Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

QUOTE(denaxa @ 2012 11 15, 22:38)
Kodel nesamone? Ir,sakyciau,jokio siaubo,nemokant vaziuot-nera ko dar galvoti apie regitra ir teises,juk reiks vaziuoti savarankiskai...na,o mokant-visa tai tikrai nesunku,tai yra minimumas,ko reikia savarankisko vairavimo pradziai... ax.gif

pritariu thumbup.gif
kuo sunkiau tave mokinta,paciai bus paprasciau. as puikiai suprantu kai mane varo vazineti i gatveles,kuriose vos prasilenkia dvi masinos. nors pati zinau,kad pati stengsiuos bent is pradziu tokiu gatviu vengti. bet po tokiu vaziavimu masina labiau jauti ir priversta i veidrodelius ziureti,kad atstumai butu. tikiuosi regitroje tokiu marsrutu nera ax.gif bet as tik uz suditingesnius vaziavimus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu mokytis vairuoti. Kazkada senai jau esu gavusi mokyklos baigimo pazymejima, bet dabar jis negalioja. esu laikiusi regitroj teorijos egzamina, todel zinau, kad teorija man sekasi gerai. del sios priezasties noriu mokytis eksternu. pigiausi tokie kursai yra "autoklase". gal kas nors gali parasyti kokiu nors atsiliepimu apie sia mokykla, konkreciai tai apie instruktorius noreciau ka nors suzinoti. busiu dekinga. 4u.gif
Atsakyti
ne iš vieno instruktoriaus esu girdėjusi, kad neįmanoma žmogaus išmokyti tobulai važiuoti per 15 pamokų smile.gif Juk patirtis ir sunkių situacijų įveikimas ateina su laiku. O nemokančio vairuoti varinėjimas sudėtingomis sąlygomis man yra pinigų gręžimas ir niekas daugiau smile.gif Čia mano subjektyvi nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštrioji @ 2012 11 17, 19:56)
ne iš vieno instruktoriaus esu girdėjusi, kad neįmanoma žmogaus išmokyti tobulai važiuoti per 15 pamokų smile.gif Juk patirtis ir sunkių situacijų įveikimas ateina su laiku. O nemokančio vairuoti varinėjimas sudėtingomis sąlygomis man yra pinigų gręžimas ir niekas daugiau smile.gif Čia mano subjektyvi nuomonė smile.gif

Tobulai vaziuojanciu is viso nera...yra vaziuojanciu gerai.Bet pasakyti apie save,kad vaziuoji gerai,galima tik tada kai jau turi stazo 10+metu,ir tai tik su salyga,kad visa ta laika nuolat mokaisi ir stengiesi tobuleti...taigi... 4u.gif
O tos 15 pamoku-tik pradmenys,taip sakant,uzvedimas ant kelio,kaip kas daroma,tikrasis mokslas prasideda isvaziavus savarankiskai... drinks_cheers.gif
Bet aprasyta situacija nera sunkios salygos,manau,kaip tik reiketu sunkiau-tada bus maziau problemu zmogui isvaziavus i gatve paciam,bus saugiau,nes mazdaug jau orientuosis situacijoj,gal net mastys,ka daro... smile.gif O jei nemokancio vairuoti nevarines realaus eismo salygomis (ne sudetingomis,o tokiomis,kokiomis jam teks vairuoti kasdien)-jis niekad vairuoti ir neismoks,jei ir sugebes islaikyti egzamina mintinai iskales marsrutus-bus tik gresme aplinkiniams kelyje...tai tokiu gatvese gal nereikia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juvijo @ 2012 11 16, 18:59)
Sveikos, noriu mokytis vairuoti. Kazkada senai jau esu gavusi mokyklos baigimo pazymejima, bet dabar jis negalioja. esu laikiusi regitroj teorijos egzamina, todel zinau, kad teorija man sekasi gerai. del sios priezasties noriu mokytis eksternu. pigiausi tokie kursai yra "autoklase". gal kas nors gali parasyti kokiu nors atsiliepimu apie sia mokykla, konkreciai tai apie instruktorius noreciau ka nors suzinoti. busiu dekinga. 4u.gif

sveika. o tu tikra,kad tavo pazymejimas nebegalioja?
Atsakyti

Gera mokykla,gali drasiai 4u.gif Mano dukra ten mokesi (pagal mano rekomendacijas ax.gif ) Kas liecia instruktorius-pas juos nera taip,kad priskiria viena mirtinai ir su juo vazineji,galima viena pamoka su vienu,kita su kitu-taip daugiau ismokstama,o jei tas vienas labai patiks-gali ir su tuo vienu vazinetis...Neblogi ten mazdaug visi instruktoriai,bet jei kuris nepatiks-niekas nevers taves ir kita karta su juo vaziuoti,uzsirasymas pamokoms-pas administratore,bent jau toj kur Naujamiestyje,nes dar yra filialas Kalvariju gatvej ir lyg tai dar kazkur Naujoj Vilnioj...bet tvarka gal vienoda turetu visur buti... g.gif Siaip-viena is nedaugelio mokyklu,kur nesistengia pinigu is zmogaus ismelzti,o pagrindinis tikslas-ismokyti... smile.gif
Atsakyti

