Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

QUOTE(maliukas @ 2010 01 15, 11:24)
Neimk į širdį tų visų barimūsi. Kiti žmonės taip bendrauja, jiems taip savaime išeina. Juk mes viena kitos nepažįstam asmeniškai.Bet nereiškia, kad čia nematom viena kitos žaizdų.

Aš pati nesu labai balta ir pukuota cool.gif Bet šiame skyrelyje kažkaip norėtųsi pozityvaus bendravimo...

AtėneV, sveikinu, man iki tokios laimės dar labai toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2010 01 15, 08:53)
Oaš labai norėčiau pasigirti ax.gif - PAGALIAU IŠLAIKIAU VAIRAVIMO EGZĄ  thumbup.gif .Tuo mano pasiekimu labiausiai džiaugiasi vaikai, nes mama vėl bus mama- vakarais skaitys pasakas, pasikalbės, kartu ruoš namų darbus...

Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 01 15, 00:19)
...
Isgydysit nervu sistema, issigydysit ir kitas, su ja susijusias ligas. ...

Atvirksciai-isgydysit susijusias ligas pagys ir nervai smile.gif

QUOTE(Daria @ 2010 01 15, 01:16)
... kas tai jums duos, kad ten nieko neras. ...

O jei ras? mirksiukas.gif
Is kur ji zino mle. Ot mane tokios biesina gydytojos. Rentgene bl. lotuliukas.gif Visazine.

QUOTE(cezi @ 2010 01 15, 02:24)
...
- o čia priėjo Sviesioji ir tarė:

...

Cezi, puikus jumoras. Keista kad niekas nesureagavo. As labai ilgai zvengiau. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 10 balu.
Atsakyti
Daug prirašėte, viskas įdomu, tik bėda - neturiu kada skaityti doh.gif lekiu pasiimti mažių iš darželio - važiuosime pas psichologę į Bajorų g.

QUOTE(pukpuk @ 2010 01 14, 17:15)
Sveikos, cia nanuk, daba busiu pukpuk wink.gif

merginos gal jums nesakiau, girdau saviskiui imunomoduliatorius augalinius - kinieciu medicina, jie turi ir protinei veiklai labai gera poveiki.
Gal kam idomu: http://www.kordiceps...15/Default.aspx
(cia specialiai smegenukams)
O situos: http://www.kordiceps...03/Default.aspx
Mes geriame. smile.gif
Poveikis tikrai yra. Kalba juda.
Papildyta:

As tau ta pati ir bandziau pasakyti  ax.gif o tu susinervinai, pameni wink.gif

Pukpuk, nesusinervinau, tiesiog man labai sunkus šis klausimas... verysad.gif

Gal ir rašei, bet nespėjau išskaityti - o tu savo vaikui duodi tą kordicepsą kapsulėmis ir kaip tu jį jam suduodi? Aš esu turėjusi tik skysoje formoje. Jei galėtum, gal gali parašyti į až kiek tiksliai 3 metų vaikui reikia jo duoti?

QUOTE(cezi @ 2010 01 14, 18:45)
Ice, savanaudiška yra savo vaikus palikti seneliams, o vyresnius ir išvis vienus ir suviskam išvykti ten kur žolė žalesnė, nekankink savęs bereikalo bus tik sunkiau, juk neketini ten amžinai pasilikti drinks_cheers.gif

[b]

oj ne ne, tik 2,5 mėn. rolleyes.gif

QUOTE(Atėnė V @ 2010 01 15, 08:53)
Oaš labai norėčiau pasigirti ax.gif - PAGALIAU IŠLAIKIAU VAIRAVIMO EGZĄ  thumbup.gif .Tuo mano pasiekimu labiausiai džiaugiasi vaikai, nes mama vėl bus mama- vakarais skaitys pasakas, pasikalbės, kartu ruoš namų darbus...

Sveikinu thumbup.gif Pamenu gerą jausmą - kai aš išlaikiau. Labai labai galimybės padidėjo - kai išmokau pati vairuoti. Tiesiog būtų neįmanoma niekur vaiko nuvežti (į muziką, pas logopedę, pas psichologę ir pan.), jei pati nevairuočiau doh.gif

