Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinė krūtų operacijos***

QUOTE(mooney @ 2010 01 13, 16:50)
gal ir verta pas jį apsilankyti  ax.gif  o kiek konsultacija kainuoja?
be to, jei pas tave krūtys skirtingos, ar tikrai neverta pamąstyti apie skirtingo dydžio implantus? na aišku speco akis geriau mato, bet aš kiek žiūrėjau nete moterų, kurių krūtys skiriasi prieš op (man pačiai aktualu dėl skirtingo dydžio), jei deda vienodo tūrio implantus, tas skirtumas tarp krūtų tampa dar akivaizdesnis. na aišku tavo situacijos nežinau  smile.gif  ax.gif

mano situacija tokia, kad tūriu jos skiriasi nezymiai, tik viena labiau pakritusi, jei taip galima pasakyti smile.gif todel pjuvis per apacia, paziuresim kas cia gausis doh.gif kad bus visiskai identiski groziai nesitikiu g.gif visa gyvanima ta viena krutis atsilikele, kai maitinau vaikus ir pieno maziau gamindavo ir nutysti dar gudrute pirmiau sugalvojo, labai jau lepi wacko.gif
konsultacija 50 lt kainuoja mirksiukas.gif

norejau i albuma iket foto - pasirodo nemoku, va, visas gudrumas ir pasirode doh.gif
HELP 4u.gif
Atsakyti
pabandyk iejusi i albumuka spaust Add Photo, o ten jau sek instrukcijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 13, 20:25)
pabandyk iejusi i albumuka spaust Add Photo, o ten jau sek instrukcijas  4u.gif

aciu, einu bandyt, gal pasiseks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka panikes! wink.gif na gi dabar apsistojau ties siais chirurgais; Papeckys, Kaikaris, Astrauskas.. Kokiu nors patarimu turite kad man lengviau apsispresti butu, nes man jau galva plysta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mjamore @ 2010 01 13, 18:56)
Labuka panikes! wink.gif na gi dabar apsistojau ties siais chirurgais; Papeckys, Kaikaris, Astrauskas.. Kokiu nors patarimu turite kad man lengviau apsispresti butu, nes man jau galva plysta wink.gif

As rinkaus pacioj pradzioj taip- noriu naturalaus vaizdo ir pjuvio pazastuke, taigi- A biggrin.gif P atbaide del savo bendravimo manieros, o Kaikaris per mazai praktikos turi manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 13 sausio 2010 - 18:59
QUOTE(J'adore @ 2010 01 13, 17:59)
As rinkaus pacioj pradzioj taip- noriu naturalaus vaizdo ir pjuvio pazastuke, taigi- A  biggrin.gif P atbaide del savo bendravimo manieros, o Kaikaris per mazai praktikos turi manau.

Na as kiek ziurejau nuotraukytes internete tai man turbut Astrausko labiausiai patiko... Del Kaikario jau imu abejoti, labiau linkstu link Papeckio ar Astrausko. Su nei vienu neteko bendrauti tai nzn kaip jie bendrauja istikro.. O kaip randukas pazastuke? Ar nera labsi akivaizdus?
Atsakyti
QUOTE(mjamore @ 2010 01 13, 19:07)
Na as kiek ziurejau nuotraukytes internete tai man turbut Astrausko labiausiai patiko... Del Kaikario jau imu abejoti, labiau linkstu link Papeckio ar Astrausko. Su nei vienu neteko bendrauti tai nzn kaip jie bendrauja istikro.. O kaip randukas pazastuke? Ar nera labsi akivaizdus?

Is siu triju Kaikari as atmesciau. Lieka P ir A. Jei patinka familiarumas, plepumas, daugiau bendravimo- tada P, o jei santurumas, ramumas, kartais atrodo, kad net atsainumas- tada A smile.gif Taip pat jei nori pazastuke- tada tik A, jis vienintelis taip deda.
As pradzioj norejau tik pazsty, paskui persigalvojau, issigandau ir perejau prie pjuvio po krutine, bet op diena visvien palikom pazasti smile.gif Kol kas randukai ploni, rausvi, matosi, bet tai nieko nereiskia, nes tikras rando vaizdas bus tik po metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 13 sausio 2010 - 19:13
QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 13, 15:21)
o kaip vaiciunas?
Papildyta:
TA PACIA DIENA??? nu jo.....tai tik pasikonsultuoti ir uzteks:)

na merginos matau apie radzeviciu kalbat,o kodel tokios nuomones apie ji?as vakar buvau pas ji tai man labai patiko.kita treciad.operacioja.mano drauges daresi ir labai patenkintos.As tik pliusus dedu del tu fizologinio tirpalo.
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 14, 05:13)
mano situacija tokia, kad tūriu jos skiriasi nezymiai, tik viena labiau pakritusi, jei taip galima pasakyti smile.gif todel pjuvis per apacia, paziuresim kas cia gausis doh.gif kad bus visiskai identiski groziai nesitikiu g.gif  visa gyvanima ta viena krutis atsilikele, kai maitinau vaikus ir pieno maziau gamindavo ir nutysti dar gudrute pirmiau sugalvojo, labai jau lepi wacko.gif
konsultacija 50 lt kainuoja mirksiukas.gif

norejau i albuma iket foto - pasirodo nemoku, va, visas gudrumas ir pasirode doh.gif
HELP  4u.gif

oij kaip gerai aprašei lotuliukas.gif o įdomu ar tokiais atvejais negali daryti vienos krūties pakėlimo? g.gif na pažiūrėkit pavyzdžius internete ir palyginkite, ko galite tikėtis smile.gif
Papildyta:
Gal kas žino, kuris iš chirurgų labiausiai patyręs atliekant pjūvį po areole (speneliu)? kažkodėl mąstau apie šį būdą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2010 01 13, 21:24)
oij kaip gerai aprašei  lotuliukas.gif  o įdomu ar tokiais atvejais negali daryti vienos krūties pakėlimo?  g.gif  na pažiūrėkit pavyzdžius internete ir palyginkite, ko galite tikėtis  smile.gif

kazka jis ten suplanaves, darys dualini pluvi, kad atkelt krutine, supratau kai aiskino viska, bet dabar nuosekliai atkartot nesugebeciau blush2.gif

ikeliau nuotraukas i fotoalbuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 13, 20:34)
ikeliau nuotraukas i fotoalbuma smile.gif

na ka cia galima pasakyti - galetu buti ir geriau, ar ne? bet tikrai variantas ne is blogiausiu schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 13, 21:58)
na ka cia galima pasakyti - galetu buti ir geriau, ar ne? bet tikrai variantas ne is blogiausiu  schmoll.gif .

jei butu geras - cia nesedeciau tongue.gif
Atsakyti