Sveika, visiškai pritariu denaxsai biggrin.gif Tikrai gera mokykla. Aš mokiausi ir mano dukterėčia čia mokesi. Gerai paruošia, turi N. Vilnioje savo vairavimo aikštelę analogišką regitros aikštelei, dėl to nebuna eilių ( nereikia gaišti laiko eilėje, kur susirenka kelios mokyklos ir gali pravaziuoti pora kartų per savo laiką, be to važiuoti gali kada tik nori ar turi laiko). mirksiukas.gif Tikrai niekas nepririša prie vieno instruktoriaus.... be to mokykla turi naujus automobilius kaip regitroj.
Dėl eksterno tai "autoklasėje" labai palankios sąlygos....viskas priklauso nuo paties mokinio .....pilna veiksmų laisvė. 4u.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaa: 27 lapkričio 2012 - 12:40
QUOTE(gmgg @ 2012 08 31, 14:09)
QUOTE(mėnulis @ 2012 07 30, 14:04)

dabar kai jau tiek instruktoriu esu paremusi, galiu pasakyti, kad is pat pradziu reik pas gera patekt  tai ir talento atsiranda.

sveikute.o gali rekomenduoti tavo manymu gera instruktoriu?(kuris butu kantrus ir sugebetu vepla ismokyt vairuot?) blush2.gif aciu

Ir aš tokio instruktoriaus kontaktus norėčiau gauti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(alexkrist @ 2012 10 07, 18:48)
pakeitimu nezinau,bet kad liudijimas galioja,tai simtas procentu. jei kyla klausimu,tikrai patarciau i regitra pasiskambinti. ten gana maloniai moterels isaiskina. tik turi buti laikiusi egzamina regitroje,jei regitroje nebuvai,tada liudijimas negalioja.

Aš nedrįstu į regitrą skambinti. Turiu 2000 m. liudijimą... Jau labai senas smile.gif Bet gal to mokyklinio nereikėtų laikyti blush2.gif
Papildyta:
Nesuprantu kaip Jums leido, jei liudijimas senesnis nei 1 m.? ax.gif
Va ką radau:

Pastabos:
Kursų baigimo vairavimo mokykloje liudijimai galioja vienerius metus nuo išdavimo datos.

Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2012 11 27, 21:54)
Ir aš tokio instruktoriaus kontaktus norėčiau gauti wink.gif
Papildyta:
Aš nedrįstu į regitrą skambinti. Turiu 2000 m. liudijimą... Jau labai senas smile.gif Bet gal to mokyklinio nereikėtų laikyti  blush2.gif
Papildyta:
Nesuprantu kaip Jums leido, jei liudijimas senesnis nei 1 m.?  ax.gif
Va ką radau:

Pastabos:
    Kursų baigimo vairavimo mokykloje liudijimai galioja vienerius metus nuo išdavimo datos.

as regitroje buvau islaikiusi teorija ir laikiau praktini tik neislaikiau. o del skambinimo ir regitra ,nereikia baimintis. ten labai malonios ponios atsiliepia ir aiskiai isaiskina. jei buciau baigusi mokykla,nejusi i regitra,tai jis man butu negaliojes.
Atsakyti
Sveikos busimos ir jau esamos vairuotojos,

Senai buvau ilindusi i si foruma, bet suzinojau naujiena, kuri gal kam butu naudinga.
Sese norejo papildomu pamoku esant tokiomis ekstremaliomis salygomis kaip dabar uz lango ir skambinosi instruktoriui pas kuri jau mokesi, siame forume kalbeta apkalbeta instruktoriu Henrika. Tai man pasidziauge, kad jis turi jau kita masiniuka (nes seniau jis dirbo su labai pavargusiu Golfiuku ) ir siuo metu panires i savo vairavimo mokyklos atidaryma. Zodziu liko patenkinta pamokomis ir atnaujintomis ziniomis, nes nedrasiai jautesi slidziame, apsnigtame kelyje.
Atsakyti
Merginos, man reikia instruktoriaus, kad truputi prasivažinėti, nes ilgokai buvau tai apleidus. Kas gali rekomenduoti gerą instruktorių? Būtų gerai aplink Karoliniškes, bet dėl gero instruktoriaus ir toliau važiuočiau. Ir kokios dabar pamokų kainos yra?
Atsakyti
QUOTE(jurate.le @ 2013 02 04, 14:14)
Merginos, man reikia instruktoriaus, kad truputi prasivažinėti, nes ilgokai buvau tai apleidus. Kas gali rekomenduoti gerą instruktorių? Būtų gerai aplink Karoliniškes, bet dėl gero instruktoriaus ir toliau važiuočiau. Ir kokios dabar pamokų kainos yra?

Aš mokiausi J. Jasučio mokykloje, ji spaudos rūmuose yra. Mano instruktorius Jonas buvo. Esu labai juo patenkinta. Bet žiūriu, kad ištryniau jo nr. g.gif Manau jei paskambintumėt į mokyklą, tai gautumėt numerį mirksiukas.gif Bandykite tartis su juo. Nežinau, ar moko jis privačiai.
Atsakyti