kalba (žodynas įeina į komplektą), gali papasakoti, ką jis jaučia, reaguoja į aplinkinius dirgiklius, į tai, kaip jūs jį glostote ir lepinate. Jį reikia maitinti tariamu maistu, jis miega, šoka, moka kelis žaidimus. Kiekvienas Furby turi savo vardą, kurį jis pasako jį pirmą kartą įjungus. Laikui bėgant Furby išmoksta kalbėti angliškai. Jei kelis Furby pastatyti šalia, jie pradeda šnekėtis ir keistis savo žiniomis. Pardavėja sakė, kad parodos metu keli Furby, kurie stovi ant prekystalio, rytais labai gerai reaguoja į lankytojų glamones, bet arčiau pietų jiems tai atsibosta ir jie dažniausiai užmiega. Žaislas kainuoja 199 Lt (Amerikoje - $30). Apie Furby galima pasiskaityti oficialiame firmos Tiger Electronics saite . Apie sugedusio Furby vidinį pasaulį skaitykite čia (silpnų nervų žmonėms ir vaikams nepatariama :-).
Na va nzn ar kam padejau
as pati lb noriu furbio bet brangu, gal gimimo dienai, bet sunku ji rast druskininkuose ar alytui 
Na va nzn ar kam padejau

bandykit is ebay.co.uk parsisiusti

QUOTE(ina' @ 2007 06 13, 18:42)
gal gali ir man atsiusti mano el.pastas Luckyheart@one.lt

QUOTE(natalyjabut @ 2008 09 15, 20:17)
Sveikos mamytes
Gal žinote kur galima Kaune nupirkti Furby? Apejome daug žaislų parduotuvių, bet neradome. Dukros sugedo, nes brolis įmete į vandenį
, tai gimtadieniui reikia naujo 

Tai, kad žaislų planetoje mačiau ne vieną

QUOTE(wikonda @ 2008 09 16, 16:04)
Tai, kad žaislų planetoje mačiau ne vieną
Kad ir tam pačiam Akropolį
bet kainos
aš ir mąstau, bet kad maniškis gal per mažas, bet sakiau palėksiu į Jonelio kiemelį tik gerai būtų pataikyti naują nusipirkti, nes pataisytas nežina kiek veiks 

Dėja, buvau butent Akropolyje - visuose žaislų parduotuvese klausiau

sveikos, sudomino mane tas zaisliukas
, kazkaip neatkripdavau demesio i ji parduotuvej, bet kai dabar pasiskaiciau tai
.ar galit parasyti, kaip atskirti butent ta kalbanti furby, nes atsiverciau puslapi ebay ir man ismete tiek daug furbiu, kad nebezinau kuris tas " stebuklingas" furbis.

Labai jau trumpam jo reikėjo
Gerai kad nepirkom, o dovanų gavom