Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinė krūtų operacijos***

QUOTE(simsimas2002 @ 2010 01 22, 16:00)
jo planuoju tik nezinau ar gali man padaryti "daugiau ir graziau" tipo  blush2.gif

user posted image

tik bijau daktaras pasakys "O dar daugiau tu nenori?" nes krutines nuosavos tai nebeliko po vaiku....

be to man dar implantu reikia ne tik krutinei, bet dantims irgi... tik bliamba papai pigiau kainuoja negu dantys ir dveju uztenka  doh.gif

Labai graziai cia pas ja krutine atrodo wub.gif Antra karta dedantis, jau ir didesniu galima prasyt... ax.gif pamenu kai TA kazkuriai buvo uzsimines, kad antra karta desis jau bus galima ir didesnius...
o del dantu tai jo....oj kiek jie kainuoja, kad net baisu doh.gif
Papildyta:
O kaip cia ikelti foto galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 22, 16:04)
truputi as susiparinau kazkaip,  blush2.gif  tai tu dabar juk turi implantus, ar ne? tai tokiu atveju manau neproblema pakeist i didesnius  mirksiukas.gif o foto gera  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bijau kad gausis balioneliai pripusti... pirmame puslapyje buvo Ginita fotke idejus, jei kas prisimena - tokiu tai nenoreciau ne uz ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 22, 16:12)
Labai graziai cia pas ja krutine atrodo  wub.gif  Antra karta dedantis, jau ir didesniu galima prasyt... ax.gif  pamenu kai TA kazkuriai buvo uzsimines, kad antra karta desis jau bus galima ir didesnius...
o del dantu tai jo....oj kiek jie kainuoja, kad net baisu  doh.gif
Papildyta:
O kaip cia ikelti foto galima?  blush2.gif

uzeiki i www.radikal.ru
ten per browse ikelk bet kokia nuotrauka ar faila is savo kimpo, nuimk visas varneles ir spausk ok. tada nukopijok trecia (raudona) nuoroda, ir dek cia. pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 22, 16:12)
O kaip cia ikelti foto galima?  blush2.gif

foto turi buti kur nors issaugota pvz: www.fotki.com, po to kopijuoji linka tik pabaigoje turi buti .jpg ar .gif ir spaudi ant "IMG" ten ir idedi
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 22, 16:18)
uzeiki i www.radikal.ru
ten per browse ikelk bet kokia nuotrauka ar faila is savo kimpo, nuimk visas varneles ir spausk ok. tada nukopijok trecia (raudona) nuoroda, ir dek cia. pabandyk  mirksiukas.gif

niu bandau... blush2.gif Grazi krutine cia man pas ja... wub.gif

user posted image

o geras bigsmile.gif gavosi thumbup.gif ACIU tau labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 01 22, 16:19)
foto turi buti kur nors issaugota pvz: www.fotki.com, po to kopijuoji linka tik pabaigoje turi buti .jpg ar .gif ir spaudi ant "IMG" ten ir idedi

Aciu 4u.gif gal sitaip didesne butu galima idet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *amazone*: 22 sausio 2010 - 15:25
kai paspaudi ant foto-jinai pasididina! thumbup.gif aga, isties labai grazi wub.gif ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 22, 16:28)
kai paspaudi ant foto-jinai pasididina!  thumbup.gif  aga, isties labai grazi  wub.gif  ner uz ka  4u.gif

Niu tai dabar tik pamatysiu grazius (.)(.) ir krausiu cia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 22, 16:29)
Niu tai dabar tik pamatysiu grazius (.)(.) ir krausiu cia  tongue.gif

jo, krauk, nuo to musu tema bus tik linksmesne ir grazesne... o tai is ties truksta cia visokiu paveiksliuku graziu wub.gif
Atsakyti
na kaip gydytojas tai visai patiko, elgesi siek tiek familiariai, teko palaukt jo kokiu 15 min, paskui parodziau ka turiu, pasake, kad tikrai reiketu biggrin.gif paskui paklause ar tikrai apsisprendziau, pasakiau, kad taip. tada ismatavo, nufotografavo, liepe i lemenele isidet tokius dekliukus, parode kaip atrodysiu...uztrukom apie pusvalandi, uzstato neprase, bet sake, kad gerai butu, jei atvezciau pirmadieni 3000 lt, kad galetu uzsakinet implantus. konsult kainavo 60 lt. data paskyre tada kai buvo laisvas, uzsiminiau, kad noriu greiciau. sake, kad po men jau bus viskas labai gerai, nuramino, kad nera disproporcijos ir uztikrino, kad labai graziai atrodysiu.

bet sakau, gal ir gerai kuo greiciau-maziau nervu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peleda5: 22 sausio 2010 - 15:40
Va ir cia man grazu... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 22, 16:39)
Va ir cia man grazu... wub.gif 

jo, labai grazu ir naturalu wub.gif kas yra svarbiausia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(peleda5 @ 2010 01 22, 16:38)
bet sakau, gal ir gerai kuo greiciau-maziau nervu

cia jau tikrai, nebus laiko galvot apie visokias komplikacijas ir kotokias nesamones bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lialyna: 22 sausio 2010 - 15:52
O va su liemenuku man cia taaip grazu... wub.gif

user posted image
Atsakyti