Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinė krūtų operacijos***

QUOTE(Lialyna @ 2010 01 22, 14:20)
Sveikinu pasigrazinus  4u.gif lauksim nuotraukyciu  mirksiukas.gif
P.S. merginos, kurios pasidare OP daugiau nei pries metus, ar jus tikrinat implanatus? jei taip-tai kur ir kaip??? mirksiukas.gif

Niu kaip cia pasakius...specialiai tai netikrinau, tiesiog del skydlaiukes teko pora kartu darytis echoskopija tai tuo paciu ir krutis paziurejo, niu kaip ir viskas gerai smile.gif O ar per ta echoskopija matytu ar kas implantui negerai tai nzn, bet gal matytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 22, 15:00)
Niu kaip cia pasakius...specialiai tai netikrinau, tiesiog del skydlaiukes teko pora kartu darytis echoskopija tai tuo paciu ir krutis paziurejo, niu kaip ir viskas gerai  smile.gif O ar per ta echoskopija matytu ar kas implantui negerai tai nzn, bet gal matytu  g.gif

jo, man atrodo echoskopas matytu, ar plises ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 22, 15:08)
jo, man atrodo echoskopas matytu, ar plises ar ne  mirksiukas.gif

ai tai gerai tada tongue.gif del skydliaukes jauciu daznai teks echoskopija darytis, tad prie to pacio ir (.)(.) tikrinsiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 22, 15:14)
ai tai gerai tada  tongue.gif  del skydliaukes jauciu daznai teks echoskopija darytis, tad prie to pacio ir (.)(.) tikrinsiu... ax.gif

tai ir gerai, svarbiausia pasakyt gyd. kuris daro eho kad atkreiptu i tai demesi, nes jei gyd. ismano, tai pamatys implantas plyses ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 22, 15:17)
tai ir gerai, svarbiausia pasakyt gyd. kuris daro eho kad atkreiptu i tai demesi, nes jei gyd. ismano, tai pamatys implantas plyses ar ne  mirksiukas.gif

Jie iskarto pamato kad su implantais tongue.gif Tik kad atidziau apziuretu tai jo, reikia turbut paprasyt ... ax.gif
Atsakyti
user posted image
Magnetinio rezonanso tyrimas, plyses implantas. Tik as nelabai matau kur cia jis plyses doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 22, 15:39)
user posted image
Magnetinio rezonanso tyrimas, plyses implantas. Tik as nelabai matau kur cia jis plyses  doh.gif

Aha, cia tiek daug nelygumu, kad net nesuprasi per kuria vieta...o gal net cia per kelias g.gif Bet kaip baisu istikruju doh.gif tfu tfu tfu...o pamenat ta etveji, kai rode net per TV...vieno realybes sou metu Jav viena mergina soko i vandeni ir nuo smugio plyso implantai doh.gif
Atsakyti
jop, ziurejau ta laida, per youtube... bet kaip reke jinai, matyt labai susitrenke stipriai, ar gal daugiau is baimes, kad plyso doh.gif jo, neduok Die, na bet mum visom bus viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,kai jausiuosi geriau tikrai idesiu nuotraukytes,butinai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 22, 14:54)
Jo, man kazkodel irgi pas Vln gydyt. net nesinori eiti, nors ir butu daug patogiau. bet is karto nusprendziau, kad darysiuos Kaune  mirksiukas.gif  o tu planuoji keist implantus?

jo planuoju tik nezinau ar gali man padaryti "daugiau ir graziau" tipo blush2.gif

user posted image

tik bijau daktaras pasakys "O dar daugiau tu nenori?" nes krutines nuosavos tai nebeliko po vaiku....

be to man dar implantu reikia ne tik krutinei, bet dantims irgi... tik bliamba papai pigiau kainuoja negu dantys ir dveju uztenka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 22 sausio 2010 - 15:01
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 22, 15:55)
jop, ziurejau ta laida, per youtube... bet kaip reke jinai, matyt labai susitrenke stipriai, ar gal daugiau is baimes, kad plyso  doh.gif jo, neduok Die, na bet mum visom bus viskas ok  thumbup.gif

Tai zinoma, mums tai viskas ok bus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(virgaxxx @ 2010 01 22, 15:59)
Merginos,kai jausiuosi geriau tikrai idesiu nuotraukytes,butinai. smile.gif

Lauksim... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 01 22, 16:00)
jo planuoju tik nezinau ar gali man padaryti "daugiau ir graziau" tipo  blush2.gif

tik bijau daktaras pasakys "O dar daugiau tu nenori?" nes krutines nuosavos tai nebeliko po vaiku....

be to man dar implantu reikia ne tik krutinei, bet dantims irgi... tik bliamba papai pigiau kainuoja negu dantys ir dveju uztenka  doh.gif

truputi as susiparinau kazkaip, blush2.gif tai tu dabar juk turi implantus, ar ne? tai tokiu atveju manau neproblema pakeist i didesnius mirksiukas.gif o foto gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lialyna: 22 sausio 2010 - 15:05