Daug prirašėte, viskas įdomu, tik bėda - neturiu kada skaityti

lekiu pasiimti mažių iš darželio - važiuosime pas psichologę į Bajorų g.
QUOTE(pukpuk @ 2010 01 14, 17:15)
Sveikos, cia nanuk, daba busiu pukpuk
merginos gal jums nesakiau, girdau saviskiui imunomoduliatorius augalinius - kinieciu medicina, jie turi ir protinei veiklai labai gera poveiki.
Gal kam idomu:
http://www.kordiceps...15/Default.aspx
(cia specialiai smegenukams)
O situos:
http://www.kordiceps...03/Default.aspx
Mes geriame.

Poveikis tikrai yra. Kalba juda.
Papildyta:
As tau ta pati ir bandziau pasakyti

o tu susinervinai, pameni
Pukpuk, nesusinervinau, tiesiog man labai sunkus šis klausimas...
Gal ir rašei, bet nespėjau išskaityti - o tu savo vaikui duodi tą kordicepsą kapsulėmis ir kaip tu jį jam suduodi? Aš esu turėjusi tik skysoje formoje. Jei galėtum, gal gali parašyti į až kiek tiksliai 3 metų vaikui reikia jo duoti?
QUOTE(cezi @ 2010 01 14, 18:45)
Ice, savanaudiška yra savo vaikus palikti seneliams, o vyresnius ir išvis vienus ir suviskam išvykti ten kur žolė žalesnė, nekankink savęs bereikalo bus tik sunkiau, juk neketini ten amžinai pasilikti
[b]
oj ne ne, tik 2,5 mėn.
QUOTE(Atėnė V @ 2010 01 15, 08:53)
Oaš labai norėčiau pasigirti

- PAGALIAU IŠLAIKIAU VAIRAVIMO EGZĄ

.Tuo mano pasiekimu labiausiai džiaugiasi vaikai, nes mama vėl bus mama- vakarais skaitys pasakas, pasikalbės, kartu ruoš namų darbus...
Sveikinu

Pamenu gerą jausmą - kai aš išlaikiau. Labai labai galimybės padidėjo - kai išmokau pati vairuoti. Tiesiog būtų neįmanoma niekur vaiko nuvežti (į muziką, pas logopedę, pas psichologę ir pan.), jei pati nevairuočiau
Pas mus vėl sugrįžo kaprizai ir griuvinėjimai. Neįmanoma normaliai su vaiku lauke eiti - vis kaprizai ir kaprizai, griūna ant žemės kas du metrai ir guli

Ar jis tingi eiti, ar jam sunki žieminė apranda, ar kažkokie ožiai lenda

Tik pabandyk pakviesti eiti ten, kur reikia, riečiasi nugara atgal ir griūna

Nu varge vargeli

Gerai kad būna momentų, kai galiu rogutes pasitelkti į pagalbą - tai į darželį su jomis keliaujame, bet va bėda, prie gatvių neįmanoma jo iškelti iš tų rogių - tai ir tempia mamka pliku asfaltu ponaitį rogėse
KLAUSIMAS: Trečiadienį eisime pas vaikų psichiatrą KMUK
D.Klimavičių antrą kartą. pirmą kartą jis tik išsiklausinėjo mus (susirinko anamnezę) ir nusiuntė pas psichologę DISC atlikti. Daugiau jokių žinių iš jo negavau.
Ką dar man būtų galima jo klausti? Ką pasiūlytumėte dar iš jo išsireikalauti?
Aš planuoju paklausti apie kokius nors vaistus smegenų kraujotakai pagerinti, apie tai, ką daryti, kaip kovoti su vakariniais hiperaktyvumais, kurie sunkina užmigdymą (pastarosiomis dienomis duodu vaikiškos nervus raminančios arbatėlės, bet ar ją galima dažnai duoti???), nežinau, bet planuoju paklausti ir apie kokius nors vitaminus (pvz. B grupės)?
Kokios dar info galima "ištraukti" iš vaikų psichiatro???