Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

QUOTE(Aštrioji @ 2013 02 04, 15:58)
Aš mokiausi J. Jasučio mokykloje, ji spaudos rūmuose yra. Mano instruktorius Jonas buvo. Esu labai juo patenkinta. Bet žiūriu, kad ištryniau jo nr. g.gif Manau jei paskambintumėt į mokyklą, tai gautumėt numerį  mirksiukas.gif Bandykite tartis su juo. Nežinau, ar moko jis privačiai.

Privaciai dabar niekas nemoko,nes tai draudziama ,taigi-tik oficialiai arba nelegaliai...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 02 04, 16:05)
Privaciai dabar niekas nemoko,nes tai draudziama ,taigi-tik oficialiai arba nelegaliai...

nu va, gali būti. Tikrai nesidomėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 02 04, 15:05)

Matyt, turėjo omeny, kad moko ne tik vairavimo mokyklos mokinius, bet ir iš šalies priima.
Atsakyti
QUOTE(jurate.le @ 2013 02 04, 17:28)
Matyt, turėjo omeny, kad moko ne tik vairavimo mokyklos mokinius, bet ir iš šalies priima.

Jei priima is salies-vis tiek turi forminti per mokykla-dabar kitaip negalima...Nezinau nei vieno instruktoriaus,kuris rizikuotu prarasti licencija,o ir baudos uz tai labai dideles...
Atsakyti
As vairuoti mokinausi Eurodrive. ( atsitiktinai isigijusi kursus per Grupinis . lt, atseit nuolaida ) smile.gif
kursai buvo sunkus, mokykliniai egzaminai taip pat sunkus.... Teorijos egzamina laikiau gal kokius 4 kartus ( nors regitroje islaikiau egzamina is pirmo karto 100 % , o dar tik viena kart tebuvau laikiusi mokyklini ) ... zodziu suvargau ...
Mokyklinis vairavimo egzaminas taip pat buvo baisus ( laikiau 2 kart )... aiksteleje daug sudetingu uzduociu, vazinejau apie 40 min po miesta, fabijoniskes, seskine, pasilaicius ir t.t.
beje egzaminas filmuojamas....

Regitroje islaikiau egzamina is pirmo karto .... ir manau kad reikia tik padekoti uz tai kad viskas buvo reguliuojama grieztai. Teises issilaikiau grubiai per 1.5. men.

uz 4 menesiu nusiunciau ir savo broli mokintis i sia mokykla ( kaip tycia vel pasitaike akcija ) .... jis irgi praejo tuos pacius kryziaus kelius...
Taciau regitroje islaike tiek teorija tiek vairavima is pirmo karto ! smile.gif

nereikia ieskoti mokyklos kur jus "lengvai" praleis - ieskokit kur jus MOKINS.... nes uz regitros egzaminu kartojima, papildomas pamokas ir t.t. jus isleisite daug daugiau pinigu ir laiko... o ir nervus pasigadinsit....

Atsakyti
Kuri instruktoriu rekomenduotumet is Femina mibile mokyklos? g.gif
http://www.feminamob...=...ai&hl=lt_LT
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 10 31, 15:12)
Pamegink Autoklasej pasidomet,jie filiala Kalvariju gatvej turi...ir lyg tai tas filialas sestadieniais dirba (bent jau kai atsidarinejo tokia kalba buvo...)... g.gif Dar variantas-Dorkanas Antakalnyje-turi sestadienine grupe...

Uzsirasiau i Autoklase, netoli mano darbo. Labai sukalbami ir labai lankstus laiko atzvilgiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta_musyte @ 2013 02 26, 15:25)

uz 4 menesiu nusiunciau ir savo broli mokintis i sia mokykla ( kaip tycia vel pasitaike akcija ) .... jis irgi praejo tuos pacius kryziaus kelius...
Taciau regitroje islaike tiek teorija tiek vairavima is pirmo karto ! smile.gif

O kai kursai su nuolaida, kiek dar ir uz ka reikejo papildomai moketi? Turint mintyje mokymo medziaga, medicinines, pirmosios pagalbos? Tiesiog yra teke girdeti, kad kaikurios mokyklos prisirenka mokiniu su akcijomis, nuolaidomis, o tada prasideda...moketi uz ta, moketi uz ana, dar uz kura paskaiciuoja. Zodziu iklimsta mokinukai, o baigti tai reikia unsure.gif Ir aplamai, ziuriu labai jau skirtingos kainos tose mokyklose, o esme, programa tai ta pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ėtaruj @ 2013 03 28, 12:37)
O kai kursai su nuolaida, kiek dar ir uz ka reikejo papildomai moketi? Turint mintyje mokymo medziaga, medicinines, pirmosios pagalbos? Tiesiog yra teke girdeti, kad  kaikurios mokyklos prisirenka mokiniu su akcijomis, nuolaidomis, o tada prasideda...moketi uz ta, moketi uz ana, dar uz kura paskaiciuoja. Zodziu iklimsta mokinukai, o baigti tai reikia  unsure.gif Ir aplamai, ziuriu labai jau skirtingos kainos tose mokyklose, o esme, programa tai ta pati  doh.gif

Tai uz medicinine ir pirmaja pagalba juk ne vairavimo mokyklai moki doh.gif Atvaziuoja firmos,padaro viska greiciau,jei nepatinka moketi vairavimo mokykloje uz tai-galima praeiti poliklinikoje ir moketi ten,uztrukus daugeliu atveju ne viena diena...cia juk zmoniu patogumui daro,kad nereiketu lakstyti per kelias vietas... ax.gif
Mokomaja medziaga (ket knygute) irgi juk galima nusipirkti,pvz.,knygyne,nera prievartos pirkti butent mokykloje...tai prie ko cia akcijos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 29 kovo 2013 - 12:48
Nerekomenduoju Dorkano. Tikrai iš pradžių maniau, kad viskas žiauriai faina, bet po kelių nesėkmių regitroj, nuėjau pas kitą instruktorių ir jis buvo tiesiogine to žodžio prasme APŠALĘS, kaip yra išmokyta valdyti automobilį. Tai tiek.smile.gif
p.s. aš kalbu apie Jeruzalės filialą, Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Testify @ 2013 04 15, 20:03)
Nerekomenduoju Dorkano. Tikrai iš pradžių maniau, kad viskas žiauriai faina, bet po kelių nesėkmių regitroj, nuėjau pas kitą instruktorių ir jis buvo tiesiogine to žodžio prasme APŠALĘS, kaip yra išmokyta valdyti automobilį. Tai tiek.smile.gif
p.s. aš kalbu apie Jeruzalės filialą, Vilnius.

aš irgi ten mokiausi, tačiau viską išlaikiau iš pirmo karto, buvau labai patenkinta instruktorium... pas kokį instruktorių mokeisi?
Atsakyti
QUOTE(vytuut @ 2013 04 15, 22:00)
aš irgi ten mokiausi, tačiau viską išlaikiau iš pirmo karto, buvau labai patenkinta instruktorium... pas kokį instruktorių mokeisi?

As irgi mokiausi Dorkane,tik CE-irgi likau patenkinta,viskas ten buvo puiku,ir instruktoriai superiniai...nieko blogo negaliu pasakyti apie juos,gal tik tiek,kad man truko specifiniu profesiniu ziniu-norejosi ne tik taisykliu,bet ir to,kas liecia profesija,nors kazkiek mechanines dalies,deja... rolleyes.gif
Atsakyti