Pas mus vėl sugrįžo kaprizai ir griuvinėjimai. Neįmanoma normaliai su vaiku lauke eiti - vis kaprizai ir kaprizai, griūna ant žemės kas du metrai ir guli doh.gif Ar jis tingi eiti, ar jam sunki žieminė apranda, ar kažkokie ožiai lenda unsure.gif Tik pabandyk pakviesti eiti ten, kur reikia, riečiasi nugara atgal ir griūna doh.gif Nu varge vargeli doh.gif Gerai kad būna momentų, kai galiu rogutes pasitelkti į pagalbą - tai į darželį su jomis keliaujame, bet va bėda, prie gatvių neįmanoma jo iškelti iš tų rogių - tai ir tempia mamka pliku asfaltu ponaitį rogėse cool.gif

KLAUSIMAS: Trečiadienį eisime pas vaikų psichiatrą KMUK D.Klimavičių antrą kartą. pirmą kartą jis tik išsiklausinėjo mus (susirinko anamnezę) ir nusiuntė pas psichologę DISC atlikti. Daugiau jokių žinių iš jo negavau.
Ką dar man būtų galima jo klausti? Ką pasiūlytumėte dar iš jo išsireikalauti?
Aš planuoju paklausti apie kokius nors vaistus smegenų kraujotakai pagerinti, apie tai, ką daryti, kaip kovoti su vakariniais hiperaktyvumais, kurie sunkina užmigdymą (pastarosiomis dienomis duodu vaikiškos nervus raminančios arbatėlės, bet ar ją galima dažnai duoti???), nežinau, bet planuoju paklausti ir apie kokius nors vitaminus (pvz. B grupės)?
Kokios dar info galima "ištraukti" iš vaikų psichiatro???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 15 sausio 2010 - 12:35
ICE, pranesimu gaviklis pas tave matyt perpildytas
Rasau cia,

as duodu skysta Fenikso eleksyra.
Duodu po 2.5 ml 1 kart dienoje, ryte atsikelus 20-30 min pries valgi.
Siaip 3-4 metu vaikams norma yra 2-2.5 ml.

smile.gif

Bet noriu pasakyti, kad yra salutinis truputi efektas - sunku paguldyt miegot, labai aktyvus vaikas.
O daugiau nieko blogo.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 01 15, 13:22)

KLAUSIMAS: Trečiadienį eisime pas vaikų psichiatrą KMUK D.Klimavičių  antrą kartą. pirmą kartą jis tik išsiklausinėjo mus (susirinko anamnezę) ir nusiuntė pas psichologę DISC atlikti. Daugiau jokių žinių iš jo negavau.
Ką dar man būtų galima jo klausti? Ką pasiūlytumėte dar iš jo išsireikalauti?
Aš planuoju paklausti apie kokius nors vaistus smegenų kraujotakai pagerinti, apie tai, ką daryti, kaip kovoti su vakariniais hiperaktyvumais, kurie sunkina užmigdymą (pastarosiomis dienomis duodu vaikiškos nervus raminančios arbatėlės, bet ar ją galima dažnai duoti???), nežinau, bet planuoju paklausti ir apie kokius nors vitaminus (pvz. B grupės)?
Kokios dar info galima "ištraukti" iš vaikų psichiatro???

O mes pas jį pirmadienį. Ir galvą suku ką čia pasakyti, ko nepraleisti.
Atsakyti
QUOTE(pukpuk @ 2010 01 15, 12:43)
ICE, pranesimu gaviklis pas tave matyt perpildytas
Rasau cia,

as duodu skysta Fenikso eleksyra.
Duodu po 2.5 ml 1 kart dienoje, ryte atsikelus 20-30 min pries valgi.
Siaip 3-4 metu vaikams norma yra 2-2.5 ml.

smile.gif

Bet noriu pasakyti, kad yra salutinis truputi efektas - sunku paguldyt miegot, labai aktyvus vaikas.O daugiau nieko blogo.

velniava doh.gif tai mums tada dar blogiau gali būti, nes jau ir taip turime šią aktyvumo prieš miegą problemą doh.gif

Papildyta:
Buvome pas labai fainą psichologę Bajorų g. Nu ir nesiseka mums - tik atrandi širdžiai mielą žmogų ir še tau - netenki jo - į dekretą išeina verysad.gif

Taigi laisvai galime gauti logopedo ir psichologės užsiėmimus, tik varge varge, man paroj valandų trūksta verysad.gif Kaip man viską suderinti - neįsivazduoju; ir darbai, ir mokslai, ir vaiko darželis ir jo priežiūra nu vienžo...atrodo, būčiau namų šeiminikė - tai kalnus nuversčiau, o dabar... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 01 15, 16:24)
Kaip man viską suderinti - neįsivazduoju; ir darbai, ir mokslai, ir vaiko darželis ir jo priežiūra nu vienžo...atrodo, būčiau namų šeiminikė - tai kalnus nuversčiau, o dabar... unsure.gif

