Nezinau gal nepastebejau tokios temos. Ups
. Mano zuikiui 2 men ir kelios dienos. Gal galetumet papasakot kaip ugdot mazyli, pvz kokius pratimus darot, kiek daznai kiek trunka tokie pasportavimai? Labai idomu gal einat kur mankstintis grupeje, mano sportiskas
nori pajudeti, o as nedristu gal daugelio naudingu pratimu atlikt.
Jei norit rimtai sportuoti, kas menesi daryti vis sudetingesnius pratimus, patarciau kreiptis i Shemetos mokykla, ten ateina i namus tokia ponia Kristina ir pamoko. Musu zuikiui labai patinka sportuoti, krykstauja baisiausiai.
Aciu labai man drauge buvo davusi tos ponios Kristinos telefona del nardymo, bet mes ziopliai praziopsojom, bet su manksta tikrai gal bus geriau, reiks vel paprasyt tel.
Mes dareme gimnastika poliklinikoje, o dabar sportuojame sporto klube, prie mindaugo maximos. Beje ten daug mamyciu sportuoja, vaikuciai turi buti iki 1 metuku
Kai sūnui buvo vos 5 savaitės mes pradėjom lankyt baseina,dabar 9mėn ir mes lankom iki šiol
O buvo kovas
Mamytes, o nuo kada vaikucius galima pradet mankstint? Nuo pirmuju dienu? Ar paaugusius?
| QUOTE (GutėJ @ 2004 11 20, 08:38) |
| užtat ir nenardėme o jis jau nebeturi savo refleksiukų. |
[COLOR=red]GutėJ, tai negi 2 men. vaikiukas jau nebeturi nardymo refleksu? As skaiciau, kad nardinti galima iki 3 men. Mes siam savaitgaliui t.p. pasikvietem Kristina. Na taip, ji nustebo, kad mums jau 2 men. Turbut jau per senas
Beje, apie dinamine manksta yra ivairiu nuomomiu. Tik kad man paciai labai patinka naujoves, tai ir su
| QUOTE (Bambolino @ 2004 11 19, 20:41) |
| Mamytes, o nuo kada vaikucius galima pradet mankstint? Nuo pirmuju dienu? Ar paaugusius? |
nuo pirmu dienu, bent jau man taip patare gydytoja, ir mes taip darome, nuo pirmu dienu
| QUOTE (Ievulia @ 2004 11 11, 22:09) |
| Jei norit rimtai sportuoti, kas menesi daryti vis sudetingesnius pratimus, patarciau kreiptis i Shemetos mokykla, ten ateina i namus tokia ponia Kristina ir pamoko. Musu zuikiui labai patinka sportuoti, krykstauja baisiausiai. |
Gal galima ir man tos ponios kristinos tel., labai butu idomu, ir norejau paklausti ar tai kainuoja, ir kiek tai kainuoja?
Ir dar del baseino, labai noreciau lankyti su mazaja baseina
Ponios Kristinos telefono neturiu, bet kol neisim i kluba, tai stengiames namie mankstintis.
Stiprinam kojychiu atramine funkcija (pasiimu lialka ant ranku ir leisziu jam su kojytemis pajusti zeme) (
nuo pirmu menesiu tejaucia vyras zeme po koju). Lėktuveliu pasupam (tik laikydami uz pilvuko ir kojyciu), su vyru labai atsargiai bandem uz rankyciu paeme pasupti (
visai patiko), daznai guldau ant pilvuko, po to apverciu ir vel paguldau, pasiimu ant ranku ir siubuojames pagal muzika. Svarbiausia kad lialkai patiktu ir visiems linksma butu ir aisku koju ranku neisnarintume. Kas dar kokius pratimus darot, parasykit
Galit susirast kokią masažistę, arba poiklinikoj labai paprašyt savo gydytojos ar neurologės, kad paskirtų masažus- paprastai skiria 10 kartų, tai bežiūrėdamos išmoksit ir pačios , parastai ne tik masažus daro, bet ir pamankština
. Be to, mačiau yra trumpučiai kursai šeimos centre, Pylimo gatvėj, kur moko tėvus tiek kūdikių gimnastikos, tiek masažų. Manau, masažai kūdikiui tikrai yra naudingi, nes padeda tiek atspalaiduot raumenukus, jei jie susitraukę, tiek sustiprint silpnus