Lavazza, grazu, bet man noretusi labiau atviresnio vaizdo
Nors as gal savotisko skonio, nes is vs ispardavimo nei vieno maudymuko taip ir neissirinkau
Man, pvz., patiktu virsuj trikampeliai, kurie atidengtu krutines tiek vidinius, tiek isorinius sonus, na o apacioj - atviresnes kelnaites.
Ech, vel teks nuogai degintis
p.s. beje, tavo pilvo plokstumas

Nors as gal savotisko skonio, nes is vs ispardavimo nei vieno maudymuko taip ir neissirinkau

Man, pvz., patiktu virsuj trikampeliai, kurie atidengtu krutines tiek vidinius, tiek isorinius sonus, na o apacioj - atviresnes kelnaites.

p.s. beje, tavo pilvo plokstumas

QUOTE(Lialyna @ 2010 01 13, 17:56)
ačiūū

QUOTE(graikine @ 2010 01 13, 18:03)
Lavazza, grazu, bet man noretusi labiau atviresnio vaizdo

o aš matai gal dar kompleksą tą nelemtą turiu, bet man ir šitas pakankamai atviras

QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 13, 15:15)
as is vln, sudetinga butu kitur, nes reikia i konsultacija vaziuot, gi nesiglti is karto, dabar tik nuomones renkuosi, ryt pas radzeviciu, ydomu ka jis apie savo fiziologinius prisnekes
As taip pat is Vln, bet nei pas viena vilniski net nejau

QUOTE(graikine @ 2010 01 13, 15:48)
as jau tarpais visokiu dalyku prisigalvoju, kad gal kas ten negero darosi, gal jau implanta kapsule spaudzia ar kaip
. as pati jau supratau, kad mano poop.laikotarpis yra sunkesnis negu visu, bet gal tai dar nuo organizmo priklauso, nezinau. gerai, kad ryt jau eisiu siulu traukt, tai pasikonsultuosiu su gydytoju, apziures, ka nors gi pasakys.

Naturalu, kad vienos lengviau pernesa, kitos sunkiau, tikrai neisibaimink. As savaite buvau neigali ir nedariau NIEKO, nei maisto, nei vaikus rengiau ar pan, taigi nusiramink, tu gal jautriau i skausma reaguoji ir viskas

QUOTE(mjamore @ 2010 01 13, 15:58)
Aciukas uz nuorodele , turejau problema atidaryti si puslapi su kompiuteriu tai maniau kad yra kitas web, bet telefonu atsidare puikiausiai tai parasiau dar ir i sia klinika. Forumuose dazniau buvo minimas Astrauskas, ar manote kad jis geresnis uz kita chirurga?
Manau, jie geri abudu, tik kazkaip Viksraitis gal labiau specializuojasi veido op.
QUOTE(mooney @ 2010 01 13, 12:50)
gal ir verta pas jį apsilankyti
o kiek konsultacija kainuoja?
be to, jei pas tave krūtys skirtingos, ar tikrai neverta pamąstyti apie skirtingo dydžio implantus? na aišku speco akis geriau mato, bet aš kiek žiūrėjau nete moterų, kurių krūtys skiriasi prieš op (man pačiai aktualu dėl skirtingo dydžio), jei deda vienodo tūrio implantus, tas skirtumas tarp krūtų tampa dar akivaizdesnis. na aišku tavo situacijos nežinau

be to, jei pas tave krūtys skirtingos, ar tikrai neverta pamąstyti apie skirtingo dydžio implantus? na aišku speco akis geriau mato, bet aš kiek žiūrėjau nete moterų, kurių krūtys skiriasi prieš op (man pačiai aktualu dėl skirtingo dydžio), jei deda vienodo tūrio implantus, tas skirtumas tarp krūtų tampa dar akivaizdesnis. na aišku tavo situacijos nežinau

Man taip gavosi

Lavazza super atrodai, maudymke irgi liuks, zodziu 10 balu

QUOTE(tukyte @ 2010 01 14, 03:22)
Man taip gavosi
, nors gydytojas sake, kad neverta det skirtingu dydziu.

gaila

QUOTE(~Lavazza~ @ 2010 01 13, 17:05)
ačiūū
o aš matai gal dar kompleksą tą nelemtą turiu, bet man ir šitas pakankamai atviras
ir man ne visada yra sexy tai kas per daug atvira
reikia būti su paslaptimi 

eik, jau eik - grazi krutine pas tave gavosi, tad manau kompleksai trumpai laikysis

QUOTE(J'adore @ 2010 01 13, 17:14)
Naturalu, kad vienos lengviau pernesa, kitos sunkiau, tikrai neisibaimink. As savaite buvau neigali ir nedariau NIEKO, nei maisto, nei vaikus rengiau ar pan, taigi nusiramink, tu gal jautriau i skausma reaguoji ir viskas
Dar po savaites jau lakiosi visur
Nors man, pvz, nemalonu, kai paltas spaudza krutine, ypac parduotuvese ima oro dabar trukti..

J'adore, tu visada laiku, tavo postai mane kaip raminamieji veikia

QUOTE(mooney @ 2010 01 13, 14:41)
gaila
bet iš kitos pusės, krūtys negali būti identiškos, tai gal nelabai verta ir pergyventi
nors aišku, visada norisi optimaliausio varianto 

Vat butent, moki didelius pinigus ir norisi geriausio rezultato.
QUOTE(graikine @ 2010 01 13, 12:47)
smagu. kiek dienu tau jau siandien, primink
jokio tempimo krutyse nejauti? nesuspaudzia tarsi kaip su gniauztais tarpais?

jokio tempimo krutyse nejauti? nesuspaudzia tarsi kaip su gniauztais tarpais?
As praeita antradieni dariausi. Jauciu tempima, bet gal jau pripratau, tai nekreipiu demesio, jausmas kai maitinant dukryte pieno prisikaupdavo. O sugniauzia kai pervargstu, tai pailsiu ir praeina

QUOTE(Guste111 @ 2010 01 13, 18:15)
man taip pat.
QUOTE(graikine @ 2010 01 13, 17:37)
man taip pat.
Siulus istrauks ir palengves, gal ne tiek nuo siulu, bet nuo tu pleistriuku. Mano kai daktaras nufotkino siandien sonu, tokie juokingi tie papuliai, toks kalnas virsuje. O tu ziurek geriau pavaidink, kad blogai jautiesi, lai pasokineja seimyna apie tave. Man nera kam pasiguosti, nes nera nieko salia, tai ir vargstu viena, o grozesis rezultatu visi

QUOTE(Guste111 @ 2010 01 13, 18:43)
Siulus istrauks ir palengves, gal ne tiek nuo siulu, bet nuo tu pleistriuku. Mano kai daktaras nufotkino siandien sonu, tokie juokingi tie papuliai, toks kalnas virsuje. O tu ziurek geriau pavaidink, kad blogai jautiesi, lai pasokineja seimyna apie tave. Man nera kam pasiguosti, nes nera nieko salia, tai ir vargstu viena, o grozesis rezultatu visi 

juokingi, juokingi tie papuliai, pas mane irgi kalnai virsuj. Pleistriukai estetisko vaizdo tikrai nesuteikia. o kur dar tas susikuprinimas, na neina atsitiesi, nors tu ka

graziai, guste, pas tave gavosi, ka ir bekalbeti.