O vyras? Aš nežinau kaip būtų, jeigu reikėtų viską daryti pačiai.
Atsakyti
Del perdeto aktyvumo pries miega, tai galiu papasakoti kai pas mus buvo. Iki 2,5 metu buvo nesiotas ant ranku kol uzmiega o kartais dar ir iki 3 metu panesiodavom. Labai daznai su asarom nes nenorejo buti nejudanciojo padeti. Gal ir ziauru bet uzmigdavo gan greitai, svarbu kad nejudetu nesokinetu kokias 10 min. ir viskas. nes pats niekada nebuvo uzmiges net ik 2 val nakties karta laukem. Nuo 3 kai pradejo dometis knygomis zaidem O kur kur kur pvz stalas, gele, lempa (cia is knygos Pazinimo paveikslynas, tokia A3 formato) ispradziu labai azartiskai o veliau vis nobodziau ir as "a la" uzmigdavau ir jisai tada irgi.
Atsakyti
Sveikos,
Atėne, super, šaunuolė wub.gif

Ice, taip, psichologė labai superinė. Įspūdingi gebėjimai bei supratimas apie autizmą. Mano vaikį kaip šiltą vilną suvystė.

Vaistažolių arbatas paprastai galima vartoti dvi savaites.
Aš pas psichiatrą paprašyčiau, kad rekomenduotų gerą neurologą. Neurologą, kuris galėtų konsultuoti dėl medikamentinio gydymo, terapijų bei sektų vaiko raidą. Gero, kad nereiktų blaškytis po medikus. Turi kažkas vadovauti paradui, su kuo galima būtų pasitarti iškilus problemoms, pvz., atsiradus hiperaktyviam elgesiui, saviagresijai, regresui, pasyvumui ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2010 01 15, 00:55)
F, visur galima. Tu VU studijuoji ar KMU? Tik gal nepasiteisina kartais tas mušimasis. Ypač, jei dar gabaliukas iki diplomo gavimo liko. O pas dekaną juk galima nueiti pasitarti. Neleis, tai neleis. Bet juk niekas nemuš, jei nueisi pasišnekėti. Gal gi surastumėte kažkokią išeitį. Tau tikriausiai visus egzaminus geriau būtų laikyti raštu. O juk koks skirtumas, kaip tavo žinios bus patikrintos. Čia juk ne oratorinį meną bandot įsisavinti... O kirvių visur yra.

VU aš studijuoju. Tai esu aš buvus pas dekaną, daug kartų dėl tų skolų. Bet ten visada sako "visiems vienodos sąlygos". Aš tai norėčiau, kad su 3 skolom dar nemestų iš universiteto, va čia didžiausias noras, tai neturėčiau tada jokių baimių ir galėčiau mokytis sau su didele laime. Bet to nebus ir išimčių nebus, nes tokios yra VU taisyklės. O egzaminai tai visi raštu, tik tie koliokviumai žodžiu, čia priklauso nuo dėstytojo. Ir taip aš turėčiau džiaugtis, jeigu jis priimtų, nes aš ir taip labai vėluoju. Šiandien irgi nenuėjau, neišdrįsau sad.gifsad.gifsad.gif nu ką man daryt, kad aš tokia bailė
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 01 15, 18:09)
VU aš studijuoju. Tai esu aš buvus pas dekaną, daug kartų dėl tų skolų. Bet ten visada sako "visiems vienodos sąlygos". Aš tai norėčiau, kad su 3 skolom dar nemestų iš universiteto, va čia didžiausias noras, tai neturėčiau tada jokių baimių ir galėčiau mokytis sau su didele laime. Bet to nebus ir išimčių nebus, nes tokios yra VU taisyklės. O egzaminai tai visi raštu, tik tie koliokviumai žodžiu, čia priklauso nuo dėstytojo. Ir taip aš turėčiau džiaugtis, jeigu jis priimtų, nes aš ir taip labai vėluoju. Šiandien irgi nenuėjau, neišdrįsau sad.gifsad.gifsad.gif nu ką man daryt, kad aš tokia bailė

Prikalbink kokį patikimą žmogų, kad su tavim nueitų. O VU taisyklės- o taip biggrin.gif Žinau biggrin.gif
Kitą vertus pagalvokim- ir taip aukštasis mokslas yra pakankamai diskredituotas, kas būtų, jeigu pažymiai būtų dalinami lengva ranka? Negerai būtų...
Atsakyti