Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių masažas ir mankšta

sveikos mamytės,esu naujokė todėl iš anksto atsiprašau jeigu pataikiau ne į tą tema.mano angelėliui 1m.3men.pati dar nesiryzta eiti,eina wedama uz rankos arba uzsikabindama uz ko nors.beda kad vaiksto pirstu galiukais,i masazus wazineti galimybes kolkas neturime,gal galite pasidalinti sawo patirtimi jeigu kazkas buwot susidure su sia problema gal waiksciojot i masazus.kaip juos daro?gal prisimenate judesius ar imanoma paciai daryti masaziukus.pagelbekit as nevilty.
Atsakyti
QUOTE(rūta1990 @ 2013 10 06, 04:03)
sveikos mamytės,esu naujokė todėl iš anksto atsiprašau jeigu pataikiau ne į tą tema.mano angelėliui 1m.3men.pati dar nesiryzta eiti,eina wedama uz rankos arba uzsikabindama uz ko nors.beda kad vaiksto pirstu galiukais,i masazus wazineti galimybes kolkas neturime,gal galite pasidalinti sawo patirtimi jeigu kazkas buwot susidure su sia problema gal waiksciojot i masazus.kaip juos daro?gal prisimenate judesius ar imanoma paciai daryti masaziukus.pagelbekit as nevilty.

Jei vaiksto ant pirstu galiuku, vadinasi, ko gero padidejes tonusas kojyciu raumenuku, todel butina masazuotis, mankstinti, zinoma, pasirodykite gydytojai, neurologui, kineziterapeutui.
 ! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: skelbimai skyrelyje draudžiami
Atsakyti
Bent Kaune tai poliklinikose nemokamai per metus skiriama 5 masažai ir 5 mankštos ir per tuos pačius metus, bet po pusmečio dar kiekvieno po 5. Taip pat iki 3 metų gali nukreipti į ankstyvąją korekciją, kur skiriama 10 užsiėmimų (mankštos+masažai) ir paskyrus gali būti iš karto dar 10, nors bijau sumeluoti gal ir 18 kartų ankstyvojoj per metus nemokami.
Atsakyti
Mano vaikutis irgi bijo svetimas kai masažuoja as gavau mokintis taip pat.. smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Astija @ 2012 06 15, 09:47)
susirask Virve forume  ax.gif  super fantastine masazuotoja atvaziuojanti i namus  thumbup.gif
Pas mus buvo, tai mums be galo patiko  4u.gif

Jinai vis dar dirba ir namus vyksta thumbup.gif
Atsakyti
Padidejusi tonusa padeda sumazinti ir baseinas. Tokio amziaus vaikui daug smagiau baseinas nei masazas.
Atsakyti